мъжко лицеПовярвайте  в свойствата на минерали и кристали

Изключително съм доволен от проф. Красимир Куртев за оказаната помощ и съвети които ми е давал през годините.  Лично аз съм се възползвал от неговите услуги и продължавам да го правя и в момента.  Притежавам амулет за защита, който нося на врата си постоянно и спазвам указанията които ми е дал.

Важното е, че лечението с минерали и кристали дава много по-силен ефект от колкото всякакви други начини познати на медицината. Трябва да повярвате в свойствата на тези природни камъни и да спазвате стриктно всичко, което ви е показал г-н Красимир Куртев и ще имате удивителен успех. Нека хармонизирането с минерали и кристали се превърне в  нещо популярно. Още веднъж благодаря сърдечно, че ви има!

Красимир Услийски, 31г. от Бургас

 

лице на женаХармонизиране чрез минерали и кристали

Преди известно време попаднах на материал за минерали и кристали от г-н Красимир Куртев, в който той описваше за това, как с помощта на минерали и кристали може да се помага на хората. Това ме заинтригува и се свързах с него. Попитах го, дали чрез тях може да ми се помогне, защото от повече от 5 години имам здравословен проблем и вече бях решила да опитам да потърся помощ от алтернативната медицина.

Той се оказа много интелигентен човек, останах изумена от неговите познания. , който търпеливо надълго и на широко ми обясни принципа за хармонизиране чрез минерали и кристалите. Опитах и останах изключително доволна – шестото ми чувство не ме подведе, г-н Куртев се оказа принципен човек.

Радостина Димитрова, 40г. от Варна

 

 женско лице

Индивидуална схема от минерали и кристали

И аз съм доволна от съветите, които Красимир Куртев – Алеф ми даде. С помощта на индивидуална схема от минерали и кристали, които той ми направи разреших много мои проблеми в духовен и здравословен план. За здравословния ми проблем ме помоли първо да му представя диагноза поставена от лекар и да уведомя лекарката, която ме лекува, че ползвам минерали и кристали.

Въпреки, че той не обича клиентите му да пишат за него в интернет си позволявам да изкажа благодарността си към него, защото на фона на един куп самозвани и некомпетентни врачки и ясновидки, той е човек от който може да се научи много.

                                                                            Йорданка Неделева, 53г. от Италия

 

 

cveteСлучайно попаднах на сайта на Красимир Куртев

Имах изключително тежки семейни проблеми, стигна се едва ли не до развод … Случайно попаднах на сайта на Красимир Куртев – Алеф, обадих му се, тъй като съм много скептична към ясновидци и врачки, оказа се, че той позна абсолютно всичко и реших да му се доверя.

 Направи ми някакви схеми  с минерали и кристали и след три месеца нещата изведнъж се промениха, сдобрихме се със съпруга ми и сега всичко е наред. Стори ми се, че работи по някаква странна и коренно различна методика, в сравнение с другите ясновидци, която за мен се оказа поне сполучлива.

Карина, 38г. от София

 

 

 

jena kartinaБях изпаднала в депресия и Красимир Куртев ме измъкна

Здравейте, да ви кажа честно изобщо не вярвах на ясновидци, врачки и т.н., докато не открих един човек – Красимир Куртев в един сайт: https://www.ezoart.net .  Направи анализи и всички неща, които ми каза от миналото бяха верни, а няма от къде да знае личните ми и здравословни проблеми. Бях изпаднала в ужасна депресия, не ми се живееше, правих опити за самоубийство, но този човек ме измъкна от това състояние. Не съм вярвала, че някой човек може да има такива способности и да знае какво съм правила и какво правя в даден момент. Казах и на приятелки за него, на едната и смъкна 2.5 диоптъра, а другата беше разделена с приятеля си и след няма и 3 месеца те се събраха  и са много щастливи. Къде ли не съм ходила по врачки с големи реклами, измислени лечители, баби които леят куршум, да ми гледат на кафе, но всички ми взимаха парите и ефект нулев.

Виолина, 33г. от Варна