Астрология

„ВАШИЯТ ЗОДИАКАЛЕН КАМЪК“ – ВЕЛИКАТА ЗАБЛУДА

vashiyiat-zodiakalen-kamyk-velikata-zabluda

Минерали и кристали са очаровали човечеството още от праисторически времена. Отвъд истинската им красота, тези бляскави феноменални дарове от Универсалната енергия, притежават чудотворната скрита енергия на вселената, енергията, която може да бъде насочена към духовно осъзнаване и реализация.

Всъщност, древните цивилизации са открили, че някои скъпоценни камъни, носени първоначално като накити, сякаш за да им донесат вътрешен мир на ума на ползвателите. По-късно разбират, че магическите свойства на камъните дори може да повлияят на телесното изцеление.

Въпреки мащабното изучаване и събиране на информация за минерали и кристали, по голяма част от достоверните източници се „изгубва“, тъй като вниманието на човеците се насочва вместо към образуването на духовен живот, мислите се прахосват към по-земните грижи.

Ние сме ежечасно изразходваме ценността на нашата енергийна сграда от вселенски технологии и империи на дух, душа и тяло, искайки от скъпоценните камъни единствено светски потребности. И така губим най-важното – Посланията от космосът.

Като по чудо, и за нашето добро състояние, част от тази безценна информация наскоро бе възстановена. Нови разкрития за ефектите на скъпоценни камъни са били предоставени чрез транс „преливащи“ посредници, които са се върнали, за да ни възстановят необходимата информация забулена от хиляди, дори милиони години назад във времето.

„Медиум“ наскоро публикувано явление – процес, при който един екстрасенс навлиза в състояние на дълбока медитация и позволява на съзнанието му да бъде временно отменено, така че други, по-развити души, могат да влизат в тялото и да я използват за предаване на информация. Аз опитах на няколко пъти да постигна същото, не се получи при първите двадесет пъти. Тогава реших да използвам три камъка подредени на база лични данни като избегнах линейното време, тогава разбрах, каква е всъщност тайната.

Въпреки че много от полезните ефекти на скъпоценни камъни не са пряко обяснимо от нашето ограничено познание за физическия свят, ние знаем, че всички скъпоценни камъни притежават кристална структура. Кристални структури могат да се събират, да се съсредоточат и да излъчват електромагнитна енергия.

В действителност, физичните свойства на кристалите, както естествени, все още не са напълно проучени от учените. Но все пак езотеричните им свойства за разгадани още от древни времена.

Въпреки, че нашето научно разбиране за кристалите е непълно, някои от нас сме се научили, как да поставим силата на кристалите за практическо използване в много отношения.
Кристалите предават и приемат радиовълни, мощност на нашите кварцови часовници, задаване и отчитане на времето на нашите домашни компютри, а дори и освободи звукови енергии записани на любимите ни музикални произведения.

Каква е тази сила и как се получава това?

Учените отдавна знаят, че всеки кристал, притежава определено енергийно поле в което събира и фокусира тази енергия. Ако един кристал се „изстиска“, че ще пусне своя собствена вътрешна енергия (на пиезоелектричен ефект).

Но науката е все още далеч от разбирането, как наистина кристалите притежават такава мощност, която е най-важната задача да се съсредоточи енергията на живота. Тази мощност, не е обяснима от физичните закони, въпреки това е факт начина по който кристалите фокусират обикновената енергия.

От всички природни кристали, Планинският кристал и Кварца са достойни да се титулуват като великите майстори сред скъпоценните камъни. Те се срещат навсякъде по света на всеки континент. От дълго време са известни със своите специални лечебни свойства. Химически, Кварц се състои от силиций и кислород (SiO2), комбинация известен на геолозите като градивните елементи на минералите.

В действителност, нашата планета се състои от минерали, съдържащи SiO2. Силициев диоксид, важна съставна част за тялото, които могат да бъдат физическата основа за нашата връзка с кристалите. Прехвърлянето на енергия и силиций от природен кристал към тялото ни може да доведе до глобални проблеми в човешкото мислене. В това не само се убедих и го доказах.

Истината за зодиакалните камъни

Кварцът бе един от първите кристали, който проучвах интензивно и в двете му форми – духовни и технологични (физични)свойства. Този кристал е бил първият използван за предаване и приемане на радиовълни, и е първият скъпоценен камък, който може да се синтезира. Освен в техниката, Кварца се оказва прекрасен тест за наличие на радиация в човешкото тяло и предметите около него. Чрез Планински кристал, Кварц и Херкимер кристал, установих наличие на радиация в един МОЛ продаващ камъни. Представете си само, колко хора подлъгани от вечната глупост- „Вашият зодиакален камък“ всъщност си нанасят нечувани вреди…

Писал съм, доказвал съм, че не съществува един камък за определена зодия и въпреки това трагедията масово навлиза в ежедневието на хората.

Астрологията свързва минерали и кристали като камъни на енергията, тъй като в тяхното позициониране и излагане на планетите, скъпоценни камъни абсорбират и съхраняват специфични резонанси. Те са, в известен смисъл, „тунинг“ на ИНДИВИДУАЛНОТО, вашите духовност, душа и тяло чрез кодирания личен поток на енергия през Вселената.

Астрологично заложените камъни са разпределени на триади, тези триади разкриват други матрици чрез индивидуалните имена, рождени дати, кръвна група и место раждане.

Традиционно скъпоценни камъни често са били използвани във връзка с различни планети и съзвездия от зодиака. Използването на зодиакалните камъни изразява древното вярване, че някои камъни носят късмет и защита. Но всъщност те предлагат начин за свързване на космическите сили на небето с кристалните енергиите на земята, за да се възползват от максимална мощност и от двете. Зодиакалните камъни са важни, тъй като са първични приемници и понякога може да усилят мощта на някои други кристали върху нашето тяло и в рамките на нашата духовна сфера.

Деветте основни зодиакални камъка позволяват на други влияния, да преминават през тях, за увеличаване или премахване на тези правомощия според това как техните интерферентни модели си взаимодействат в рамките на кристалната структура.

Експозицията по отношение на различните зодиакални кристали може да подобри здравето в рамките на всеки индивид, дори и тези, които не са родени при всеки конкретен знак. Всеки минерал кристал, изброени в моята херметична енциклопедия за камъните, има свое специално влияние, функция и вибрации. Присъщи в еволюцията на минералното царство са вибрационни ставки, които зарастват, енергизират, настройват и възвисяват духа на нашите вътрешни същества.

Мястото и времето на тяхното формиране и енергиите, намиращи се в земята и в космоса засягат създаването им и задават конкретни качества, точно както на химически примеси ги отличава по индивидуален цвят и блясък. В резултат на това, всеки скъпоценен камък или минерал излъчва своя уникален музикален „тон“.

 

Следва…
Езотерични консултации – Парапсихолог

Теми #великата заблуда #дрънкулки #зодиакални камъчета #Лъчисти кристали #сергийни артикули #трикове