Контактна форма

Изгаряте от любопитство какво ще ви предложи съдбата, как ще бъдат хвърлени заровете, какъв ще бъде арканумът на предстоящия ден! Искате дори да предизвикате съдбата в опасната игра на предположения, догадки и предзнаменования! Нека го направим заедно! АстроЕзоАрт се посвещава на предузнаването на личния ви хороскоп,   на астрологичната анализа, на  посветени на тайнственото четива, които ще върнат вкуса ви към живота като приключение! Всичко това на достъпни цени…

Вие бихте могли да заръчате дневен, месечен  и годишен хороскоп. Всички астро отчети ще се доставят в рамките на три работни дни  след задаване на поръчката.

Чест и почитания!

Нека хвърлим заровете заедно, под знака на непредсказуемостта!

 

В известен смисъл отгатването (нещо, което не знаем, но някой друг знае) и прогнозирането (нещо, което все още не се е случило) са едно и също.

 

АстроЕзоАрт е посветен на предлагането на лични хороскопи,  астрологични анализи, информативни и разнообразни статии. Ние предлагаме качествени услуги и продукти на достъпни цени. Вие бихте могли да си поръчате месечен хороскоп и годишен хороскоп.

Всички астро отчети се доставят до избран от вас имейл в рамките на три работни дни след подаване на поръчката. Добре сте дошли!

Попълнете контактната форма правилно и на кирилица. Изпишете Вашите рождени данни: Име и фамилия, дата, месец и година на раждане, място на раждане и час на раждане. Изпишете коректно електронната си поща и я потвърдете в съответното поле. Може да поставите акцент, какво във Вашата астрологична карта да се наблегне, личен аспект, бизнес или работен. ** Задайте своите въпроси.

Преценили сме цената на своята работа чрез точен и ясен списък на услугите, а тяхната цена е пропорционална на обема на работата, изискваща се за тяхното изпълняване. Цената е 50лв. (петдесет лева) за един хороскоп.

 

Попълнете контактната форма и се свържете с мен на мобилен номер: 0897 339585. Ще проведем с Вас уточняваща консултация. След като получите своят индивидуален хороскоп, моля да се обадите, за да се разясни написаното на достъпен за Вас език.  Ние се стремим да вникнем дълбоко във Вашите проблеми и въпроси, затова винаги отделяме достатъчно време за необходимата консултация.

Чест и почитания! – Красимир Куртев

 

Стъпка 1: Попълнете задължителните полета – Име, Фамилия, Дата, месец Година на раждане, Место раждане, и Час нараждане;

Стъпка 2: В писмото уточнете, какъв хороскоп желаете – Месечен, Тримесечен, Годишен, Партньорски хороскоп или Кариера и бизнес прогнози;

Стъпка 3: Ще получите Вашият личен хороскоп след извършеният превод;

ВАЖНО: Попълнете данните си на кирилица.

 

Контактна Форма