Анализирай с Красимир Куртев

МИНЕРАЛИ И КРИСТАЛИ ПРИ ИНСУЛТ

 

След дългогодишен труд и много замервания ви предоставям основните минерали и кристали за този коварен причинител на неприятни травми – Инсулт.

Лечение с минерали и кристали

Инсултът е вторият най-значим причинител на смърт сред хората по света. Инсулт (апоплектичен удар, мозъчен удар) е остро нарушение на кръвообращението на мозъка, вследствие на което се получават увреждания на мозъчните функции, с различна степен на поражение. След 55-годишна възраст рискът от развитие на инсулт се увеличава двойно. (от Уикипедия, свободната енциклопедия).

 

 

Ето и групата от минерали и кристали:

 

Кехлибар -Помага за укрепване на мозъчните тъкани. Това е толкова забележителен камък за лечение на всички видове проблеми. Аз силно го препоръчвам, добре би било всеки един от вас да има поне едно парче от Кехлибар в себе си. Подчертавам Вишнев Кехлибар.

 

Аметист – глобален целебен кристал. В този случай, Аметист ще съдейства за подпомагане на мозъка, за да се отпуснете и да се проведе ефективно лечение.

 

Авантюрин –Зеленият Авантюрин е прекрасен лечител сам по себе си за тромбони в комбинация с останалите минерали и кристали.

 

Азурит -Много пъти, когато има мозъчна травма, както и предпоставки към инсулти, този минерал е незаменим..

 

Син Ахат -Помага при да балансирането на течностите в мозъка.

 

Калцит – Помага за мотивиране на мозъчната дейност.

 

Лабрадорит – Помага за стимулиране на умствената дейност.

 

Лапис лазули – За на подобряване на мозъчната функция.

 

Серпентина (Змиевик)- Уникален балансьор особено полезен при различните след инсултни състояния. Препоръчвам да се носи като гердан.

 

 

Разбира се, трябва да спомена, че аз не съм лекар и нямам право да прилагам лечение или да гарантирам за ефекта от лечение от гледна точка на ортодоксалната медицина. Предложените минерали и кристали могат да бъдат употребени по ваша преценка.

 

Ако те са в резонанс с личният ви лекар или специалист, можете да ги използвате свободно. Направил съм всичко възможно, за предотвратяване на инсулт, както и неговите последствия, избрах само висококачествени елементи – минерали и кристали, които ще се използват.

 

Надявам се това да е полезно за вас. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да питате. (0897 339585 и 0887 392139)

 

Благодаря Ви, че посетихте този сайт!

Лични хороскопи, Руни и Таро отговори

Теми #Азурит #Инсулт #лечение с минерали и кристали #минерали и кристали #Серпентина