Анализирай с Красимир Куртев

БиоВампирите – Как да ги разпознаем

БиоВампирите – Как да ги разпознаем

БиоВампирите – Как бихме могли да ги разпознаем, дали е възможно това?  Биовампирите са част от нас.

Био вампирите имат свои методи

Ето някои методи, с които си служат био – вампирите. В стаята неочаквано влиза човек, който не обичате и не уважавате. Създава се ситуация, в която казваме “Е сега вече няма да мога да издържа”.

Вие започвате да треперите. Усещайки вашето напрежение, без да губи време вампирът започва тихичко, “на  ухо” или обратното – игриво и шумно да бърбори с някой от присъстващите. Психическият крадец умишлено демонстрира, че това, което разказва или обсъжда с другите, вас въобще не ви засяга.

Ако вече сте преживели подобна ситуация, припомнете си как в момента, в който се е появил този човек сте изпитали отвращение и сърцето ви е започнало да бие силно и неравномерно, а дишането почти е спряло и се е пренесло към носа. Гърлото ви е пресъхнало, а ръцете и краката са започнали нервно да се движат.

Но тъй като сте културен човек вие сте успели да запазите самообладание и да не покажете чувствата си пред хората, въпреки че с бясна скорост те са завладели цялото ви същество.

Вампирът прекрасно разбира какво става с психическата ви енергия. Той е доволен. Такава е била неговата цел – да ви извади от равновесие, да ви изнерви, а след това безотказно да се зареди с вашата енергия.

Запомнете добре: Колкото по-силна и явна е реакцията на вампирските “номера”, толкова по бързо и по-богато ще го подхраните с вашата сила.

Био вампирите изпитват енергиен глад

“Не се ядосвайте!” – съветва лекарят. “Бъдете спокойни” – казва психологът, но и двамата забравят, че между нас съществуват хора, които умишлено или не ни тласкат към психически сривове, тъй като това е единственият начин, по който те могат да се доберат до жизнените ни сили, а след това да ги отнемат.

По правило след контакт с енергиен вампир възниква усещането за пълна загуба на жизнените сили и доброто настроение, а в душата се загнездва чувството на пустота. След като нанесе своя енергиен удар вампирът се успокоява, започва да се чувства пълноценен и доволен от себе си. Натрупалото се психическо напрежение и енергиен глад са изчезнали!

Важно е да бъде казано, че вампирът не подозира, че е тежко болен човек. Той не осъзнава истинската същност на своята човешка трагедия и пагубната си роля в живота на хората около него. Вампирът все е изнервен и пре-възбуден и затова не се чувства добре, ако някой живее спокойно и щастливо. Той изпитва болезнена завист към “нормалните хора”, затова спонтанната му реакция е да нагруби и обиди някого, да ги нападне чрез психоатака.

Пример за енергиен вампир най-ярко може да се илюстрира с човек, който обича да спори, като цел на спора е не изясняване на истината, а провокирането на конфликтна ситуация – по този начин той лесно изсмуква енергията на своята жертва. Основна отличителна черта на вампиризма е отсъствието на позитивен обмен на енергия в между личностните контакти.

Например определен човек от вашето обкръжение живее с постоянната вътрешна нагласа, че сте му длъжен. Вие му правите услуга след услуга, помагате му, а в отговор не получавате нито благодарност, нито уважение, нито пари.

След всяка среща с био вампир изпитваме чувство на неудовлетвореност, на умора – тотален срив. Контактувайки с биовампир, неволно започваме да проявяваме прекомерна раздразнителност, а след това, попадайки в потока на негативните емоции загубваме самоконтрол, което на свой ред води до загуба на енергия.

Усещаме особен вид физическа слабост и сънливост, повишена емоционална и физическа възбудимост. Неочаквано се появяват физически травми и още множество други здравословни проблеми, за които не можем да намерим обяснение.Започваме да боледуваме. Затова пък вампирът е зареден с нашата енергия. Той или тя са спокойни и здрави.

Автор: Д-р Александър Александрович

Следва…

Магия наречена Завист – Блокиране, изчистване и защита

Теми #био вампирите #вампири #енергиен вампир #енергиен глад