Как да контролираме своята съдба

Как да контролираме своята съдба

Как да контролираме своята съдба, бидейки наясно, че самото понятие за съдба представлява сили, които ни надвишават? Разбира се чрез езотеричнa подкрепа от лицензиран консулт, който включва карти таро, нумерология, кабала, маянският календар и други древни системи и методики.

Най – често нещастието, което ни сполетява, бива просто клиширан образ, натрапен ни тиранично от другаде, при изричната повеля да се съобразим с него Но има и изпитания, пред които следва да се смирим. Без свобода няма смирение, а без тях е невъзможно възвишение.

Да узнаем какво се крие зад нашата загадъчност и неотменността на предопределението, са сред онези въпроси, за които се нуждаем от духовен съвет. Бих искал да ви насърча във формулирането на искрен въпрос, на който ще се постарая да дам нелъжовен езотеричен отговор.

Ако държите да не бъдете излъгани, или да излъжете себе си, се свържете с мен? Защото, позволете да отбележа да излъжеш другите е донякъде приемливо, ала не и да излъжеш себе си. Това би било провал, от който бих искал да ви предпазя!

За контакти Красимир Куртев – 0897339585

снимка – Chiara Fersini

Амулетите са будните сред спящи

Стародавна мъдрост гласи, че”Амулетите и кристалите са будните сред спящи. Те ни пазят и помагат, когато ние сами не смогваме…”

От векове амулетите, талисманите и минералите съпровождат уязвимостта човешка. Концентрацията на магически знания, съсредоточили мощна енергия през вековете, предпазва, щади и насърчава, внушава на другите, че сте под благоволителна защита… и обладавате неуязвимост.  Свързан с мисловната вибрация на човека, амулетът създава предпазен щит. Или както казва кралица Елизабет Първа по време на едно празненство на един австрийски ерцхерцог, неин сътрапезник – „Господине, отпуснете се, те ни виждат, ала като през стъклена преграда и не могат да ни докоснат…“

 

Злонамереността има много неблагоприятни и дори смъртоносни проявления и влияния – магии, родови проклятия, урочасване, обзетост от зли духове. Ако усещате тези недобротворни енергии около себе си и се чувствате застрашени, не се колебайте да подирите помощ в обезсилването им от мен на тел: 0897 339585

Ще се погрижим и за амулети и муски, които да ви предпазват от нови лукави посегателства. С нами Бог!

Страници: 1 2 3 4 5 6