Астрология

Грешки в Нумерология и Астрология

Грешки в Нумерология и Астрология

Нумерология и Астрология са науки подчинени на математиката. Сиреч науки на точността, дали обаче това, което се извършва в тези две области е правдиво или се допускат елементарни грешки.

Нумерология и Астрология – Основни грешки

Нумерологията се гради в два раздела по принцип:

  1. Път на живота – определя характера на човека и основните задачи, които трябва да бъдат реализирани от него в живота.
  1. Ключово число – вибрацията на личното име, което влияе върху формирането на дадена личност още от детството.

Има и още компоненти, но за по опростено действие ще използвам кратък пример. Имаме на лице името Румен родено на 20.04.1972година. И така имаме „Път на живота“ във вибрация 7. „Ключовото число“ е с вибрация на 9. „Общо число“ 7.

Първа грешка – На тази дата са родени поне десет бебета  и са били именувани Румен. В случай, че добавим, презиме и фамилия, тогава Ключовото число вместо 9 ще бъде 5 например, а Общото число приема вибрацията на числото 5, сиреч имаме отклонение от  основните вибрационни единици.

Втора грешка – Приемаме корекциите и правим нумерологичен (номерологичен)анализ  на лицето за 2018 година, ала това е твърде относително. Всеки ден е сам за себе си, а дните са 365. Следва да се съпостави денят на раждането на Румен към всеки един ден от годината, ако е бил роден в ден Сряда, то вибрацията е 3, която трябва да се добави още в задаването на данните.

Трета грешка – Не се отчита часът, минути и секунди при изготвяне на нумерологичната карта  – към днешна дата и час.

Астрология – криворазбраната  наука

При Астрологията се допускат подобни елементарни грешки. Повечето от вас се подвеждат по зодиакалният знак и стават подвластни на ефекта на Форер, който тест дава за всяка зодия по нещо „вярно“.  Румен е представител на зодия Телец и той ще приеме с наслада всяко лаишко послание от сладкодумната медия като например -Днес  телците да очакват увеличаване на доходите…

Има нещо в тази точна наука – Астрология, което се нарича Асцендент (лат. ascendant – изгряващ).  В нашият случай Румен е с асцендент  Дева. От долу посочената направена натална карта Радикс.

Кръга, който виждате е разделен в дванайсет равни по големина сектори, наречени домове. Отброяването започва обратно на часовниковата стрелка, като за първи дом се приема домът който е в най-източната точка, а това е Асцендента.

Зодиакалните знаци са дванайсет на брой, и всеки има точно определен дом който заема. В първи дом е овен, във втори телец и така до последния дванайсети в който се намира риби.

Нещата не са просто „хей така“, моята зодия е еди-каква си и аз съм еди-какъв си, еди-каква си… Нещата, скъпи приятели често са квази…

И помнете винаги: Нещата се случват единствено към днешна дата и час!

Картата е използвана от http://www.bg-astrology.net

Какво ви предсказва календара на древните маи

Теми #астрология #грешки #натална карта #Нумерология #планети