Анализирай с Красимир Куртев

Как да защитим своя дом от негативна енергия

Как да защитим своя дом от негативна енергия

Домът и негативните енергии

Предполагам, че на мнозина от вас се е случило следното: Прибирайки се у дома с весело настроение изведнъж да ви заболи глава по време на хранене, гледайки телевизор, четейки книга или просто сте поседнали и си почивате. Това ви изненадва, странно нямате заболяване пък се чувствате някак странно. И възниква въпросът – Как да защитим своя дом от негативна енергия? Звънят ми по телефона хора, които питат – “Да не би да имам направена магия?“

Тук е момента да отбележа, че съществуват неща, които ние не виждаме, но те по една или друга причина ни влияят. Като енергията например, тя е в нас, около нас и е в постоянно движение .

В космичен план е подредена по следният начин: небе – човек – земя – човек – небе и така един кръговрат. Потоците на Ян и Ин протичат с еднаква скорост, но ако капацитета на единият от тях е по голям и ли по малък настъпва катаклизъм, който започва да руши състоянието на човека.

Прекъсва се така нареченото заземяване. По този начин нахлуват и намират своите места тъмни енергии във вашият дом. Това явление в повечето случаи се проявява при хора живущи на по високите етажи. Колкото повече сме отдалечени от земята, толкова повече енергията стремглаво се увеличава или намаля. И в двата случая имаме крайност, тоест липса на баланс. Има много начини за изследване и корекции в енергиите.

Като експерт в тази област, ще ви дам няколко примера за така наречената Ци (ки) енергия. Отрицателната енергия се движи светкавично в прави линии. Загнездва се там, където Ин и Ян не са в хармония именно в този момент равновесието се разпада и започва разрушителен цикъл. Тази отрицателна Ци (енергия) се нарича Ша или Ша Ци. Всъщност това е едната от двете крайности.

По същият начин Ян ци енергията се превръща в Ша , ако е многократно увеличена. Ша енергията “полепва” по ъгли и остри предмети в нашият дом. Застоявайки се тя вече е лишена от виталността на живота и става опасна за живущите. Какво всъщност представлява Ша енергията заседнала в къщата ни, едно ядро закрепено здраво, което се разлага и отправя лъчи наречени “черните стрели”. По принцип енергията се влияе от , цветове, форми, осветление, температура, миризми и всичко що е осезателно.

Например отвореният капак на тоалетната само за по-малко от 3 часа превръща Ци енергията в коварната Ша енергия. Прекалено огромните прозорци също са предпоставка за наличието на черните стрели, да навлиза светлина, но тя е прекалено много и поглъща баланса.

Неправилната посока при спане също води до критични моменти, осветителните тела, които спускат светлините си лъчи от горе на долу , когато са повече превръщат Ци в Ша енергия. Оставянето на не доизпита чаша вода става предпоставка за трансформация на енергиите-от добра към опасна за вас.

Тоест домът ви всъщност се превръща в щам, който ви заразява и води до неприятни моменти в живота ви. Всяка една Ша енергия може да бъде овладяна по много начини, един от тях е чрез минерали и кристали, последните преобразуват Ша енергията обратно в така необходимата за нас Ци енергия.

Общо 17 камъка са преобразователи, от тях може да се използват от три до девет по схема. Те се подреждат по определен начин в даден дом или офис. Ето защо винаги пиша и казвам, че НЯМА един камък , който да е амулет. Това е вид невежо и ако се подведете не се учудвайте после, защо не ви върви! Входните врати на вашият офис или дом също са от значение за абсорбцията на енергиите.

Но и за това има матрица за блокиране на Ша енергията чрез минерали и кристали. Кристалните решетки на камъните поглъщат и деактивират въпросната Ша енергия. Полезната, активната енергия се движи плавно по линията на “ златното сечение “. Тя трябва да се протича по контурите на всеки един предмет, мебел и други в домът и офиса.

За това е необходимо, ако имате симптоми като, главоболие, болки в областта на гръбнака, неприятни усещания по крайниците да се консултирате с експерт.

 

При желание да ме потърсите за консултации на следните координати: 0897339585 и 0887392139

Ще ви изготвя схема и изчисля, какви са необходимите неща за да предпазите своя дом или офис.

 

Как да защитим своя дом от негативна енергия?

В едно жилище се диша по-леко и свободно, а в друго се създава впечатление, че някой или нещо ви „притиска“, не може да се отпуснете.

Най-често приложим метод да проверите наличието на негативна енергия във вашия дом, е да запалите свещ и обиколите с нея по всички помещения, включително банята, кухнята и мазето в четирите основни ъгли.

Когато свещта започне да дими, пламъка е неравен, чува се пукане, следователно във вашия дом се е вмъкнало нещо неприятно, понякога и разрушително. „Неадекватното поведение“ на свещта е ярък показател , чe e необходимо да се предприемат превантивни мерки.

Следва…

Теми #дом #кристали #негативната енергия #свещ #своя дом