Минерали и Кристали

КОЛАН ОТ КРИСТАЛИ ЗА БРЕМЕННОСТ

КОЛАН ОТ КРИСТАЛИ ЗА БРЕМЕННОСТ

 

Кристали и техните принципи.

 

(Продължение от публикацията – КРИСТАЛИ ЗА ЗАЧАТИЕ И БРЕМЕННОСТ)

Минерали и кристали са създадени за човешкото лечение и размножаване, и популации. Първичното човешко схващане за минерали и кристали е , че са цветни красиви бляскави стъкълца, които са подходящи единствено да красят части от тялото ни. Другата човешка представа е свързана със зодиакалните знаци. Всъщност минерали и кристали са съставени от фини и чисти енергии получени от недрата на майката Земя. Планетата ни е в пряка връзка с Вселената. Тоест минерали и кристали са вселенските посланици на земята, чиято основна цел е за хармонизират и лекуват човешките творения, както флора и фауна.

Лечението с кристали е всъщност Вибрационна изцеление. Използването на скъпоценните камъни за лечение, медитация и проявява на хармония и синхронност, са били използвани в продължение на десетки хиляди години от всяка древна цивилизация. На научно ниво в човешкото тяло се съдържа силициев диоксид и кварцов кристал съдържа силициев диоксид, така че когато две слеят заедно настъпва синхронност (оздравяване).

Изцелението се случва по различни методи, от енергийни блокади за отстраняване мъртви и вредни клетки в тялото да яснота, емоционално освобождаване, увеличаване на енергията, която варира с различни честоти в зависимост от всеки отделен човек.

Както няма двама човека с еднакво ДНК, така и няма два камъка с еднакви честоти на вълните. Именно тази разлика прави минерали и кристали феноменални.

 

Древните цивилизации и кристалите.

Египтяните, са използвали стрит Лазурит за зачатие при болни жени. Истинските американци – индианците са използвали тюркоаз вграден в колани, за да помогне на родилката относно нейният метаболизъм и дейността като цяло на стомашния тракт. Елините са зашивали в дрехата на жената Карнеол в случай, че има проблеми с яйчниците.

Днес кристалите са най-популярни като бижута. Те представляват енергийни обръчи по човешкото тяло. В случай, че дадени камъни не съвпадат с вибрационните честоти на даден човек, дадено бижу или е неактивно, или вреди на притежателят.

Какви камъни са добри за зачатие и бременност?

В публикацията – КРИСТАЛИ ЗА ЗАЧАТИЕ И БРЕМЕННОСТ, вече описах един от методите и съответните камъни.

  1. Лунният камък
  2. Нефрит
  3. Унакит
  4. Розов кварц

Колан от минерали и кристали за бременност

Запознах се в дълбочина относно коланите със съшити скъпоценни камъни и открих, че имат невероятен ефект при зачатие, бременност и износване на плодът. Изчислих и замерих съотвени минерали и кристали, след което ги подредих в колана по редове както следва – Ларимар, Рубин, Лунен камък, Хризокола, Перли, Ангелит, Бял Халцедон, Розов кварц, Унакит.

Коланът се изработва от ленено платно, като се поставят джобжета за подредба на съответните минерали и кристали.

Кратка анотация

Рубини – спомага за женската плодовитост и мъжката потентност. Силен скъпоценен камък, който се носи по време на бременност за да се насърчи здравословното развитието на бебето.

Унакит – Насърчава здравето на майката и детето.

Хризокола – има много успокояваща енергия, докато сте бременна. Помага при родилни болки.

Лунният камък е камъкът на плодородието. Съдейства за балансиране на хормоните с плодовитостта, помага за регулиране при менструационният цикъл.

Перлите- помагат за хормоналния баланс и женски репродуктивни проблеми.

Ангелит- канализира зачатието.

Бял Халцедон – увеличава притока на кърма и е благоприятен за безсъние при бременните жени. Този камък е много добре описан в библията, когато дева Мария е кърмила Исус.

Роза кварц – Отличен регулатор след износване на плодът.

Камъни, които са в оранжево като карнеол, калцит, тигриво око са отлични за отваряне на втора чакра, която е най-важна за детеродните органи.

След раждането е изключително благоприятно да присъстват в детската стая, Розов кварц, Кехлибар, Селенит и Целестит.

Спазвайте препоръките описани в публикацията – КРИСТАЛИ ЗА ЗАЧАТИЕ И БРЕМЕННОСТ.

Теми #красимир куртев #кристали за бременност #кристали за енергийно плодородие #кристали за раждане #лечебни кристали #минерали и кристали