Анализирай с Красимир Куртев

ТЯЛОТО: НЯМА СЛЕДВАЩ ПЪТ!

ТЯЛОТО: НЯМА СЛЕДВАЩ ПЪТ!

Не се утешавайте с мисълта: „Мога да сбъркам сега, но следващият път ще го направя по-добре.“ Няма следващ път!

Мисловни модели на тялото в черупка

Трябва да експлоатирате тялото си до последната капка енергия и след това да продължите. Няма да спечелите нищо, ако стигнете само дотам, докъдето тялото ви казва, че сте уморени и изтощени. Тялото ще се изгради и израсте, за да отговаря на изискванията, които умът поставя на мързеливото тяло.

Ако просто правите нещо, докато тялото ви се умори, то ще стане мързеливо и всеки път ще ви позволява все по-малко и по-малко. Трябва да достигнете до точката на изтощение и да продължите по-нататък. Така тялото ще си помисли:

„Трябва да създам повече телесна сила, ако този луд ум изисква толкова много.“

Ако винаги се предавате, когато просто сте уморени, никога няма да постигнете много. Ако оставите на тялото да казва на ума кога да спира, вие със сигурност ще бъдете победени. Можем да станем много по-силни, ако натоварваме тялото си. Използваме около една десета от наличната сила на тялото си и още по-малко от тази на ума си.

Като се опитвате да ръководите хората си в гръб, вие се превръщате в човек, който ги бута, а не който ги води. По-лесно е да водите хората, както по-лесно е и да издърпате верига изсечени трупи. Не можете да бутате верига трупи и не можете да бутате войските.

Войските ви ще се връщат обратно при вас за инструкции – и то от страх. Лидерът трябва да бъде начело на хората си. Вие трябва да знаете какво става през цялото време.

Човек не може да започне да плува, ако не е във водата! Не може да започнете да се пързаляте, ако не сте на леда. Никой досега не е успял да се научи да се пързаля върху картата на стената. Вземете картата със себе си и отидете най-отпред…

Автор: Джордж Смит Патън

АМУЛЕТ ЦИТРИНИНА СЪЛЗА – Цитрин Бразилия

Теми #Джордж Смит Патън #енергия #мисловни модели #мисъл #тяло #човек