Езотерика

Коронавирус – приказка за възрастни

Коронавирус – приказка за възрастни

Коронавирусът, който изненада съвременния свят. Дали? Как така се случи, че при толкова напреднали технологии, световната общност онемя пред Covid – 19?…

Covid – 19, приказка за възрастни

Преди да говорим и да се стресираме от пандемията наречена коронавирус, би следвало да си отговорим: Дали този вирус е създаден по клинично лабораторен път или е от природата – Този поставен въпрос от уважаемата Татяна Дончева, политик и юрист ме накара да се поровя в Скритите послания в библията.

И така позволете ми да анализирам моята приказка за възрастни, а именно „Covid – 19, приказка за възрастни“.
Имало едно време, има го и сега, едно царство наречено Свят. Хората се надпреварвали в своите открития, иновации и прочие, и прочие от „най“ към „по – по – най“ в своят свят на изобретенията. Поданиците на световното царство ту се обичали, ту водили войни помежду си – шарен свят. И всичко вървяло като в приказките докато не се появило чудовището, което човеците нарекли „Коронавирус“. Пребледнели, уплашени до смърт людете били безпомощни пред невидимия и „непознат“ враг.

Глава първа на приказката – Лабораторно ли е бил създаден звярът Covid – 19?

В случай, че е имплантиран по изкуствен начин, то следва другия въпрос: С каква цел? Свръх модерно оръжие за война, едва ли, всяка модерна война ще съсипе и двете воюващи империи. Да се унищожи човечеството като цяло? И в това няма логика! Да се убие световната икономика? Тогава ще се само съсипят мулти милиардерите за които парите са тяхното кредо. В тази глава на приказката оставям празно място за всеки един от вас да я допълни.

Глава втора на приказката Корона вирус – Да не би това да е божие наказание?

Природата винаги отвръща на поданиците, когато те прекалят, било чрез бури, земетресения и така нататък. Бог сътворява Земята като живата планета, тя погине ли – Вселената си заминава. И отново оставям място за вас, скъпи читатели, за да допълните приказката.

Като езотеричен анализатор и разказвач на приказки за възрастни, реших да подиря причината за приказката „Covid – 19“. И „неволно или случайно“ попаднах на Откровението от Йоан глава девета:
„И от дима излязоха скакалци по земята; и даде им се сила, както е силата, що имат земните скорпии.Но им се заръча да не повредят тревата по земята, нито някое зеленище, нито някое дърво, а само такива човеци, които нямат Божия печат на челата си. И позволи им се, не да убиват тия, но да ги мъчат пет месеца; и мъката беше като мъка от скорпия, когато ужили човека. При това, имаха нагръдници като железни нагръдници;“

Не се притеснявайте, няма да тълкуваме сложни неща от божите дела, нали това е приказка все пак. Можем да развием всякакви фантазии, аз се спрях на следната: Имало едно време, има го и сега едно царство наречено Свят. Това царство като всички си имало владетели. Та въпросните царски особи решили да станат още по-богати, „Ала как?“ – Попитал един от великите везири.

И седнали да умуват. С война не се получавало, защото екзотика им е била потребна. Да лишат поданиците от възнаграждение за техният труд, пак не ставало, защото ще се разбунтуват. Мислили и я измислили. Решили следното, да забогатеят като привидно икономиката на царството изпадне в колапс.

Така се родил звярът – Коронавирус, макар и умишлено измислен. Първо ще стресираме поданиците с Короната до психясване, ще ги омаломощим, за да не могат да мислят трезво и да живеят в постоянен страх и стрес. След това ще създадем изкуствен интелект – роботи (скакалците със железните нагръдници), за да не плащаме излишни грошове и така ще възобновим икономиката, ставайки още по-богати. Ами поданиците, те какво ще правят? – попитал отново онзи везир. Тях ще ги поставим в невидимо робство, едни ще изработват роботите, а други ще ги поддържат, колкото да оцеляват.

И приказката обаче не свършва дотук… „И от дима излязоха скакалци по земята; и даде им се сила…“

Теми #Covid - 19 #коронавирус #пандемия #приказка за възрастни