Анализирай с Красимир Куртев

Черната магия е изключително мощна

Черната магия е изключително мощна

Черната магия е изключително мощна, това е вид отрицателно въздействие на енергия и магическа сила с цел да се навреди на даден човешки индивид, да се отнеме нещо, да се внуши – обсеби – да извърши нещо неправилно или негативно.

Черна магия – същност

В древността черната магия се е използвала от духовници за самозащита ,като в последствие се е обогатила и развила. Днес обаче Черна Магия се прави от егоизъм,злоба и завист,постигане на лични цели,отстраняване на конкуренти и др. като хората не се замислят толкова какво правят.

Черната магия е „Бойна магия”, тя е като бойното изкуство при магове и духовници. Познати у нас като турски,арабски и цигански въпреки, че има още много традиции в които се използва: Руска магия – една от на опасните , Хаос Магия , Сатанистки и въмпирски ритуали,шаманизъм, вуду и др.

Практически всеки може да си поръча Черна Магия която действа за не толкова голяма сума пари. В интернет има толкова магове, ходжи и други, това е за предпочитане пред саморазправи. Такава Магия се допуска да се прави без последици за поръчителя само ако е при самозащита или в краен случай за отмъщение , но тогава вие трябва да сте наистина невинна жертва. В противен случай може да станат усложнения за вас,а не толкова за другия.

Други цели на Черната Магия са : разваляне на семейства,разрушаване на отношенията в семейства,липса на късмет, беднотия и прочее.
През последните години използването на черна магия се превърна в едва ли не вид модна тенденция. Черна магия за отмъщение и постигане на лични цели – изгода .Това е и една от причините много хора от цял свят да страдат, без да подозират дори, че са под влияние на черна магия.

В повечето случаи жертвата се чувства психически разстроена, преобладават кошмарите в съня, а мислите са изпълнени с негативизъм. Често са налице и задух, неусетно качване на тегло и някои болежки, които не могат да бъдат диагностицирани от лекарите.

*Черна магия симтоми:
*Драстично и внезапно свиване на доходите.
* Западане или унищожаване на кариерата ви.
*Липса на късмет.
*Безсъние, кошмари, чести неприятни сънища с духове и мъртви.
*Разваляне на брака или унищожаване на любовна връзка.
*Контрол на мислите, с цел секс

Внезапно отдаване на пороци като алкохол, зависимост от наркотици, изблици на насилие и безразборен секс.

*Произшествия.
*Болести.
*Емоционален дисбаланс.
*Страх, страхова невроза.
*Депресия
*Склонност към самоубийство
*Спиране месечния цикъл на жените
* Невъзможност за зачеване
* Ако смятате, че при вас нещата не вървят добре.
* Ако имате твърде често неуспехи и лош късмет.
* Ако забележите, че винаги мислите негативно. Ядосвате се безпричинно.
* Ако се проваляте във всяко начинание, във всичко с което се захванете.
* Ако се чувствате безсилни и отслабнали.
* Ако сте отчаяни.

В случай, че изпитвате подобни симптоми и чувства и няма наличие за заболяване и  лекарска диагноза, бъдете сигурни, че срещу вас е използвана вид черна магия.

Черната магия може да се прояви и по много други начини, като разпадането на любовна връзка, разваляне на брак, унищожаване на врагове, може да бъде поръчана като отмъщение от хора, които сте смутили или наранили дълбоко.

Ако ходжата има сериозни намерения, бъдете сигурни, че е в състояние с магията си дори да убие човек. В днешни времена рядко се стига чак до там, но една тежка болест или раздяла с човек който обичаме е достатъчно силно наказание.
Има много разновидности черна магия, но трябва да се знае, че всички до един са твърде опасни. Затова към тях се подхожда с особено внимание.

Какво се използва за направа на черна магия?

Разнообразни са материалите които се използват в черната магия, но най-често се използват змии, кръв, коса, дрехи, нокти, подсилени с мощни заклинания.
Ако имате сериозен проблем в ежедневието може да се обърнете към ходжа за разрешението му, но силно ви препоръчвам да не правите нещо което може да навреди на друго лице.Черната магия е изключително мощна и последствията може да бъдат много сериозни.

Интересно е да се знае, колкото и невероятно да ви звучи, че с черна магия могат да се развалят повечето вуду проклятия и някои мощни магии.

Красимир Куртев: И все пак няма черна, бяла, червена и прочие цветове магии, има Агресивна Негативна Атака. Всичко, което се извършва зад гърба на даден човек води до катаклизми, това предизвиква  ефекта на бумеранг. Казано е: “ Не се чудете на това, защото идва часът, когато всички, които са в паметните гробници, ще чуят гласа му ; и ще излязат: онези, които са вършили добро, ще възкръснат за живот, а онези, които са вършили зло, ще възкръснат за осъждане.“ (Йоан 5:28, 29).

За повече информация – Красимир Куртев

0897 339585 и 0887 392139

Парапсихолог Магиите не се развалят, а се хармонизират

Теми #вуду #магии #магия #черна