Анализирай с Красимир Куртев

Виж твоят зороарийски тотем

Виж твоят зороарийски  тотем

Делфин (1902, 1934, 1966, 1998)

Това е най-разумната година. Година на пътешествия, големи промени и замисли, тайнствени явления, година на помощ и спасение. Хората, родени в годината на Делфина, са вдъхновени идеалисти, мъдро и ясно разграничаващи Светлината и Тъмнината, оказващи помощ в труден момент. Те са предани на висшите идеали, притежават склонност към философия и миротворчество. Те са доста тайнствени и загадъчни в поведението си, постоянно следят всичко и умеят незабелязано да окажат помощ. Поемат върху себе си най-тежката част от работата. Умеят да приемат и предават мисли на разстояние.

Антитотемът на Делфина е Акулата, унищожаваща всичко. При хората с проявени черти на антитотема, всичко е различно. Те са злобни, отмъстителни, не се уморяват да сеят раздори и граждански войни, бързо се навиват, с всички сили помагат за преиначаване на истината, опитват се да смесят добро и зло. В резултат на тяхната дейност се поражда хаос и разорения.

……………………………………………………top

Глиган (1903, 1935, 1967, 1999)

През тази година се изострят напрежението, борбата, противоречията. Войните, започнали през тази година, са особено ожесточени. Хората, родени в годината на Глигана са храбри, предани, безстрашни, решителни. Глиганът винаги е готов да даде отпор на врага, стреми се към първенство. Той умее вярно да преценява своите сили и не приема безцелни действия. В мирна обстановка се вслушва в чуждото мнение и е достатъчно търпим, особено към своите. Глиганите прощават много на своите близки, позволявайки им дори “да се качат на главата им”. Хората с проявен тотем на Глигана имат атлетично телосложение, едра горна част на туловището и голяма глава. Глиганите притежават неукротим нрав, но при това умеят отлично да се подчиняват, завладяни от висшата идея.

Човек с проявен антитотем на Глигана е алчен, злобен, коварен, безпринципен, подчинен на йерархията на злото и безстрашно действащ в интерес на крупни престъпници.

……………………………………………………top

Бухал (1904, 1936, 1968, 2000)

В годината на Бухала трябва да се обръща внимание на сенчестата страна на нещата, тъй като именно тъмните сили се проявяват особено силно през тази година. Хората с този тотем имат свой ритъм на живот, те могат да спят през деня, да бодърстват през нощта. От тях излизат пророци, предсказатели на бъдещето, организатори на тайни общества. Тези хора са доста затворени, склонни към мистицизъм и мнителност (особено мъжете). Живеят загадъчен живот и не по-малко загадъчно умират. Дейността на най-добрите представители от тази година е насочена към защита на висшите ценности, макар че не могат да противостоят на превишаващите ги сили на противника и се проявяват пълноценно само в приятелска среда.

Ако човекът е подъл, отмъстителен, страхлив, раболепничи пред силните – това е проява на антитотема.

……………………………………………………top

Сокол (1905, 1937, 1969, 2001)

Годината на Сокола е време на разкол, битка за справедливост. Хората с проявен тотем на Сокола са хора с голям полет, проповедници и реформатори на религиите, храбри, много горди, обсебени от патриотични идеи, възкресяващи загубеното знание. За Сокола е характерна известна безгрижност. Вярно е, че по-късно могат да съжаляват за направеното, но не могат да се въздържат. Те могат да направят много хубави неща под мъдро ръководство, но никога няма да изтърпят диктат над себе си. При това са отлични дезорганизатори: ако трябва нещо да се развали, Соколът с удоволствие ще го направи. В живота им твърде много е преувеличено и театрално. Много хора, родени през такава година, често мислят за смъртта и за това, какво ще остане след тях.

Антитотемът се появява в хора, пискливи, заядливи, страхливи, които не държат нито на любовта, нито на собственото си минало.

……………………………………………………top

към страница 6

Теми #антитотем #бик #бобър #бухал #бяла мечка #врана #вълк #гепард #глиган #делфин #елен #змия #зороарийски тотем #календарният цикъл #камила #катерица #кон #костенурка #лебед #лисица #лопатар #магаре #мангуста #овен #орел #паун #паяк #петел #рис #рождената ти година #сврака #слон #сокол #таралеж #тотем #тотемът #щъркел #язовец
You cannot copy content of this page