Анализирай с Красимир Куртев

Минерали и кристали – дом и живот без негативна енергия

Минерали и кристали – дом и живот без негативна енергия

Минерали и кристали  основна защита от негативна енергия

Всички сме се сблъсквали негативната енергия по един или друг начин. И не е приятно изживяване. Представете си за миг нахлуваща лоша миризма от канализацията, не виждате вонята,  но усещате, как запълва всяко пространство във вашият дом, физическото тяло, дори и останалите аурични тела. Същото може да се каже и за негативните  енергии. Те се покачват и запълват пространството около вас.

Минерали и кристали неутрализират негативните прояви

Има различни техники, които помагат за неутрализирането на тази негативна проява.  Лично аз прилагам научно доказани методи за отстраняване на отрицателната енергия чрез минерали и кристали.

През 2013-та година, февруари месец при мен пристигна бивш съсед.  Завързва се разговор за минерали и кристали, негативна енергия и магии. Сподели ми, че се почувствал зле в новото си жилище, първо рязко главоболие, сетне се оказало, че го е сполетяло реактивно артериално кръвно. Сякаш зли демони са се били вмъкнали в домът му.

Попитах клиента си за още подобни симптоми.  Отговори ми, че имал случаи в които дори не можел да си вземе дъх.

Как бихме могли да отстраним тези нежелани и непродуктивни енергия, когато ни връхлетят ?

Заех с този случай. Изчислих посоките на жилището с тези на обитаващите го и след необходимият анализ установих, че бившите обитатели на този дом са оставили „заразите си“ (негативната енергия). Това е довело до източване на позитивна енергия и вливане на негативна такава.

Предоставих няколко предложения свързани с минерали и кристали. Които могат лесно да се приложат от клиента ми за да предпази домът си от усвояването на тези нежелани енергии за в бъдеще.

Предоставих няколко камъни, минерали и кристали като парчета от черен и махагонов Обсидиан, отвън и от двете страни на входната врата, за да се запазят положителните енергии. Преди това прочистих целия дом с кристална матрица (подредба на минерали и кристали).

В стаята, където се намира входната врата или странична врата, през която влизат хора, поставих определени минерали и кристали – черен Турмалин във всеки ъгъл. В случая се оказа, че Черния Турмалин е чудесен като ресурс, когато се разпространи негативизъм, тези черно турмалинови парченца абсорбират негативната енергия и я преобразуват в енергия на спокойствието.

Препоръчах на моят клиент, на база кристалографски отчети да носи  в  себе си определена група от минерали и кристали за да запази енергийно си поле обосновано и балансирано от непредвидени обстоятелства.

След три седмици клиента ми позвъни учуден, как тези кристали могат да променят състоянието му.  Замерихме домът на клиента и се оказа липса на всякаква отрицателна енергия. Така клиента се отърва от нежеланата отрицателна енергия в своят дом чрез минерали и кристали по схема.

Бих желал да ви уверя, че това не бе магия. Почистването с минерали и кристали е важна част от поддържането нашето намерение и цел, за нашето чисто пространство и подредено от нежелани – отрицателни енергии. Вие имате ли желание да се отървете от „неканени“ гости – негативни енергии?

Ето моите координати: 0897 339585 и 0887 3392139

Това, че сме слепи, с обвити лица единствено в неверието на божествените дарове, не ни оправдава…

Магии, демони – Изчистване

Теми #минерали и кристали за защита #негативна енергия в дома