Минерали и Кристали

ЗАЩО ХОРАТА НОСЯТ АМУЛЕТИ

ЗАЩО ХОРАТА НОСЯТ АМУЛЕТИ

Магически амулети . Думата „Амулет“ идва от арабски и означава „магически талисман носен за защита „. Амулетите имат магически характер е той е добре познат като явление, тъй като придават много чар, създавани някога от човек. Излишно е да се казва, че всички амулети имат магическа сила на даден степен.
Ето защо всички ритуали отправяни при изготвянето на даден амулет са в действителност мистика. Въпреки това, някои от тях, особено тези със символ на Пентаграм или звездата на Давид, може да бъдат по-силни от другите. Това е спорен момент, всеки амулет има своята индивидуалност.

Какво всъщност представляват амулетите

От хилядолетия при кабалистите е традиция да пренасят от поколение на друго поколение неща, които имат духовно значение като различни амулети и символи, които се използват при пермутации на святото име, ангели, думи и символи от светите писанията. Нека ви припомня за нагръдника на Аараон. Според мъдростта на кабалистите, амулетите при хората и техният божествен дух са създадени на база духовните писма, които предават аспекта на GD в този свят. Присъщата Цел на амулета е да възстанови тези аспекти, енергията, когато човек е „блокиран“ поради неговата не-божествено поведение. То също влияе действията на човека в този свят.

Амулетите съдържат светите имена и не трябва да се вземат напразно, нито с неуважение. Някои амулети съдържат библейски фрази, които се свързват към силата на буквите иврит. Амулети са предвидени за свързване, медитация, молитва и да ни помогнат да променим себе си (да възстановим първоначалното ни божествено състояние) чрез свързване към божествената енергия. Амулетите не трябва да се използва за манипулативни цели. Това е важно да се отбележи, защото повечето хора вярват на талисмани, вместо на приготвени професионално амулети в градени послания от библията.

За контакти относно избор, изготвяне и закупуване на амулети: 0897 339585 и 0887 – Красимир Куртев – Алеф, Doctor Honoris Causa, езотеричен изследовател и окултен наблюдател. Член на: American Associotion of Psychics and American Associotion of Healers, Международна Академия по Българистика, Иновации и Култура.

Как магията е свързана с амулетите?

Талисманите например осигуряват достъп за контролиране и използване на дарби на природата. Магически амулети, обаче, служат като средствата, с които ще спечелите този контрол. Те служат като мощни изпълнители на магически заклинания и извиквания / инвокации /. Те работят като посредник между вас и магически правомощията на Вселената. Можете да използвате амулета като магически „персонал”, който принадлежи само на вас и да ви служи.

Амулета винаги е от голяма полза да се носи, защото доставя на него или нея мощна енергия. Енергията, която магически амулети притежава, е кумулативна, което означава, че колкото по-дълго се носи, силата се увеличава както и неговите защитни свойства. Ако искате да увеличите магическата сила на вашия амулет, има някои неща, които следва да направите:

Дайте име на амулета.

Всички амулети стават по-силни, когато имат специално име, и по този начин собственика им създава по-добра работа във вид на вибрации, и повече се увеличава връзката, амулет – човек – вселена.

„Лунна светлина“ е метод , който има голяма магическа сила. Ако поставите амулет под лунната светлина, особено по време на пълнолуние, ще се увеличи магическа сила на амулета значително. Използвайки съответните ритуални думи предоставени от езотерик, разбира се.

Нашепването на молитва или заклинание над амулета са необходими за увеличаване на духовната връзка с него и привличане на повече магическа енергия.

Тези, които го правят редовно, могат да бъдат сигурни, че техните амулети не ще изгубят своята сила.

Защитени от вашия чар и обич към тези феноменални предмети, магически амулети, винаги имат необходимост да бъдат обгрижвани. Те няма да имат магическа сила, ако притежателят им не се грижи за своят амулет.

Някои амулети могат да бъдат в контакт с други хора, други не могат.

Ето защо трябва да се прави разлика между явни и скрити амулети. Вие трябва да избягвате докосването на чужди хора до вашият амулет освен деца, това би могло да доведе до загуба на силата на магическият амулет. Както и предоставянето на второ лице.

От друга страна, ако имате явен амулет, като го носите дрехите си на открито помага да се генерира повече енергия, тоест – колкото е по явен, толкова е по мощен.

Ето някои полезни насоки за тези, които искат да си закупят амулети с добро качество и на разумна цена. На първо място, да знаете какъв вид амулет ви е необходим и за какво, това е важно да се проведе малко разследване.

Опитайте се да научите повече информация за този амулет тип, как изглежда и от къде идва. На второ място, винаги има предвид здравна безопасност.

Някои амулети могат да съдържат билки и ароматни масла, които предизвикват алергична реакция при някои индивиди.

Ето защо преди да закупите амулет, трябва да сте сигурни, че не сте алергични към материала, от който е изработен.
На трето място, винаги сравнявайте цените, особено когато си купувате амулет чрез онлайн магазини. Някои продавачи могат да предложат на много евтини цени, които нямат необходимите качества в езотеричен план.

Защо хората трябва да носят амулети?

Всичко се свежда до откриването на значението на магическите символи от човечеството. Хората в древен Египет са забелязали, че амулети с някои символи, са им предоставяли необичайна сила и неочаквано прекъсване на захранването, докато амулети с други символи, които са ги защитавали от смъртоносни болести и нещастия. Това знание е било използвано от фараоните, управници и тези, които са на власт, днес вече са достъпни за обикновените хора.

Как работят амулетите ?

Амулетите могат да дадат желаното разбира се. Положителната промяна настъпва от различните ефекти на амулетите. Една от последиците е, че те създават психологически щит срещу всичко, от което искате да бъдете защитени.

Първата форма на амулета е била животно, нокът или зъб, което човека от каменната ера е считал, че носенето на врата му ще му дава силна защита и кураж. Това му вдъхвало вяра и смелост за лов и власт, както и да оцелява.

По същия начин, чрез поставянето на амулет върху тялото си, вие позволявате на ума си да започне да излъчва положителна енергия за сигурност и увереност.

Друга причина за невероятната ефективност на амулетите е тяхното адаптиране на жизнения ритъм и способността на тялото да привлича късмет, благоденствие и просперитет.

Какви видове амулети има?

zashto-horata-nosyat-amuleti-2

В продължение на много векове амулетите еволюират в различни елементи на украса и защита, а сега те са много различни и уникални. Ето защо е практически невъзможно да ги прикрепят към определен вид. Най-често срещаните материали, използвани в амулети са минерали и кристали, билки, дърво и метал. Някои амулети са тясно свързани с религиозните вярвания на хората.

Например, привържениците на исляма носят малки амулети с текст от Корана за да ги вратовете. Едни от най-силните и популярни амулети за любов, защита, просперитет, са китайски, еврейски, идващи от Близкия изток, египетски, тайландски, италиански и турски.

Символите гравирани върху амулети, са винаги от голямо значение. Всички те имат своя собствена цел и замисъл. Има три основни типа на символи, които най-често се прилагат:
Символи на защита: дракони, определени букви като символика, око, ръка, подкова, и змии.

Символи на универсален баланс и блаженство: Ин и Ян, Слънцето и Луната.

Символи на плодородие и изобилие: Дървото на живота, жаба, рог на изобилието и ваджра.

Амулетите от минерали и кристали са едни от най – силните като ефективност.

Обща употреба на защита Амулети

Амулети за защита в повечето случаи се приемат като дрънкулки от онези, които не вярват във философията на невидимото – езотерика. Въпреки това, те не са просто дрънкулки, а всемогъщи защитни амулети, които помагат на хората да развиват своя най-голям потенциал. Те могат да бъдат изработени от сребро или други благородни метали, но това не е цената на материала, което има значение, но на лечебните свойства на него.

Амулети за защита може да се използват за подобряване на здравето. Вместо да губят време и пари за масаж, витамини и медицински процедури, много от хората се предпазват от болести, зли очи, лоши помисли, завист, проклятия, като носят амулет във вид на бижу, което има силни и бързо действащи скрити сили.

Амулети за защита могат да бъдат използвани, за да предпазят даден човек от зли духове. Ако имате амулет, няма нужда да се опитвате да предпазите детето от уроки при контакт или погледнати от други възрастни непознати хора на обществени места. Това се дължи на мощната кодировка в амулета и това предизвиква в неприятните хора стрес, всъщност това е ефекта на бумеранг.

По този начин няма да се притеснявате за децата си от „лоши погледи”. Много роднини предоставят едни на други амулети за защита, за да се избегне лош късмет и злата воля на другите и това е неправилно. Имайте предвид , че изработката на амулет е строго индивидуална.

Амулетите също така могат да бъдат използвани за привличане на любов, разбиране и общуване. Много социологически проучвания на паранормалното отчитат като факт, че сега много двойки, които носят амулети остават в здрави и щастливи отношения по-дълго от тези, които не носят такива.

Амулети за защита може просто да се използват като уникални и смислени бижута. Въпреки това, тяхната основна цел е да се осигури духовен мир на ума и сигурността на тези, които ги носят. В края на краищата, избора, дали ще носите амулет или не е само ваш.

Дамата-хермелината-амулети

Дамата с хермелина (на италиански Dama con l’ermellino) е картина, нарисувана с маслени бои върху дърво в края на 15 век от Леонардо да Винчи.

Духовни Амулети

Духовни амулети могат да бъдат намерени в много индийски и африкански племена. Тяхната основна цел е да се създаде комуникация между хората и духовете на природата както и онези от отвъдния живот.

Те също помагат да се предостави баланс между елементите (чакрите) в човешкото тяло и предоставят закрила за тези, които ги носят.

Как можем да разпознаем духовния амулет?

Духовни амулети могат да бъдат много различни един от друг, но има няколко отличителни черти.
Най-често срещаният цвят на духовен амулет е лилав и зелен, и най-мощен камък на духовността е аметист както и нефрит. Въпреки това, изумруд, рубин и сапфир могат да се използва в амулети за комуникация с различни духове. Тези символи като всевиждащото око и Златната Спирала обикновено се намират върху духовните амулети.

Сега много амулети от този вид съдържат молитви и текстове от свещените книги, като Коран, Библия и Тора. Много амулети на духовността са създадени с оглед хороскоп знак на лицето, така че е често да се намери духовен амулет за Лъв, Овен, Скорпион или всеки друг зодиакален знак.

Източник : АМУЛЕТИТЕ СА НЕОБХОДИМОСТ и Преди да си поръчате амулет

Теми #амулет #име на амулета #магическа #Магически амулети #сила на амулета #Талисмани