Анализирай с Красимир Куртев

ПАТРИМОНИЯ В 4 СТЪПКИ

ПАТРИМОНИЯ В 4 СТЪПКИ

Тайната на богатството е да платиш първо на себе си.

В света има повече пари от хората. Според прогнозите в световен мащаб, година след година, трилиони долари се движат. Ако тези пари бяха разпределени по равно, всяко човешко същество щеше да има повече от един милион.

Няма място и време да се оплакваме, необходимо е да извървим следните четири стъпки:

  1. Спри да се чувстваш като жертва. Да си посипваш главата с пепел, да се самосъжаляваш или да се чувстваш аутсайдер. Правилното отношение е: ′′ Сега аз отговарям за живота си.“ ′′ Аз съм начело и вървя нагоре.“ Ето какво да научите: ′′ Който иска да е богат, първо да инвестира духовните си решения.“

  2. Помнете: Никой не може да даде това, което няма. Трябва да търсите приятелства, които се издигат, които са възвишени и нямат конкуренция. Променете средата си и тогава ще видите как ситуацията ви се променя.
  3. Казват, че който не доминира в храната си, не доминира над здравето си. Същото се случва и с богатството: Който не доминира над времето си, не доминира над живота си. Началото на богатството е да управляваш времето си мъдро: Инвестирайте го! Няма значение, дали имате пари или не, не си пилейте времето във вайкане, а се научете да го цените.
  4. Тайната на богатството е да платиш първо на себе си. Ти си най-важният актив: плащаш на банки, лихвари, магазини и не плащаш на себе си с години. Винаги отлагаш. И тук е печалното. Древните вавилонци са казали ′′ 10 % от всичко, което печелите го заделяйте.“ Запазете ги, спестете ги, не пипайте и не яжте от спестеното. По пътя към богатството няма вълшебни формули. Тайната на богатството да бъдеш продуктивен, да инвестираш, да продължаваш да отглеждаш столицата в себе си, да превърнеш това в патримония. Да се насладиш на процеса.

 

Красимир Куртев – Doctor Honoris Causa, езотеричен анализатор и писател, херменевтик, философ и астрологичен прогнозист. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.

Теми #духовни инвестиции #пари #патримония