КРИСТАЛИ ЛЮБОПИТНО

МИНЕРАЛОКРИСТАЛНАТА РЕШЕТКА – ДНК

МИНЕРАЛОКРИСТАЛНАТА РЕШЕТКА – ДНК

 

ДНК е шифърът, който определя как ще изглеждаме, кои ще станем и как ще растат нашите клетки и органи. Но ДНК не се ограничава до информацията за нашите физически характеристики. Тя съдържа всички насоки за сформиране и лечение на енергийните ни тела, нива, чакри и системи – цялата ни нефизическа анатомия, включително менталните и духовните ни структури и програмирането на Мисловната мрежа.

21 кристални нишки на ДНК

Освен това съхранява програмирането на кармата, с която се раждаме. За да настъпи трайна промяна в повечето кармични проблеми, ДНК трябва да се препрограмира, да се свърже отново и да се излекува.

Голяма част от указанията за нашата духовна еволюция са изключени от двукомпонентната ДНК, която носим сега. Животът на Земята не е започнал с 2, а с 12 нишки ДНК, но останалите пет двойки били изключени неотдавна. Нашият енергиен заряд извън земните инкарнации се състои от 21 нишки ДНК, а пълният им сбор е 38! Те могат да се свържат отново, когато постигнем извисяването.

След заселването си Земята станала повод за междупланетна война и
изключването на земната ДНК е резултат от тази война. Това се случило горе-долу по същото Тъй като пълният обем на ДНК е само изключен (а не унищожен), той може да се свърже отново, отваряйки път за кардинално изцеление на всички нива и за жизненоважно разширяване на способностите ви.

С пълния обем на ДНК вашите психични способности ще нараснат значително. Свързването дава възможност и за пречистване на 50 процента и повече от вашата карма, което е необходимо за извисяването и за енергийните промени в хода на извисяването.

ДНК и Господарите на кармата

Нашият Кармичен договор е споразумението, сключено между всеки човек и Господарите
на Кармата преди раждането. Това споразумение се обмисля внимателно, съгласува се и се изготвя с цел да осигури максимално душевно израстване. Ние обаче сме  програмирани да забравяме тези споразумения в момента на раждането. Работата с Господарите на Кармата не е нещо ново за нас: правили сме го безброй пъти преди поредната инкарнация.

Голяма част от страданията, които трябва да излекуваме заедно с Господарите на Кармата, са вписани в Кармичния договор за настоящия ни живот.
Тези договори могат да се ревизират –  всъщност те непрестанно се ревизират и коригират.
Освобождаването на дадена ситуация от Кармичния договор изисква овладяване на набелязания урок. Искането за изцеление на нивото на Кармичния договор осигурява овладяването на този необходим урок.

Кармичната хроника на всички многобройни инкарнации на душата се нарича Акашови записи. Освобождаването на даден проблем на нивото на Кармичния договор се
отразява и в Акашовите записи за всички животи, засегнати от този проблем.

Източник : Даян Стейн

Езотерични консултации – Парапсихолог, Минерали и критстали

Теми #езотерика #лечение с минерали и кристали #минерали и кристали #окултизъм