УСЛУГИ

Услуги и дейности от Красимир Куртев – Doctor Honoris Causa. Консултации и терапия в областта на менталните ситуации. Изготвяне на индивидуални, позитивни, мисловни модели при хора, които:

• Очакват бързи резултати.
• Спират да вярват в себе си.
• Засядат в миналото.
• Тъпчат на едно място около грешките си.
• Страхуват се от бъдещето.
• Противопоставят се на промените.
• Разпиляват енергията си.
• Убедени са в слабостта си.
• Смятат, че Светът им дължи нещо.
• Изпитват по- често страх от провал, отколкото желание за успех.
• Никога не чертаят възможности във въображението си.
• Винаги имат усещането, че нещо ще загубят.
• Преуморяват се.
• Въобразяват си, че проблемите им са единствени по рода си.
• Гледат на провала, като на причина да се откажат.
• Самосъжаляват се.

 

 ХАРМОНИЗИРАНЕ С МИНЕРАЛИ И КРИСТАЛИ

Силата на минерали и кристали действа чрез Висшето съзнание. Като  кристален терапевт, подобно на всеки друг енергиен лечител, не притежавам  голяма лична сила. Просто помагам да се насочат универсалните енергии чрез използването на Минералното царство, за да се стимулира разпространението на Светлината и Любовта за доброто на всички. Кристалната терапия е сериозен хармонизиращ метод,  който изисква правилно отношение и правилно действие. Защото освен положителна паралелно протича и негативна енергия, а именно минерали и кристали се явяват трансформиращи енергетици. Мнозина считат, че естествените камъни нямат лечебни свойства – това е отрицание на природните факти. След като билките са природни лечители, така и минерали и кристали имат същите въздействия. С тази разлика, че при естествените камъни липсва опасността от пре -дозиране. Разбира се, имат и своите мистични свойства, при това с обилно библейско присъствие. Нищо по-малко не е приемливо.

Желаете ли да ви се изготви схема от минерали и кристали, които най-малкото да снемат напрежението ви от динамичният начин на живот, да елиминират вредните влияния в тяло и душа, които за ви предпазят? Убеден съм, че Да!

Онлайн услуги и консултации на: 0897 339585 или 0879381943

 

ТАРО АНАЛИЗИ

Таро е от тези философско-предсказателни системи, много дълбока езотерична аналитична система, която ни помага да влезем под повърхността на нещата. Колкото по-конкретен е въпросът, толкова по-конкретен е отговорът – на принципа на огледалото. Таро е символна система, която работи със символи, а не с думи. Тароанализаторът се явява преводач на символите. Позволете ми да бъда вашият семантичен преводач, да разчета знаците, които картите таро ви подават информация относно въпросите ви. Ала не забравяйте и мъдростта написана от Хайо Банцхаф – „Какъвто е въпросът, такъв е отговорът. Общ въпрос – общ отговор. Конкретен въпрос – конкретен отговор. Въпрос “просто ей така” – отговор “просто ей така. Никакъв въпрос – никакъв отговор“.  Не вярвате в Таро, мислите, че това е само просто „хвърляне на карти“ и ще се превърнете в жертви на масовата шарлатания? Обаче както казва Дениз Лин, „Няма жертви. Има само доброволци.”…

Онлайн услуги и консултации на: 0897 339585 или 0879381943

НУМЕРОЛОГИЧНА МАТЕМАТИКА

Нумерологичната математика е изцяло затворена, чиста и последователна система. От начина, по който планетите се движат, как нещата се плуват във водата или падат на земята с гравитация, математиката обяснява всяко нещо в нашата вселена. Математиката е прикрита духовна мистика. Числената стойност  е нетленна, непроменима и осигурява съгласувана основа за измерване, определяща всички пространствени взаимоотношения с божествена точност. Нумерологичната математиката превежда нашия духовен свят в явни, физически формули. Той свързва духа с видимия, докосващ се свят.

Значенията от числеността ни помагат да разберем общата енергия на нашия живот и енергията, заобикаляща всеки живот. Значенията за рождения ден в числеността хвърлят светлина върху значенията на номера на живота ни и значението на числеността на съдбата.

Много хора приемат, че денят и времето, когато сме се родили, определят съдбата ни. Истината е обратното – решихме, когато ще се родим, преди да сме се родили, познавайки дълбоко в душата си точния математически ден и време, за да дойдем на този свят. Най-напред определихме съдбата си, а след това и съответния ден и час. Това определи нашата персонална нумерология, включително номера на живота ни и номера на съдбата. Искате да узнаете как? Тогава се пригответе да отпътуваме заедно в зовът на числата за това , което ви предстои.

Онлайн услуги и консултации на: 0897 339585 или 0879381943

 

КАБАЛА

Кабала ни учи как да получаваме по-високо знание, мъдрост и духовно прозрение. Като силно мистична духовна традиция, познанието за Кабала е свързано с нашето разбиране за висшите светове.  В известен смисъл, Кабала се занимава с нашето разбиране за вътрешния и външния свят. Това означава, че тази традиция се занимава с нашето възприятие за време и пространство и как виждаме субективната и обективна реалност. Кабала е свързана с практическо лично саморазвитие и в това отношение не се различава от другите мистични духовни философски практики  за духовно развитие. Може да потирите съвет в случай, че се чувствате объркани,изнервени, проблематични и прочие.

Онлайн услуги и консултации на: 0897 339585 или 0879381943

 

АМУЛЕТИ ИЗГОТВЯНЕ

В общата употреба амулет това означава обект, носен върху тяло, обикновено висящ на вратът, като средство или консервант срещу зли влияния от мистичен вид.  В Притчи 17: 8 еврейските думи “скъпоценни камъни” (иврит, “камък, даряващ благосклонност”) без съмнение означават каменен амулет заради предполагаемата магическа ефикасност. В Притчи 1: 9 се казва, че мъдростта ще бъде такава защита на онзи, който я има, тъй като амулетът на главата е на главата, а на шията до врата. Очевидно е, че филактериите – амулетите имат магически произход.

Дългогодишната ми опитност в тази област ми дава правото да използвам библейският код при изготвянето на амулети и най-вече флактериите следва да са от естествени камъни, останалите имат или никаква стойност, или краткотрайна. Може да носите бижута, ала те са светски накити и нищо повече от това. Всички аристократи носейки бижута всъщност са били амулети, ще попитате може би – Защо?  Защото са били обект на завист. И ако проявявате желание за амулет просто се обадете.

Онлайн услуги и консултации на: 0897 339585 или 0879381943

Красимир Куртев

*Не се извършват услуги като ясновидство, гадания, гледане на кафе  и обикновени карти, леене на куршум и други.

You cannot copy content of this page