Астрология

НОМЕРОЛОГИЧЕН ХОРОСКОП ОТ АЛЕФ

ВОДА – През този период Ви чакат много променливи дни,спокойни дни и сполука в работата и семейството през 1,8,11,14,22,. На датите 3,5,13,20,23, има голяма вероятност много събития да  „изтекат” пред очите ти. Ако числото Ви е 8 ще имате успех и печалба в начинанията си,ако е 2, пригответе се за проблеми и спънки в работата, за премеждия и продължителна несигурност. В случай ,че  е 4 пазете се от „пожар” предизвикан от близки и роднини.

През 2,6,10, има силна вероятност да се озовете в опасна, рискована ситуация. На не четните дати ще се радвате на добро здраве, но се пазете през четните дати. По средата на всяка седмица, след обедите могат да се изпълнят с  грижи и проблеми време, ако сте много разсеяни. В началото на седмиците избягвайте контакти със заядливи и неуравновесени хора, в противен случай Ви предстои изтощителна вражда със съперник или конкурент,постарай те се да бъдете по-въздържан и предпазлив в общуването си с околните.

Напрежението в утринният вторник е знак за бурни проблеми наяве,издава съществуването на сериозни опасности за вас. В личния ви живот са вероятни всевъзможни изненади, сръдни, лъжи и изневери. Помислете за вашата роля във всичко това. През този период се постарайте да избягвате струпването на много хора и пазете документите и личните си вещи. Ще ви бъде трудно да намерите средства за да осъществите някои свои идеи. Благоприятно ще бъде да се отървете от ненужните вещи..

ДЪРВО, – В началото на всяка десетдневка ще се наложи да  пестите пари, за да съхраните корените на дървото, ще срещнете трудности и препятствия в работата си.Заделяйте иначе усилията ви ще са напразни и безрезултатни.

Двучислините  дати са знаци за предстоящо щастие, и колкото нарастват като отрупано дърво с плодове, ще имате много нови приятели и добър личен живот. Горящото дърво от шестици е предсказание за главоболия и проблеми. Ако не избегнете залезите във понеделник и вторник ще залязат илюзиите и надеждите ви. След като вече сте спестили малко средства, концентрирайте се във всяка сряда и „разклатете”дървото, така ще имате успехи.

Ако се качваш на дърво, ще се издигнеш в работата си. Не „цепете” датите с многото си планове,предстоят трудни успехи и много загуби.  Ще почувствате необходимостта за проявя своята изключителност. През този период постъпките ви могат да бъдат непредсказуеми. Възможни са такива ситуации, които ще донесат на вас и околните радост, но затова ще трябва да се жертват време и средства.

ВЪЗДУХ – Датите окончаващи с 0 са чисти и свежи, предстоят ви успехи, но всяко окончание на 5 това е ясен знак, че трябва да отложите с няколко дни вземането на важни решения, сериозните начинания и всички по-значими дела. Всички дати, които са начало на нещо хубаво , свързани с придвижването им последователно предвещават многобройни успехи и леко,

безпроблемно решаване на всякакви трудности. Не играйте на хазарт през петъците. Съперниците ви могат да се възползват от вашите недостатъци и да вземат реванш. Набележете нужната тактика на поведение и се старайте да я следвате. Спокойната почивка с книга в ръка, умерените занимания с любимия ви спорт и общуването с близкия човек ще ви осигурят нужния запас от увереност и сили. Ако реализирате своите таланти, ще спечелите доста пари.

ЗЕМЯ – През така наречените дати със заоблени числа, като например 3,8,9,6 и техните окончания, ще имате труден и измъчен успех. За сметка на това острите дати / числа /ще ви зарадват с много плодородие и придобивки. Между 15 и 21 число внимавайте много , къде стъпвате на нестабилна „земя”, предстоят ви тревожни промени. При дати окончаващи на 3,6 и 9  на хоризонта, означава, че времето работи във ваша полза. При пълнолуние на съответните дати скоро ще постигнете всяка една ваша цел. Късмета няма да е на ваша страна.От вас зависи дали ще се скарате с любимия човек или не. Трябва да преодолеете своята гордост, високомерие и свадливост. Днес са подходящи срещите с приятели и посещение на културни събития. Не ви се препоръчва да правите компромиси, ненужни покупки и да играете хазартни игри, защото късмета няма да е на ваша страна..

СНЯГ – В средата на декадата ви предстоят дребни семейни радости и домашни суетни. През датите 12,15,19,21,24, ще имате спънки и затруднения в работата си. Валежи през нечетните дати са съобщение за големи проблеми, и неприятности.Валежи през 3,7,10,18,20 пък

обещават приятелска помощ и финансова подкрепа в труден момент. Вероятно енергията ви ще се усили, а също и вашата сексуалност и дарба да предвиждате. Днес в семействата ви ще цари любов, спокойствие и съгласие. Интересната беседа и лекият флирт ще станат най-доброто средство за сближаване. Именно днес някои жените ще могат да заложат базата за своя финансов полет..

ГЪЛЪБ – Очаквайте само добри вести във втората декада.  Четните дати предвещават успехи. Избягвайте да носите черно във вторниците в противен случай  ще имате скандал в дома си и сред колегите. Вие сте в много благоприятен период на гълъба възползвайте се, наблягайте на вашите цели и ще имате изключителни резултати. Може да увеличите своята лична популярност и да спечелите нечия любов. Вашия оптимизъм и проницателност няма да престанат да учудват околните. Това е благоприятен ден за контакти, срещи и установяване на нови делови приятелства. Обличайте се стилно без натрапчив лукс и предизвикателност..

КЛЮЧ – Обърнете внимание на съботните дни, коригирайте отношенията си с интимния си партньор за да предотвратите сблъсъци. Най необичайните дати / числа /,които вие ги считате за „фатални” ще ви донесат късмет.

Няма смисъл да кроите големи планове през двуцифрените дати, ще се „заключите” с ключ, и едва ли ще запазите нечие реноме най малко вашето. През дъждовните дни ви чакат многобройни успехи.

КАМБАНА – През четните дати ви очаква радост, ще си намерите по-доходна работа, ако си търсите такава. За жалост датите с нули ще объркат повечето ви замисли.

Запазете силите си за по-решителните дати, 4, 7, 17.

ОГЪН – Очакват ви важни събития през датите, които са със 6 или окончават на 6 в дните на четвъртъците. Ако не си направите ретроспекция на грешките през неделните дни има голяма вероятност за сериозни пречки в работата си. Искрата може да при светне на 18 ти и ще  предизвика скандал. Едноцифрните дати са с променлив знак – ту любов и веселие, ту премеждия и тъга. Но 12-ти е знак за лесна печалба. Числото 13 не вещае беди за вас. Важни дати – 7,12,14,25,27

КОРОНА – Най мощните дати са след 20 –то число, това са дни за реализация и успехи във всяко едно начинание. Но ако искате всичко да стане на веднъж има опасност новите ви задължения да не са по силите ви. За това внимавайте ако датата се препокрие с космичното ви число. 11 и 22 ро число не са за начинания, а за крайна реализация. Изправените числа в датите са вашите дни на сполука,ако нещата потръгнат накриво, допускате грешки, като вършите нещата зле проявявайки  нехайство.

КОРМИЛО – повечето дати сочат , че сте на прав път – смело следвайте набелязаните си цели и ще постигнете желаният успех.

Дати на „ корабокрушения „ са : 5,14,16,23 и 24, съобразете се с тях.

МЕТАЛ – На всяка цена трябва да се отървете от някои свои недостатъци в началото на седмиците. Златните дати са 8 и 12 , сребърните са 21 и 26. Лошо предзнаменование са датите в които утрините са сиви, бъдете готови за загуби и проблеми.

Не правете компромиси в тези дати. За да избегнете провали е необходимо  да се лишите  от нещо.

СЛОН И КОН – За да изживеете голямата си  радост съблюдавайте дните на слона, 3,6,9,12,15,18 и 21 ви. Въпреки  „нападателните” дати 1,5,7, предстоящите трудности ще ви дадат ценна поука. Дата 20 е знак за забележителен късмет. Датите на коня са: 2,4,8,11,13,17 на тези дати започнете действия на вашите цели. Дата 21 е лош знак: предстоят проблеми. 7  е знак за печалби.

ТЕМПЕРАТУРА /плюс/ – Неделните дни с нечетна дата са тревожни, но с незначителни проблеми. На всяко трето число ви дава възможността да разберете, че е дошло време да се огледате, сравните и да съпоставите резултатите си от постигнатото с тези на конкурентите си. Всеки пети ден от седмицата приемайте съвети, но в никакъв случай не давайте необмислени съвети и не избързвайте в преценките си.

ТЕМПЕРАТУРА /минус/ –  Това са най опасните дати за вас – 3,7,14,26, през тези дати запалете свещ, може и в домашна обстановка за да се предпазите от болести. Не ги приемайте за

ФАТАЛНИ дни, а като знак, че имате нужда от духовност. Така на следните дати ще получите Космичната благодат: 1,8,9,12,17,22.

Проверете към кой символ е вашата номерологична / нумерологична карта 0897 339585

Кабала Тест – Магии, Демони, Проклятия