Анализирай с Красимир Куртев

Има ли отрицателни енергии в домът ви

Има ли отрицателни енергии в домът ви

Има ли отрицателни енергии в домът ви – продължение от „Как да защитим своя дом от негативна енергия“

Въздухът, който прониква в нашите домове съдържа фини частици, не доловими с просто око. Тези частици са положителни и отрицателни.

Отрицателни енергии в домът ви – Неканените гости

Някои от вас ще махнат с ръка отсичайки: „Това е поредната доза шарлатанство!“. Не бих ги упрекнал, правото е свещено. Просто ми позволете един реален пример:

Зима е, грипните щамове щъкат насам, натам, в градският транспорт, в офиси, магазини, както и във вашите домове. Имате в семейството човек прихванал грип. Той киха, кашля, тоест отделя онези отрицателни фини частици за които споменах. Учените са установили, че скоростта на кихането може да достигне до 160 км/ч. Вероятността да се заразите е над 80%.

Сега надявам се разбирате, че след като един грипен невидим щам съществува и е опасен за хората, следователно отрицателните енергии също съществуват.

И така, да се върнем в темата – Има ли отрицателни енергии в домът ви? Как да проверим и възможно ли е това? В предната публикация ви дадох един класически пример. В тази публикация ще се спра на още такива.

Животните ни дават знак за отрицателни енергии

Наблюдавайте поведението на животните (домашните любимци). Те първи усещат присъствието на негативното. Започнат да нервничат, стараят се да спят близо до входната врата и дори се опитват да изскочат от жилището.

В особено негативни случаи, животните или ви избягват, или отказват да се хранят и започват да боледуват без видима причина.
Други индикатори са паяците, в частност паяжините. Там, където се струпват паяжини, това е знак за наличие на отрицателна енергия. Всяка домакиня се грижи за домашната хигиена и въпреки това тези мрежи се появяват.

Имах случай дори с една операционна зала, мой близък хирург ми сподели, че въпреки силната стерилност в залата има наличие на паяжини. Повечето от вас знаят, че в такива зали температурата е ниска и не създава среда за каквито и да е било насекоми, и въпреки това те се оказват факт.

Растенията също подсказват за отрицателни енергии

Друг „детектор“ за негатива се явяват стайните растения. Ако изведнъж те започнат да боледуват и загиват, при това независимо от пресаждането, смяната на почвата и подхранването, следователно, във вашия дом става нещо нередно с енергиите.

Понякога цветята реагират по начин на започваща болест от този, който се грижи непосредствено за тях. Тоест, те се жертват като поемат по голяма част от заболяването (отрицателната енергия) в името на своя обичащ ги стопанин.

При желание да ме потърсите за консултации на следните координати: 0897339585 и 0887392139

 

Причини за появата на негативната енергия

1. Причината за възникването на негативна енергия може да се дължи на умишлено атакуване на жилището или неговите обитатели, което се съпровожда с появяването в дома на предмети, който вие не сте донасяли, например, карфици и игли по касата на вратите, рамките на прозорците, в меката мебел и прочие предмети с неизвестен произход.

2. Причина е разположение на жилището в така наречената „черна мрежа“. Енергията в дома е негативна, когато телевизионния и мобилните сигнали често прекъсват. Примерно на същият етаж при вашите съседи всичко е наред, там нямате проблеми в сигнала, връщайки се в къщи отново има чести прекъсвания.

3. Причина е съжителство с човек, който постоянно бива обхващан от черни мисли, или чести гостуване на хора, които откровено носят в себе си завист. Така негативната енергия се натрупва и потиска вас, живеещите в този дом, провокирайки скандали, неадекватни постъпки дори и болести.

Много са предпоставките за наличие на негативна енергия в домът ви. При такива случаи следва да се прочисти този дом без да се чака негативната енергия плътно да се всмуче в стените на жилището.

Древни съвети

– внимателно огледайте дома за необичайни предмети, външни вещи.

– изгорете зрънца тамян, той ще предпази временно помещението от остатъка от негативните енергии.

– създайте постоянна „система за очистване“ на обкръжаващата ви среда (съседи-гости).

– дървета като трепетлика, топола, люляк, липа са лесен проводник на отрицателни енергии. Направите декоративна композиция със зърна от царевица, ръж или овес, те поглъщат вредните енергии за две седмици.
– използвайте минерали и кристали.

Има определени псалми, които неутрализират нежеланата негативна енергия, за съжаление свещениците не ги знаят…

Да, такива и още наистина са временни, докато се обърнете към специалист, радиестезист или друг вид езотерик. Все пак внимавайте!

Благодаря, че прочетохте тази статия!

 

Теми #грипните щамове #дом #отрицателни #отрицателни енергии #паяжините #фини частици