ЛЕЧЕНИЕ

Алтернативни техники с минерали и кристали

Алтернативни техники с минерали и кристали

Алтернативни техники с минерали и кристали се прилагат в алтернативната медицина.

Алтернативни техники срещу заболяванията

Алтернативни техники могат да се прилагат за лечения на различни заболявания, но моето виждане от дългогодишната ми опитност  с минерали и кристали, алтернативните техники по-скоро се използват против заболяванията. Сиреч да се подсили имунната система, да се прочистят фините канали или да се защити даден орган, или група от човешки органи.

Минерали и кристали  действат като тръби за изцеление – позволявайки на положителната лечебна енергия да потече в тялото като „изтласка“ отрицателната такава, причиняваща болестите.

От научна гледна точка няма доказателства, че излекуването на една или друга болест чрез минерали и кристали може да се използва за лечение на заболяванията, тъй като никога не е било установено, че болестите са резултат от така наречения енергиен поток в организма. Независимо от това, алтернативните лечебни техники с  минерали и кристали стават все повече популярни.

Алтернативни Примери

Когато настъпят сезоните на грипните щамове  може съвсем спокойно да се приложи еликсир от минерали и кристали чрез структурирана вода. Минерало – кристалният еликсир се състои от няколко естествени камъни като, Клиновит, Планински кристал и Рубин циозит. С такава на пръв поглед „бабина“ рецепта може да се избегнат вредните антибиотици.

  • Друг пример за алтернативна техника, която горещо препоръчвам за хора податливи към Артроза на тазобедрената става (коксартроза), Артроза на гръбначния стълб (лумбална артроза), Артроза на колянната става (гонартроза), Артроза на ставите на ръцете да се използва Лабраторит и Калцит.
  • При депресивни състояния да се използват, Аметист, Азурит, Танзанит, благороден Апофилит и още три вида кристали.
  • Алтернативни техники при белодробни заболявания – Кехлибар, оливин, тигрово око, тюркоаз и клиновит.
  • При Гастрит и Язва – Клиновит, червено-кафяв яспис, вулканична геода.
  • При сваляне на телесно тегло при заболеваемост – Сапфир, Лабрадор, Хаулит, Ставролит, Сугилит, Хулиодор.

Много родители използват огърлици от балтийското кехлибарче за кърмещи бебета и малки деца, вярвайки, че самият кехлибар ще помогне да се премахне болката при изникването на нови зъбки, подобно на използването на други минерали и кристали, за да се лекуват други заболявания. Съгласно ” Здрави деца”, няма научни доказателства, че кехлибарът работи за отслабване на болката при зъбките. Има две теории, които обясняват как работи кехлибарът: Една е, че веществото, облекчаващо болката (янтарна киселина) се отделя от кехлибара и прониква чрез топлината на кожата на бебето, и се абсорбира през кожата в кръвния поток и втората, че кехлибарът стимулира щитовидната жлеза, за да намали възпалението в ушите, гърлото, стомаха и дихателната система.

Същото твърди професор Джон Снайдер, педиатър, който написал статия за кехлибарните огърлици, изброявайки няколко твърдения, които са направени за кехлибарните огърлици и как те могат да помогнат за намаляване на болките при различни ситуации.

Бих могъл да изреждам до безкрай  този списък с алтернативни техники чрез минерали и кристали, ала и десет публикации едва ли ще ми стигнат да го сторя. Както    е описано в библията – „Похлопайте и ще ви се отвори“, аз ви пиша:

Потърсете ме и ще ме откриете на 0897 339585. Бъдете здрави!

Искрено ваш – Красимир Куртев

Тест за наличието на Магии

Теми #алтернативни техники #заболявания #лечение #минерали и кристали