Здраве

По цвета на очите ще ги познаете – заболявания

По цвета на очите ще ги познаете – заболявания

Хората със тъмни до черни очи

Черният ирис е собственост на човек с гъста кръв, обременена с много злъчни екстременти, заради което тя се движи бавно и трудно се охлажда.

Тази характеристика я определя, като гореща. В резултат на горещината хората с тази кръв са лесно възбудими и по-лесно изпадат в гняв и ярост. Единственото средство, което ги успокоява е хлад и студ. Това са хората които имат голяма нужда от масажи и разтоварващи диети.

Очни проблеми, ставни и проблеми с дебелото черво. Обикновено добре си похапват и се пристрастяват към алкохол, което още повече сгъстява кръвта им. Добре ги пречистват ограничения рацион, включващ плодове и зеленчуци, като избягват алкохола.
Минерали – Скаполит + още 6 минерала и кристала.

По цвета на очите ще ги познаете – заболяванията при хората със зелени и пъстри очи, основната сила на техния организъм се крепи на черен дроб, жлъчка и далак. Със силата и слабостта на тези органи са свързани и болестите им. Ако чувството им за доброта изчезне се появява цироза, втвърден далак, ставни болести, болести свързани с лимфата и циркулацията на течностите в тялото.

Минерали – Розов кварц + още пет минерала и кристала.

Хората със сини очи се подчиняват на елемента вода страдат от болести свързани със системи и органи влияещи се най-вече от течностите в тялото. Бъбреците са първият орган, който отговаря за освобождаването на водата и солта от организма. Ако те не функционират добре, поради преобладаващ страх, характерен за хората с такива очи, се отлага влага в белите дробове. Органът, който първи реагира е белият дроб, а след това са бъбреците.

В по късен етап от живота им страда лимфната система, отоци. Поради лошото разпределение на течностите дробовете могат да пресъхнат и да се появят алергии, астма, кашлици. Конституцията на тези хора е свръхчувствителна към всичко и склонни към хипер активност водеща до изтощение.

Емоционално неустойчиви бързо променят настроенията си и лесно пострадва и психиката им. Синият цвят предупреждава, че могат да бъдат много нежни, но и страхливи. Сексуалността определя самочувствието им.
Минерали – Кехлибар + още десет основни минерала и кристала.

Как всъщност протичат процесите в очите?

Едгар Кейси описва нещата по следния начин: „ Окото е невероятно структурирано, така че да доведе образа до ретината и да го предаде на мозъка.“ След като е постъпила такава информация в мозъка, той обработва информацията и я връща обратно към окото.

С по цвета на очите ще ги познаете – заболявания залагам на смяната на пигментацията (малки цветни фигурки), която подсказва, какви неблагоприятни проблеми протичат в човешкият организъм. Разбира се, това е обект на Иридологията (ирисова диагностика).

Теми #амазонит #заболявания #кафяви очи #кехлибар #меланин #По цвета на очите #розов кварц #сини очи #скаполит #хетерохромия #цвета на ириса #цветовете на очите #черни очи #ще ги познаете