Анализирай с Красимир Куртев

Ракът е умишлен имплантиран вирус

Ракът е умишлен имплантиран вирус

Ракът е умишлен имплантиран вирус. В това се убедих след много тестове, проучвания и замервания чрез радиестезия и не на последно място анализ на библейски стихове, което дават яснота за човешкото ДНК.

Ракът е генетично заложен в ДНК на човекът. Езотериката не веднъж е доказала истинността, въпреки отхвърлените разкрития. Тоест, това което веднъж е открито никой не би могъл да го промени или (пре ) открие. Коварното заболяване от Рак както и други заболявания са генетично заложени. Това са така наречените вируси в ДНК. Всъщност ДНК е код-парола за стартиране на вибрационната програма.

И това е потвърдено в Закова за вибрациите – „Всичко се движи, нищо не се намира в покой, всичко вибрира. Енергията и материята са само проявления на вибрации с различна честота“. Дори и в привидно много плътната материя молекулите непрекъснато вибрират. Същото е и при светлината, топлината и прочие.

Дали обаче вирусът Рак е нещо, което ДНК възприема за генетично заложено?

Елена Конюшевская споделя, че в момента в нашия свят се счита, че в ДНК са заложени определени програми, които активират вируси на болести, които да унищожат човешкия вид, за да бъде контролиран. Болестта е реакция. Всичко е свързано. Вирусът е внедрен в нашето тяло като чужд елемент. Болестта е реакция към чуждия елемент. Ако програмата на ДНК знае за определен вирус, тя го разпознава и го блокира.

Тоест болестта Рак се явява имплант , ДНК приема състоянието за „добронамерено“ и го допуска да се развива. Или чрез мисловни манипулации, храни, медикаменти, цветове идващи чрез реклама и други подобни, генетично се залага вирусът Рак. Резултатът от това взаимодействие е сътворение на нов вирус. Той попада в нашето тяло, обновява го и го прави по-устойчив към външната среда. Може би това е и причината свръх модерната съвременна медицина да е „безсилна“ срещу това коварно заболяване –Рак.

Минерали и кристали имат най-съвършената памет, огромно хранилище от информация. Реших да направя тест с определен грипен щам. Когато прихванах грип моето ДНК го възприе като генетично заложена даденост, а не като вирус. Разположих по своите меридиани съответните кристали, приех структурирана вода от минерали и кристали и за мое учудване ДНК автоматически го разпозна и блокира.

Замерих по радиестезичен път причината за този грип, оказа се, че първопричината е червеният цвят, а причината, един антибиотик, който приех.

Какво всъщност се е случило?

Иван Стоилов: Не вярвах в така наречената алтернативна медицина докато не прочетох доста лекции от господин Красимир Куртев. Оказа се прав като ми разясни, че в антибиотика е имало съставка, която е подала сигнал към ДНК за благоприятно състояние на организмът ми. Моето ДНК е засекло това и допуска развитието на вирусът и му предоставя развитие. Ако не бях провокирал ДНК с минерали и кристали, които са запаметили, че всъщност има наличие на грипен щам (манипулация), можеше да развия жестока бронхопневмония.

Онкоболните са третирани чрез химиотерапия. Метод, който дава възможност на ДНК да реагира и го прави. При химиотерапията ДНК не засича вирусите в нея и не ги блокира, защото повечето химични съставки (умишлено или не) са предоставени по такъв начин, че ДНК ги възприема като нормални за организмът. Така дава благоприятна почва за атаката към гъба Кандида и от там рязко и бързо развитие на болестта Рак. Едва, когато вече организма е обхванат от метастази, ДНК засича вредата и измамата спрямо него, уви вече е твърде късно за всякаква реакция.

Коварната болест – Рак има много и различни форми. Това, което съм забелязал е, че ракът задържа нашата енергия, нашата творческа сила, „истинската“ ни. Онколозите са на мнение, че единствено химиотерапията е истинската панацея. Дали в действителност е така, аз не споря.

Природата ни е предоставила всичко за да се лекуваме, странно защо вечно търсим химията. Ние държим на обратното, за толкова дълго време ние затваряме нашата светлина етерните канали, бавно с течение на времето онкоболните стават все повече. За това направих замервания и открих необходимите (според мен)целебни кристали за бичът наречен рак.

Ракът силно задържа енергията в организма или я блокира. Тя (енергията) често се проявява в черни тоналности , където трябва да има светлина или цвят. Поставянето на „светлина“ – отварянето портите на етерните канали, води до отваряне на потока в засегнатата зона.

Именно и за това ще коментираме по нататък за минерали и кристали и техните излъчващи цветови гами.

Лечебните камъни, които замерих и препоръчвам са тези, които увеличават потока на енергията, които позволяват повече светлина да премине към патогенните зони – засегнатите органи и тъкани от рак. Камъни, които регенерират клетките, пречистват ума / тялото, чрез преструктуриране ДНК за да се създаде баланс и стабилност чрез заземяване на лечебната енергия и аурата на човека.

Лечението с минерали и кристали, до голяма степен се основава на вашето намерение – да се съсредоточавате върху резултата, който желаете и след това да се отворят необходимите канали, които позволяват на енергията да циркулира перманентно – небе – земя –небе – земя чрез самите вас.

В случай, че тази публикация ви е заинтригувала очаквайте нейното продължение.

Кабала Тест – Магии, Демони, Проклятия

Теми #болестта рак #вибрациите #вируси #вирусът Рак #генетика #генетично #грип #гъба Кандида #ДНК #имплантиран вирус #Лечението с минерали и кристали #минерали и кристали #рак #цветове