Анализирай с Красимир Куртев

ЗА УРОКИ, ЧЕРНА МАГИЯ, ВУДУ И ПРОКЛЯТИЯ

ЗА УРОКИ, ЧЕРНА МАГИЯ, ВУДУ И ПРОКЛЯТИЯ

Черните магии и проклятия произвеждат отрицателна енергия

 

Когато някой има усещането, че страда от промяна в състоянието си, лош късмет или всяко друго нещо лошо, което се случва в определени случаи живота, това може да означава, че е жертва на зли очи, вуду, проклятия и черна магия. Като цяло магиите са много мощни мистични практики, които нарушават финансовото състояние на дадено лице, уменията, здравето, личните взаимоотношения, липса за постигане на целите, както и способността да се печелят пари.

 

Черните магии и проклятия произвеждат отрицателна енергия, която въздейства върху здравето и щастието на живота и дори може да прекъсне отношенията в личен и обществен план.

 

В много култури уроките се считат като сразяване чрез външния вид (лоши очи), че да ви навреди, а също така се счита, че уроките са предназначени за лош късмет чрез нехаресвания и завист. Черна магия се счита използването на свръхестествени сили за влошаване на човешкото състояние. Всеки иска защита от уроки, черна магия и вуду както и проклятия.

 

Кабала ни учи за нашия живот, така, в такава ситуация хората могат да получат помощ от Кабала ученията. Има голям брой духовни лица, които осигуряват защита чрез Кабала амулет от уроки, черна магия и вуду проклятия. Някои хора считат, че всички те са нищо, просто и само суеверия, но в някои култура отдават дължимото значение на въпросните мистики.

 

Необходимост от Кабала при уроки, черна магия и вуду проклятия чрез амулети и талисмани:

 

– Ако смятате, че някой ви е направил магия или има наличие на проклятие ;
– Ако някой „навлиза“ злонамерено умишлено в живота ви;
– Ако някой с лоши намерения се опита да ви разруши, също и вашето семейство;
– Ако сте били много стабилни и щастливи в живота си, а след това се чувствате като неудачници във всяко отношение;

 

В случай, че някой се чувства в подобни ситуация, тогава е време да направи всичко по силите си и да получи помощ от амулет за защита чрез Кабала. Това е ситуация, когато трябва да се вземат сериозни действия за защита от уроки, черна магия и вуду проклятия. Принципа на Кабала са защитни мерки както и унищожителни фактори срещу недоброжелатели.

 

Да, съгласен съм с вас, че в гилдията на окултистите има наличие на шарлатанство. Липсата на необходимите умения в езотериката и окултното възпроизвеждат образа на шарлатанството. Това ни прави низвергнати, не чисти, не спазващи елементарната етика спрямо вас, хората с проблеми. Не бих си и помислил да ви убеждавам в противното, даването на кредит на доверие е единствено ваше право.

 

Освен Кабалата ще ви представя една древна система против негативни влияния – Сахти.

 

Етиопската система „Сахти“ има огромна власт. Методиките, които разработих чрез „Сахти“ са изключително мощни за ефективното развитие към добронамерените заклинания за защита и премахване на проклятия. Можете да използвате „Сахти“, за да се предпазите от всички форми на магия, проклятие, и шестнадесетичен удар (Вуду). Проклятията и ново въведената магия „Хексес“ могат да бъдат катастрофални.

 

За да не поемате излишни рискове относно разваляне на магии, вие можете да получите реална помощ от традиционен експерт за блокиране и разбиване на всяка разновидност от Удуу до Вуду, от цигански до арабски магии, от обсебване до уроки и проклятия. Позволете ми да ви помогна определяйки тревожното състояние, което ви е връхлетяло за да се защитите от всички видове вредни вмешателства.

 

Като древна и уважавана духовна традиция – Сахти, можете да бъдете сигурни, че всяка магия няма да има силата да ви навреди повече. Ще се убедите, че вече имате силата да се справите проблемите си. Задръжте господство над аспекти чрез защитата, която ще ви предостави специалистът. Ако мислите, че може да сте били жертва да уроки, обсебване, магии или проклятия, или се интересувате от всички други заклинания за защита, моля свържете с мен абсолютно безплатно.

 

Винаги и с удоволствие ще отговоря на вашите въпроси и ще направи всичко по силите си, за да ви помогна. Това е вашият шанс да получите реални консултации, препоръки и защити от магии. Не пропускайте тази рядка възможност!

 

Ето, какво пише едно американско издание:

 

„Красимир Куртев е развалил безброй магии и е отстранил хиляди проклятия. Проклятията могат да бъдат много сериозни, и все повече хора осъзнават, че могат да бъдат обект на негативни атаки. Ще работим заедно с вас за бързо премахване на вашите вредни влияния и пораженията, които са нанесли, чрез контрол над хаоса и въвеждане на един хармонизиращ ред.
Красимир Куртев е много опитен в областта на магиите за защита и премахване на проклятия, така че да можете да се чувствате спокойно попаднали в добри ръце.“

И все пак, в случай, че решите, интуицията ви подсказва, моля свържете се с мен:
0897 339585 и 0887 392139
С уважение:
Красимир Куртев
Кабала Тест – Магии, Демони, Проклятия

Теми #амулети #вуду #кабала #красимир куртев #обсебване #проклятия #сахти #уроки #черна магия