Анализирай с Красимир Куртев

Как цветовете лекуват?

Как цветовете лекуват?

Как цветовете лекуват, въпрос който ще анализираме заедно в тази кратка публикация.

Животът започва с цветовете в галактиките състоящи се цифрени кодове (честота и дължини). Планетите също са съставени от цветове и лъчи. Ние хората използваме цветовете за облекло, дом, офис, художествено творчество и прочие. Но цветовете не са случайни, техните излъчвания служат ефективно за отстраняване на нарушения на човешките органи.

Как влияят цветовете върху човешкото тяло?

Има седем основни цвята, които са пряко свързани с нашите чувства, ум и физическо здраве. Цветовете са представени в тялото ни в балансирано количество, всеки излишък или дефицит на всеки един цвят може да предизвика промени в тялото и да го де балансира.

 

Според теорията на Хромотерапията (цвето терапия) човешкото тяло се състои от клетки (строителни блокове), тези клетки абсорбират радиация в различни цветове, които са прехвърлени на хромозомите, състоящи се от ДНК. ДНК се състои от гени,които се наричат „цветове на тялото“.

Тези цветови лъчения правят тялото ни да работи ефективно. По този начин цветовете или хромо енергиите помагат в лечението на заболяванията. Неправилното боравене с цветната гама пък може да предизвика сериозни заболявания.

Ние обикновено харесваме тези цветове, които липсват в нашето тяло. Цветовете се променят в организма по отношение на промени в диетата и околната среда. Така че нашата подобие също се променя с течение на времето. Слънчевите лъчи са подходяща диета за нас като жълти цветни лъчи осигуряващи витамин A, зелени лъчи осигуряващи витамин B, оранжеви лъчи осигуряващи витамин D и т.н.

Как цветовете лекуват?

Например: Червеният цвят може да стимулира глада, контролира ниското кръвно налягане. Хората, които имат червени цветове в по-голямо количество, е необходимо да знаят, че пре дозирането на червеният цвят може да предизвика хипертония, туморни образования, агресивност, заболявания на черен дроб.

Розовият цвят може да контролира гнева и болката на мускулите, Оранж може да контролира неприятните сънища. Тези цветове могат да окажат въздействие на различни части на тялото, съобщени по-долу:

Цветови ефекти и въздействия в различни части на тялото.

Син цвят – Глава, лице, очи, нос, шия и рамене;

Оранжев цвят – Гърди и бели дробове;

Жълт цвят – Стомах и храносмилателната система – метаболизъм;

Пурпурно лилаво – Репродуктивна система / половата система;

Зелен цвят – всичко в зоните над колената;

Червен цвят – Краката под коленете и стъпалата;

Розов цвят – Кожа;

Списъкът е дълъг, всеки цвят влияе върху група органи. Цветовете са вибрациите на фините тела, преминавайки през двата портала – Пина и Пингала, те достигат до всяка една точка на телата ни. В случай, че миксираме определени цветове без да имаме познания, ние рискуваме нашето здраве. Белият цвят се оказва вреден за ходила, коремна област, гърди и полезен за главата – над челото. Но темата е изключително дълга и ще ви я представям на части.

 

За повече информация – Красимир Куртев

0897 339585 и 0887 392139

 

Как да си направим Хромо вода – цветна вода?

Най-елементарният начин да се направи Хромо вода е да си купите цветни бутилки или да използва цветове в хартиен формат, като увиете бутилките. Забележка: Пластмасовите бутилки са вредни за хромо водата, за това използвайте стъклени съдове.

След като вече сте обвили бутилката с необходимият за вас цвят, налейте изворна или дестилирана вода.

Съхранявайте хромо водата на място, където слънчевите лъчи могат лесно да проникнат, ще улесните тези лъчи като поставите под бутилката подложка от дървесина или корк. Така цветните лъчи могат да бъдат хванати и не могат да излязат.

Червената бутилка ще абсорбира червени лъчи, синята ще абсорбира сини излъчвания и т.н.

Цветово структурираната вода ще бъде готова за целебност, когато тя поглъща слънчевите лъчи от 150 до 200 часа, нека бутилките да бъдат поставени за такъв период от време.

След това този не третиран разтвор се превръща в лекарство – еликсири има способността да лекува различните болести.

Надявам се няма да ми се сърдите, че не описвам, коя цветна хромо вода е полезна за дадено заболяване. Знаете много добре, че само лечението е рисково и съответно може да доведе до неприятни здравословни последици.

Лечебни еликсири със структурирана вода чрез минерали и кристали е още по висококачествена.

Източник: КАК ЦВЕТОВЕТЕ ВЛИЯЯТ НА ОРГАНИТЕ

Теми #влияние #как влияят цветовете #лекуват #органи #седем основни цвята #цветове #цветове за облекло #човешките органи