Езотерика

МОЯТА ВИЗИЯ ЗА ЛАЙФ КОУЧИНГ

За разлика от традициония лайф коучинг, аз съм интегрирал богат арсенал от инструменти в процеса си на работа с клиента, благодарение на богатия си опит. Това е холистичен, иновативен, интегрален подход, насочен цялостно към клиента на всички нива:  физическо, енергийно, емоционално, ментално и духовно ниво. Това води до достигане до мястото на цялостност, където се намират ресурсите…

Вградените в практиката ми методи правят процеса на трансформация бърз и ефективен и дават в ръцете на клиента конкретни инструменти за индивидуална работа, което насочва силата вътре в тях, а не в коуча. Вътрешното ми усещане е, че с натрупване на моите опитности, ще създам собствен метод.

Процесът на интегрален коучинг прилича на прочистване на мазето и отваряне на ново пространство, което да се запълни с това, което е важно, ценно, разширява и носи изобилие. Както Лао Дзъ казва, „първо трябва да отлееш от каната със застояла вода, за да налееш чиста“.

Насоката на процеса, който водя, е да се осъществи връзката между ума и сърцето по начин, който хармонизира и носи яснота и изцеление. Процесът на интегрален коучинг използвам в следните сфери:

 управление на стреса и хармония и виталност

духовност и личностно развитие

мотивация и управление на времето

 развитие на творческия потенциал

 здраве и здравословен стил на живот и грижа за себе си

 взаимоотношения и интимност

 и много други…

 

Източник: www.harmonyaivitalnost.com

Теми #доверие #дом #духовен помощник #духовност #езотерика #коучинг #лайф коуч #личен треньор #лични взаимоотношения #мисли #мисловни #модели #наставник #съвети