Уголемяване на гърдите без силикон + (ВИДЕО)

Уголемяване на гърдите без силикон (ВИДЕО)

 

Уголемяване на гърдите е една от най-желаните и дискутирани теми сред дамите. Бюстът е един от чаровете на жената. Гърдите допълват прекрасният природно божествен интериор на женското тяло.

 

Уголемяване на гърдите чрез масажи

 В случай, че желаете   да увеличите размера на гърдите си, определено трябва да включвате масажи за гърди в своето ежедневие.  Въпреки това, голяма част от нежните половинки иска увеличаването на гърдите  да стане час по бързо от една страна и от друга се проявява съмнение относно ефективността на гръдните масажи. Така прибягват към пластична хирургия за вграждане на импланти и няколко кубика силикон. Ала нека да не се забравя, че поставянето на силиконови импланти в гърдите е опасно. Първо, че се имплантира нежива материя в живо тяло и второ силиконовите импланти може да се окажат некачествени.

Масажи за увеличаване на гърдите – предимства

От личен опит знам, че масажите действат като цяло,  когато се извършват  правилно, разбира се. По долу във поставеният видео клип ще имате възможността едно от многото комплекси упражнения. Сега ви предоставям предимствата на масажите за увеличаване на гърдите:

 • Обща външност на гърдите: Масажирането на гърдите ви помага да се тонизира гръдната тъкан, което ще помогне на гърдите ви да изглеждат още по-добре;
 • Подобрение контурите на гърдите;
 • Освобождаване от токсините: Когато масажирате навсякъде на тялото, освобождавате нежеланите натрупани токсини;
 • Увеличава се подобряването на лимфната система;

Какво трябва да знаете?

Ако искате да увеличите гърдите си чрез масажи за да постигнете желаният размер   трябва да се научите,  как да се масажирате  по правилния начин.

Всичко е в движенията, които използвате. Да следвате необходимите посоки

– За лявата гърда – по посока на часовниковата стрелка;

– За дясната гърда – Обратно на часовниковата стрелка;

Използвайте кремове и масла докато масажирате определените области. На по късен етап ще ви предоставя и схема от минерали и кристали, които има още по силен ефект.

Кремовете и маслата са чудесни за употреба на гърдите, докато ги масажирате, защото те загряват и подготвят кожата за стимулиране на масажа и създават здравословна среда за клетъчен растеж.

Ето и необходимите консумативи като за начало:

 • Билката Pueraria Mirifica – вирее единствено в две провинции на Северен Тайланд. Местното население я нарича Kwao Krua – “Светата билка”  и от векове я използва главно заради нейните подмладяващи свойства. Наричана още извор на младостта и красотата, Pueraria mirifica (Пуерария Мирифика) е билка с уникален подмладяващ ефект върху женското тяло. Традиционната Thai медицина препоръчва тази подмладяваща билка.
 • Лавандуловото масло
 • Масло от чаено дърво
 • Ленено масло
 • Какаово масло

Как да проведем масаж за увеличаване на гърдите

Продължителността на масажите е от 2 до 5 минути (или повече, ако можете), за да подобрите развитието на хормоните в гърдите си и да спрете натрупването на токсини в гръдната тъкан и лимфата. Повечето жени правят около 300 ротации, което отнема около 5 минути. Идеалното време за всяка сесия е 10-15 минути.

 • Когато прилагате крем или масло, не използвайте прекалено много натиск.
 • Използвайте плоските пръсти или дланите на ръцете си, за да стимулирате растежа на гърдите и да изплакнете токсичните отпадъци от областта на гърдите през лимфната система.
 • Можете също така да масажирате отдолу на областта на подножието, за да стимулирате циркулацията
 • Масажирайте поне два пъти всеки ден;
 • Добре е да извършвате своите масажи вечер преди лягане. Това ще подсили процесите за уголемяване на гърдите ви, защото това е времето, когато хормоните са много активни.
 • Избягвайте да масажирате зърната си.
 • Задължително се консултирайте с лекар за да се убедите, че не сте алергични към някои съставки описани по горе.
 • Стойте далеч от носенето на сутиен, колкото можете. Определено се старайте да не поставяте сутиен докато спите както и, когато сте в къщи. Ако носите подплънки към сутиена, отстранете металните кабели, защото те могат да предотвратят добрата циркулация и да повредят деликатната тъкан в гърдите ви.

Следва продължение…

 

За консултации, моля свържете се с мен на следните координати:

0897 33 95 85 и 0887 39 21 39.

Изгледайте това видео внимателно и следвайте движенията. В случай, че този видео клип не тръгва, бъдете така добри да влезете в своят YouTube профил, защото такива са изискванията на социалните мрежи.

АМУЛЕТ ОТ АМЕТИСТ- Аметист Бразилия