Минерали и Кристали

АМУЛЕТИ – КРИСТАЛНО ПОСЛАНИЕ

АМУЛЕТИ – КРИСТАЛНО ПОСЛАНИЕ

Кристално Послание

Амулети-кристалното послание от минерали и кристали са вид вибрации изразени на земен език като „Обръщение към Вашите сърца!”

 

Хората са в момент на трудно трансформираме според новите закони на Вселената. За някои този преход е много лесен и едва забележим, но не за всички е толкова лесна тази трансформация.
„Вселената в своята променливост предизвиква различни усещания .Някои от нас го усещат доста силно (агресия, болести, критични ситуации, неуспехи и т.н.), без да знаят какво да направят, за да се почувстват малко по добре. Всичко, което виждаме и всичко което ние самите се явяваме, е Единното начало.

Според херметичните закони, помагайки на себе си ние помагаме и допринасяме за благополучието на цялото, включително даваме и личен пример на собствените си деца осигурявайки за тях и за следващите поколения едно по-успешно бъдеще. Знам, че от всеки един от нас зависи много, но преди всичко зависи собственото щастие.

Затова като един посветен в тайните на мистиката, който винаги е търсещ и творящ, създадох собствена система за създаване на енерго-хармонизиращи предмети, чрез които се трансформират правилно Вселенските закони и спъващите ги желания трансцедентални Амулети. Психометрията е наука за памет на материята, именно амулети от кристали носят паметта на материята на планетата Земя.

Тоест, колкото е по стара информацията, толкова е по скъпоценен кристала.
От многогодишен доказан научно опит, мога да ви уверя, че кристалните амулети съдържат голяма трансформиращата сила и концентрирана сила на природните стихии. Силата на, която вие можете и е редно да притежавате ползвайки я за свое благо, защото това е ваша сила концентрирана по начина да трансформира и освобождава истинското Ви АЗ и истинската Ви същност!

Вие заслужавате да бъдете свободни и аз съм тук за да ви помогна, като един проводник на вселенската благодат кодирана в персонално създадено за вас и кристално творение изразено във вашата неповторима същност като кристален Амулет, което раздвижва най-фините енергии на най-дълбоко ниво. Които носят желана и необходима ПРОМЯНА в положителен аспект!

Талисманът е и важно ПОМОЩНО СРЕДСТВО – което помага да преминем по-бързо към по-фините вибрации на новото време освобождавайки се максимално от кармичните уроци, които сме на Земята за да ги научим, освобождавайки се от така наречената кармична обремененост.

Колкото повече човек изчиства своята карма, толкова повече става излъчващ, следователно приемащ и разпространяващ по-фините вибрации на новото време, което също така му помага да живее в синхрон с настъпилите промени във връзка с Квантовият преход на планетата Земя.

 

За повече информация – Красимир Куртев

0897 339585 и 0887 392139

Заредените Амулети стават много МОЩНИ ПРОВОДНИЦИ И КАТАЛИЗАТОРИ изцяло съобразени с уникалната ви вибрация, за:
– да задейства скритите процеси на най-финото ниво възстановявайки парченце по парченце частично разрушеният фундамент, върху който се гради вашият живот изчиствайки негативни проявления на „не научените” кармични уроци;

– да спомогне за вашето душевно развитие и освобождаване, както и за разтваряне на целия енерго-ресурс на вселенската искра във вас, която е по сила и не е по-малка от ядрена централа;

– да разгърне и събуди целия творческия потенциал, който е дълбоко във вас или действа на пълни обороти, за да видите ясно мисията си и успешно да вървите по своя собствен път справяйки се с трудностите и взимайки своите собствени важни решения на него;

– да хармонизира здравето, за да боледувате по-малко, както и личностните отношения, за да можете безпроблемно да изразявате своя любов и да бъдете истински обичани;

– да се отвори позитивната светлинна пътека и да премахвайки страховете си, да бъдете успешни във всяко едно начинание път да преоткривате себе си и стабилно да реализирате в ежедневието своите вътрешните безгранични възможности;

Истински духовния и търсещ човек е необходимо да има своя „таен мистичен помощник в толкова важно и бързо променливо време, в което живеем, но също така е важно да се знае, че вие самите правите своя избор и вашето сърце ще ви подскаже необходимостта от подобни съюзници.”

Теми #магически #свойства