Анализирай с Красимир Куртев

Дамските прашки увеличават бактериите

Дамските прашки увеличават бактериите

Дамските прашки спомагат за бактерии

Дамските прашки все още са модна тенденция сред младите дами. Те правят женското тяло секси и предизвикателно. И въпреки това този вид бельо крие много опасности.

Д-р Рабин, доцент по клинична акушерство и гинекология, и женско здраве към колежа по медицина „Алберт Айнщайн“ – САЩ споделя своите изследвания. Според проучванията „оскъдното бельо“ познато като прашки нанася осезателни вреди на дамите. По някога те са твърде тесни и предизвикват нежелано триене впити в ингвиналните гънки.

Изследванията в една от най-елитните болници (Стамфорд- щата Кънектикът) отчитат, че над 80% при носещите прашки жени попадат в капана на редица опасни заболявания. И съвсем резонен е въпросът:
Какво бельо е необходимо да премахнем в долната част на своето тяло?
Акушер гинеколозите са на мнение, че прашките не би следвало да са чак толкова лоши.

Опасността зависи от половата хигиена и здравословното състояние на жената. Въпреки това не трябва да се забравя, че дори и най-упоритата грижа не би се справила с мръсните частици от менструалния цикъл и скритите бактерии около ректумът при дамите.

Статистиката сочи, че повече от 70% от жените страдат от една или друга уринарна и вагинална инфекции. Тогава би следвало да замените този ремък (прашките бел. на автора) с друг вид бельо-твърди д-р Рабин.

Ето няколко характеристики на прашките, които носят риск от здравословни проблеми.

Много секси прашки, особено с дантелен вид, са направени от не дишащи материали, за разлика от памучните. Медиците са категорични, че всички трябва винаги да носят като цяло памучно бельо. В областта на чатала (част от човешкото тяло-от кръста надолу) също включва памучни материали, не само в областта на слабините.

Не памучните материали извън гениталиите прави чаталът по малко дишащ и по този начин предразполага към повече влага, това води до дисбаланс и съответно до инфекции.

Като се добавят върху прашките дънки, които са изработени от елестант и ликра, това усложнява още повече нещата като поставя гениталиите в капан на влагата, от там и инфекции.

Тънката лента на прашките пък се явява като транслатор, позволява предвижването на бактериите. Коли бактериите са най-често срещаните бактерии в дебелото черво. По време на движение, кръстосване на краката задната част на прашките е активна и депозира бактериите от дебелото черво във вагината или уретрата.

Основните рискове за здравето са инфекция и дразнене

Инфекциите могат да възникнат, когато балансът на вагиналната среда, включително нивата на влага от вагинални секрети, се изхвърлят и това води най-често до гъбични инфекции, предимно бактериална вагиноза-отчитат медиците. Допълнителните бактерии обикновено се проявяват с повишената секреция, което води до така наречения „порочен кръг при употреба на прашки“.
Прашки носят също риск от външно дразнене.

„Виждам все повече пациенти с кожни тагове върху тяхната вулва и в близост до техния ректум. И това е така, защото съприкосновението на лентата/лентите с кожата, появяват се зачервявания по меките тъкани, когато се втриват в едно и също място. Това се случва по традиция от презрамките на сутиена, онези червени линии, а сега все повече такива линии при прашките се появяват! „- обяснява д-р Рабин.

Носенето на прашки крие и рискове от хемороиди

Употребата на дамски прашки всъщност няма да предизвикат хемороиди, но те могат да ги изострят. Могат да предизвикат възпаление на ректума и допълнително „разпалване“ на хемороидите. Носенето на прашки, докато сте в менструация може лесно да повиши тези рискове.

За информация: 0897 339585 и 0887 392139
Красимир Куртев

 

Моите замервания също отчетоха вредност от употреба на прашки като бельо. Наистина прашки изработени от не естествен материал са пагубни за здравословното състояние при жените.

При радиестезични замервания се оказа, че прашките са в пъти под осем метровата вълна.

Когато тествах над двадесетина кристала в близост до прашките се оказа, че четири кристала влизат в нормалната вълна от осем метра. И така открих схема, която може спокойно да предотврати по горните заплахи.

Теми #бактерии #бельо #бельо прашки #дамите #дамско бельо #кристали #памучно бельо #хемороиди