Езотерика

ДЕВЕТ НЕЩА – НА ПЪТ КЪМ НЕБИТИЕТО

” 9 НЕЩА, КОИТО РАЗБИРА ЧОВЕК СЛЕД КАТО УМРЕ”

devet-neshta-na-pyt-kym-nebitieto

Едно от основните неща, които правим на планетата Земя е да се опитваме да си спомним неща, които сме забравили. След смъртта се разбират един куп неща, които не знаем, докато сме живи, като например:

1. Животът на Земята не е наказание за минали грешки. Не ги плащаме от друг живот. Не работи по този начин. Концепцията око за око, зъб за зъб, кармичкото изравняване не е истина.

2. Избирате вашите житейски обстоятелства преди да се родите, което е почти невъзможно за разбиране, докато сте на земята . Ако осъзнаете тези причини, живота ще загуби част от своя “елемент “, а загубата на този “елемент” е това, за което е просветлението.

3. Всичко се променя. Когато умрем се разбира колко много. Също така се разбира, че има безсмъртни неща, които ще вземете с вас и те се променят също.

4. Животът е хубав дори и в тежките периоди. И всички ние правим неща, които наричаме грешки. Но, така наречените грешки са в ред, Те са само част от живота на Земята.

5. Трябва да погледнем от всички страни, неща, които може би няма смисъл от човешката гледна точка. Ами спрете за момент, преди да съдите себе си или някой близък твърде остро.

6. Няма само един истински или правилен начин, който да се окаже добър. Някои краища са по-щастливи, някои не толкова щастливи, но не е важен само процентът на щастието.

7. Обществото учи на ограничение. Без значение какво са ви учили, всичко, което някога ви е необходима вече е във вас. И кой сте наистина е далеч от разбирането. Поради това живот притиснат в човешкия опит може да бъде понякога болезнено.

8. В центъра има енергия, нематериални неща наречени любов. Колко добро чувство е любовта. Не можете да си представите. Наистина не можете. Няма начин да изпитате пълната мощ на любовта, докато сте на този “самолет”.

9. Смъртта не е толкова сериозна, колкото си мислим, че е. Всъщност е много приятна. И сбогуване с хората, които обичаш не е толкова страшно, защото отново ще се срещнете.

Три седмици след като починал, брат на Ани Каган, Били я събудил на изгрев и започнал да описва какво се е случило с него в задгробния живот. Отначало мислила, че тъгата е причината, която представяла гласа му. Но, след като нейният брат започнал да споделя космически тайни с нея, тайни, които не може да пренебрегне, станала негов студент. Били я научил, че когато се раждаме, процесът дава вид на амнезия.

Източник: www.tuk-tam.net
Тест за наличието на Магии

Теми #Всичко се променя #живот #карма #нещата от живота #преди смъртта