Анализирай с Красимир Куртев

Магията „шокиращи“ разкрития

Магията „шокиращи“ разкрития

Магията – дефиниция на нискочестотните вълни

Трудно е да се даде точна дефиниция на магията. Магията представлява ниско честотна физикална вълна, която прониква във фините тела.

Хората запознати с езотериката знаят, че физическото тяло на човека има структура изградена от още седем фини тела , а три от тях са основни – астрално, ментално и етерно. Едгар Кейси поставя своя дефиниция, а именно -Магията е ниско честотна физикална вълна, представляваща енергиен пробив на етерното и менталното тяло и тогава достига до астралното тяло.

Когато астралното тяло започва да се свива или огъва, това тяло изпада в „гърч“. Вибрациите на това фино тяло се спускат към физическото човешко тяло („Нищо не е в покой, всичко се движи и вибрира“).

 Какво всъщност се случва според научните обяснение?

В човешкото тяло съществуват неврони и нервна клетка. Да проследим внимателно процесът, който на разговорен език наричаме магия. Астралното тяло както споменах вече е в колапс и спуска своите сигнали към физическото тяло. В него пък са налице два вида, Аскон и Дендрити.

Аксона всъщност е предавателна линия на нервната система и нервите всъщност са снопове от аксони. Аксон или нервно влакно се нарича дълъг и тънък израстък на нервната клетка (неврона), който провежда електрически импулси от тялото на неврона.

Дендрити са разклоненията на нервната клетка, чрез които тя приема и предава информация от други клетки към определената цел. Дендритите приемат нервни импулси и ги провеждат по посока към тялото на неврона.

След като физическото тяло е доловило „ударените“ вибрации от астралното тяло чрез своите предаватели той ги разпраща към всички органи. Като една голяма част от злонамерената информация – Критичен вирус, се складира в подсъзнанието. Подсъзнанието изважда било то на сън или в дадена ситуация въпросният Критичен вирус на магията. Започва ефекта на доминото.

Човек става податлив към най-малките дразнители. Магията вирус няма да пощади дори здравословното състояние на човекът. Стига се до различни психични и други симптоми. Навлязъл веднъж Критичният вирус на магията започва да разгражда минералният баланс в организма, отслабва имунната система и разстройва се нервната система.

В случай, че според Вас или друг езотерик имате извършена магия (агресивна атака), бихте могли да се консултирате с мен.

*За повече информация и консултации: 0897 339585

Защо Астралното тяло няма имунна защита?

Всъщност астралното тяло има много защити, ала не всеки от нас е запознат, как да го регулира и извършва профилактика. То възприема езика на телепатията, която включва различни мисловни послания. Ще сведа пример, дадено лице ви завижда, тоест това творение волно или не изпраща мисловно послание, което достига до вашето астрално тяло и от там настъпва процесът, който обясних по горе. Накратко – Мисълта е убиец на всеки човешки орган.

Може ли дадена магия да се развали чрез яйца?

Моят личен опит и преди всичко изследвания и наблюдения в окултното показва, че развалянето на Критичният вирус чрез различни ритуали с яйца е просто трик за наивници. Ще се аргументирам. В яйцата се съдържа Сяра, която предизвиква лош мирис. След разчупване на яйцето този лош мирис се активира след десетата минута. Нашите човешки рецептори не долавят този мирис толкова рано, защото в първоначалната си форма той е просто негативна енергия. Ние ще доловим миризмата едва , когато яйцето се развали, без да си даваме сметка, че вече яйчената миризма е полепнала по ъгли и други места благоприятни като патогенни зони. Надявам се всеки един от вас знае, че лошата миризма привлича и увеличава негативните енергии. Да уточня, пиша само за ритуалите с яйца, а не че яйцата като хранителен продукт са вредни.

Вредно или полезно е Восъколеенето ?

Провеждал съм доста експерименти и мога най-отговорно да заявя, че извършването на такъв ритуал директно над главата на реципиента – клиента е абсолютно вреден. Съдържанието на восък от свещ е парафин, когато се разтопява, парите се превръщат в шлака. Тези пари са неблагоприятни, когато навлизат във фонтанелата. Така наречената седма чакра. Благоприятен е пчелният восък като благоухание, уви в повечето случаи това не се прави. Друг е въпросът с разчитането на фигурите върху восъка, който да НЕ е поставен над главата. Малцина са онези, които биха могли да се назоват четци на восъчното послание. Восъчният ритуал наподобява четенето на таро или гледане на кафе, сиреч необходими са доказани експерти в тази област. Дали ще предпочетете този метод, това е ваше право.

Относно муските против магия

При така наречените муски вече навлизаме в една мъглявина. Муските се изготвят върху пергаментова хартия с цитати от Корана. След което се прегъват и увиват с черна естествена кожа под формата на триъгълник. Разпилени листчета или муски увити с тиксо имат изключително нисък коефициент на полезно действие. Другата лоша новина е, че получателят НЕ знае, какво е написано и дали изобщо е достоверно, което може да доведе до магия вместо разваляне на такава. Бъдете внимателни в такива случаи. Защото не са редки случаите на умишлено омагьосване. Муски могат да бъдат подхвърлени „случайно“ пред и във вашият дом, поставени „неволно“ в нечий ваш джоб. Има и по драстични случаи като например поставяне на муска по полов път…

„Жените са по-чести поръчители на любовна магия от мъжете. Тяхната най-застъпена цел е отмъщение. Някои мъже пък сами са в състояние да използват способностите си така, че да въздействат психически върху жените, обвързвайки ги към себе си. Най-желани и от мъже, и от жени са любовните магии. Приносителят на магическата енергия се нарича муска. Има различни видове муски, всички те съставят цялостното въздействие на магията. Такова е и листчето, което Румяна намира във влагалището си. След направата на магията Румяна се подчинява на непознатия мъж за всичко, независимо, че не го харесва. Ако муската се завие в алуминиево фолио, за известно време негативното въздействие се прекъсва“. – Такъв е и първият съвет на Ивелин Иванов към пациентите, открили около себе си муски.

*Навярно не малко колеги от гилдията ще се разгневят от тази публикация, ала нали сме тук да помагаме, а не да вредим на хората?

Следва продължение…

Теми #астрално тяло #магии #магията #ментално тяло #муски #разкрития #фини тела #шокиращи