КРИСТАЛИ ЛЮБОПИТНО

Кристалите и камъните могат да кодират информация

Кристалите и камъните могат да кодират информация

Кристалите и камъните могат да кодират информация във високочестотния сектор и с помощта на вибрациите си да превръщат обикновен човек в много умен.

 

Най-големият кристален генератор се намира на дъното на Атлантическия океан

Според Кейси най-големият кристален генератор се намира на дъното на Атлантическия океан. Той излъчва мощна електромагнитна енергия. Прочутият медиум и мистик Едгар Кейси, който е посветил голяма част от живота си върху изследване на магическите сили на природата, е твърдял, че кристалите и камъните имат специални сили, които действат върху хората.

Кейси твърдял, че древните цивилизации и най-вече населението на Атлантида са използвали кристалите за фокусиране на светлината на лазер върху пирамиди, обелиски и каменни монументи. Всеки монумент или постройка с кристална решетка се е използвала от древните за усилване на енергията за осветяване.

Кристалите са се използвали от древните за контролиране на дъжда и вятъра, за хипнотизиране и контролиране на определена част от населението.

Древните жреци са умеели да използват силата на камъните и кристалите. С помощта на камъни и кристали те създавали епидемии и болести, внедрявали в психиката на определени хора страхове и пороци, успявали да ги подчинят на волята си с помощта на кристали и камъни.

Според Кейси с помощта на камъни и кристали древните са можели да забавят развитието на ембрион в утробата на майката и да се правят генетични експерименти.

Едгар Кейси е смятал, че атлантите и лемурийците са използвали комбинация от ултразвук и кристали. Така те можели да материализират силата на мисълта и да повдигат по този начин огромни каменни блокове за строителство на пирамиди и други древни сгради.

С помощта на кристалите и камъните са се лекували много опасни болести, като за лечението на всяка болест камъните и кристалите са се обработвали по специален начин.

Кристалите и камъните имат магическа сила и древните са знаели как да я използват. С помощта на камъните и кристалите, според Едгар Кейси, е можело да се направи много силна магия, и с тяхна помощ тя можела да се неутрализира.

Източник: Съновник

Теми #вибрации #информация #камъни #Красимир Куртев минерали и кристали #кристален генератор #кристали #обелиски #пирамиди