Анализирай с Красимир Куртев

Буреносни обсебвания в домовете

Буреносни обсебвания в домовете

Буреносни обсебвания, какво означава това? Предполагам, че на мнозина от вас се е случило следното: Прибирайки се у дома с весело настроение изведнъж да ви заболи глава по време на хранене, гледайки телевизор, работейки  на компютър, четейки книга или просто сте поседнали да си почивате. Това ви изненадва, странно нямате заболяване пък се чувствате някак странно, обсебени от демони сякаш.

Буреносни обсебвания – божествени и смъртни 

Буреносните обсебвания представляват фините частици преминаващи през всеки дом и офис, в колата и навън.

В заобикалящата ни среда съществуват частици, които ние не виждаме, но те по една или друга причина ни влияят. Като енергията например, тя е в нас, около нас и е в постоянно движение. Протичат в два потока, положителни и отрицателни (негативни). Движат се с еднаква скорост и посока. Всяка една енергия е вид обсебване. Протичат светкавично и за това се наричат буреносни обсебвания.

Енергиите се подчиняват на вселенските закони: небе – човек – земя – човек – небе и така един кръговрат.

Защо ги оприличаваме като буреносни обсебвания?

Обсебването варира според  атмосферното време, слънчево, дъждовно, снеговито и прочие. Когато капацитета на единият от обсебващите потоци  е по голям и ли по малък настъпва катаклизъм, който започва да руши състоянието на човека. Това е втората от многото причини да бъдат оприличени като буреносни обсебвания.

Например в домът ви един от прозорците ви е голям, колкото размера на една стена. Слънцето пронизва стъклото, лъчите му се пречупват и внасят буреносни обсебвания. Слънчевите лъчи безспорно са жизнено полезни, ала при наличието на мощен интензитет те вече са опасни. Въпросните буреносни фини частици имат свойството да „гнездят“, тоест да се полепват в изпъкнали и вдлъбнати ъгли най-често.

Тези паранормални явления прекъсват се така нареченото заземяване в зависимост от моща на своят капацитет. По този начин нахлуват и намират своите места тъмни енергии домовете. Това явление в повечето случаи се проявява при хора живущи на по високите етажи. Колкото повече сме отдалечени от земята, толкова повече енергията стремглаво се увеличава или намаля. И в двата случая имаме крайност, тоест липса на баланс. Има много начини за изследване и корекции в енергиите.

Буреносните обсебвания – Ци и Ша

Като експерт в тази област ще ви дам няколко примера за така наречената Ци (ки) енергия. Отрицателната енергия се движи светкавично в прави линии. Загнездва се там, където Ин и Ян не са в хармония именно в този момент равновесието се разпада и започва разрушителен цикъл, „благодарение“ на буреносните обсебвания. Тази отрицателна Ци (енергия) се нарича Ша или Ша Ци. Всъщност това е едната от двете крайности.

По същият начин Ян ци енергията се превръща в Ша , ако е многократно увеличена. Ша енергията “полепва” по ъгли и остри предмети в нашият дом. Застоявайки се тя вече е лишена от виталността на живота и става опасна за живущите.

Какво всъщност представлява Ша енергията заседнала в къщата ни, едно ядро закрепено здраво, което се разлага и отправя лъчи наречени “черните стрели” – обсебвания. По принцип енергията се влияе от, цветове, форми, осветление, температура, миризми и всичко що е осезателно.

Например отвореният капак на тоалетната само за по-малко от 3 часа превръща Ци енергията в коварната Ша енергия. Прекалено огромните прозорци също (както споменах по-горе) са предпоставка за наличието на черните стрели – буреносни обсебвания, да навлиза светлина, но тя е прекалено много и поглъща баланса.

Неправилната посока при спане също води до критични моменти, осветителните тела, които спускат светлините си лъчи от горе на долу , когато са повече превръщат Ци в Ша енергия. Оставянето на не доизпита чаша вода става предпоставка за трансформация на енергиите-от добра към опасна за вас. Сиреч предоставя се добра среда за буренодните обсебвания.

Домът ви всъщност се превръща в щам, който ви заразява и води до неприятни моменти в живота ви. Всяка една Ша енергия може да бъде овладяна по много начини, един от тях е чрез минерали и кристали, последните преобразуват Ша енергията обратно в така необходимата за нас Ци енергия.

Общо 17 камъка са преобразователи, от тях може да се използват от три до девет по схема. Те се подреждат по определен начин в даден дом или офис. Ето защо винаги пиша и казвам, че няма един камък , който да е амулет. Това е вид невежо и ако се подведете не се учудвайте после, защо не ви върви! Входните врати на вашият офис или дом също са от значение за абсорбцията на енергиите.

Но и за това има матрица за блокиране на Ша енергията чрез минерали и кристали. Кристалните решетки на камъните поглъщат и деактевират въпросната Ша енергия. Полезната, активната енергия се движи плавно по линията на “ златното сечение “. Тя трябва да се протича по контурите на всеки един предмет, мебел и други в домът и офиса.

За това е необходимо, ако имате симптоми като, главоболие, болки в областта на гръбнака, неприятни усещания по крайниците да се консултирате със специалист.

Може при желание да ме потърсите за консултации на следните координати: 0897339585 и 0887392139 

Ще ви изготвя схема и изчисля, какви са необходимите неща за да предпазите своя дом или офис.

Магии, демони – Изчистване

Теми #Буреносни обсебвания #ци енергия #ша енергия