Анализирай с Красимир Куртев

Виж твоят зороарийски тотем

Виж твоят зороарийски  тотем

Костенурка (1914, 1946, 1978, 2010)

Костенурките винаги са доста потайни, мудни, уверени в себе си, вървят по утъпкани пътища, край тях преживяват маса храненици. Костенурките имат изключителна памет, постоянно се връщат към едно и също. Такива хора винаги си набелязват някаква цел и се опитват бавно, но неотклонно да я следват. Висшата харизма на тази година е свързана с мъдростта и пълната хармония във взаимоотноиенията с природата, с познанието за устройството на света. Смята се за добър признак, ако човекът, роден през тази година, е с много плътна, дебела кожа, а на гърба си има няколко последователни тъмни белези.

Антитотемът се проявява при отсъствие на “броня”. Такива хора са нервни, лесно се възбуждат, опитвайки се да си създадат изкуствена броня, се стараят да се защитят чрез различни маски, но лесно попадат в зависимост от другите.

……………………………………………………top

Сврака (1915, 1947, 1979, 2011)

Това е година за придобиване на защита – много молитви се сбъдват, осъществяват се пожелания. През тази година не бива да се хвърлят обещания на вятъра. Родените в годината на Свраката би трябвало да са бързи, с остър език, лукави, те безстрашно разплитат интриги и коварни замисли, мигновено се ориентират в това, което се случва, и самостоятелно комбинират ситуациите. Такъв човек умее доста успешно да прави няколко неща едновременно. По природа играч, той умее да се измъква от положение. Макар че не спират да говорят, те не бива да хвърлят думите си на вятъра. Ако човекът е подвижен и ловък, притежава логическо, комбинативно мислене, значи се е проявил тотемът на Свраката. Освен всичко друго, такъв човек може няколко пъти в живота си да промени цвета на косата си, побелява рано.

Антитотемът се проявява в речта – такива хора са немногословни, нямат дар слово, реагират бавно на събитията, инертни са, невъзможно е да им се доверяват тайни, веднага ги споделят, занемаряват се.

……………………………………………………top

Катерица (1916, 1948, 1980, 2012)

Тази година ражда престъпления срещу невинни, злото наднича зад маската на доброто именно през тази година. Колкото повече хора се суетят и мятат насам натам, толкова по-зле за тях, толкова повече се връща при тях онова, от което са искали да избягат. През тази година човек трябва да се пази от уроки. Човек с проявен тотем на Катерицата, е жив, умен, домакин, пъргав, много работоспособен, винаги се стреми да създаде семейство. Характерът на Катерицата не е постоянен, възможни са депресии, спадове. От смъртта обаче тя абсолютно не се бои – възприема я като преминаване в друг свят. В своите привързаност и навици, Катериците са много консервативни. Човек с проявен тотем на Катерица е подвижен, дребен, с дребни черти на лицето. Очите му са постоянно в движение.

Антитотемът се проявява в дребнавост, мудност, страх от смъртта. Има тлъсто тяло и очите му са малко опулени.

……………………………………………………top

Врана (1917, 1949, 1981, 2013)

Годината на Враната е година на несправедливост, гонения, изоставеност, епидемии. Хората с проявен тотем на Враната са сериозни, сурови, вглъбени. Те не обичат нито да командват, нито да се подчиняват и са способни да отхвърлят от себе си всяка опека и всеки гнет. Способни са да предусещат събитията. Висшата харизма на Враната е харизмата на пророка. Хората от тази година, като правило встъпват в брак много късно, или изобщо не създават семейство. И дори в брака те си остават вътрешно самотни. Истинската Врана е много гнуслива и чистоплътна. Враната никога не живее на чужда сметка.

Ако човекът, роден в годината на Враната, започне да се приспособява, да лицемери, да живее с подаяния и дарения, значи в него са избили чертите на антитотема. Такъв човек рядко излиза от дългове, вечно е обременен от семейни проблеми, двуличен и ласкател, изглежда блед, мършав, унищожен от живота.

……………………………………………………top

Източник ТУК

Парапсихолог Магиите не се развалят, а се хармонизират

Теми #антитотем #бик #бобър #бухал #бяла мечка #врана #вълк #гепард #глиган #делфин #елен #змия #зороарийски тотем #календарният цикъл #камила #катерица #кон #костенурка #лебед #лисица #лопатар #магаре #мангуста #овен #орел #паун #паяк #петел #рис #рождената ти година #сврака #слон #сокол #таралеж #тотем #тотемът #щъркел #язовец
You cannot copy content of this page