Астрология

Астрологичен поглед за юли 2020

Астрологичен поглед за юли 2020

 

Хороскоп за всяка зодия през месец юли

 

Хороскопът за юли се характеризира с ретрограден Меркурий

 

Овен

Месец юли може да ви предложи вълнуващи възможности за промяна, финансови печалби и романтика. Бихте могли да намерите яснота в минали събития от живота си, които са ви объркали, уплашили или ви накарали да се натъжите. Партньорът ви вероятно ще ви открие още по-привлекателни и обичани, засилвайки романтичната ви връзка. По време на вашето старание и инициативност може да впечатлите началниците си, които биха могли да ви възнаградят с повишаване на длъжността.

 

Телец

Възможно е да се окажете заседнали и разочаровани по време на работа, тъй като не винаги може да изглежда, че завършвате поставената задача навреме. Навярно може да има друг начин да свършите работата и да повишите ефективността си, ако се опитате да проучите други опции. Може да направите интересни социални контакти този месец. Юли е подходящ момент за нови запознанства така и за по чести срещи със старите приятели.

 

Близнаци

Юли месец се очертава да бъде един от най-позитивният месец за вас по отношение на любовта и финансите. Може да искате да използвате късмета си, като развеселите напрегнатите хора около вас. Опитайте се да съчувствате на тези, които преминават през трудни времена в живота си. Споделете част от положителната си енергия с нуждаещите се. Навярно ще имате хуманата роля да успокоявате любимите хора, за да ги освободите от стреса.

 

Рак

През юли месец може да има дни, в които може да се почувствате изгубени и объркани. Може би ще се чудите защо хората около вас сякаш не ви обръщат вниманието и уважението, което смятате, че заслужавате. Няма да са редки случаите, когато няма да бъдете съгласни с колегите си, а това определено ще води до конфронтация в горещият юли. Би било разумно да им покажете своето любезно себе си, ала без да компрометирате своите убеждения.

 

Лъв

Има вероятност да сте в положително и сияйно настроение през повечето дни от юли. Може да поемете по-отговорна роля в офиса, която ще ви даде възможност да покажете вашите управленски възможности. Възможно е да позволите на колегите си да ви помогнат с творческите си приноси. Намерете време да проведете задълбочени разговори любимите ви, за да укрепите семейните или любовните си връзки.

 

Дева

Възможни са чести семейни пререкания, които ще затруднят отношенията ви.  Опитайте се да поддържате спокойствието и разберете, каква е причината за конфликтите. Не са изключени грешки на работното ви място, има вероятност към средата на юли да сте разсеяни или объркани. Финансовото ви положение едва ли ще бъде розово, така че бъдете внимателни при формирането на месечният си бюджет.

 

Везни

Опитайте се да бъдете по-търпеливи и разбиращи към  семейството, приятелите и колегите си през целият месец. Необходимо е да видите нещата от тяхната гледна точка, за да насърчите хармонията и да избегнете конфликта. Избягвайте да ядете твърде много сладко и солена храна, за да избегнете здравословни усложнения. Въздържайте се от щедри покупки и услуги, за да не се окажете финансово изненадани в краят на този месец.

 

Скорпион

Този месец би могъл да ви донесе вътрешен мир и да насърчи хармонични отношения с любимите хора около вас. Този месец е благоприятен за отпуск и прекрасен за една удовлетворителна почивка. Рутинните ви финансови дела ще бъдат задоволителни, малко ще бъдат дните през които ще изпитате финансово затруднение. Тези от вас, които няма да ползват почивката си през юли, най-вероятно ще бъдат по-ефективни и продуктивни в работата си.

 

Стрелец

Може да се наложи да положите допълнителни усилия, за да постигнете това, което сте си поставили за цел да постигнете този месец. Месецът е подходящ за професионално усъвършенстване, а също така и здравословното ви състояние ще бъде гарантирано добро. Юпитер ви призовава да се погрижите за себе си и да дадете повече приоритет на личните ви потребности. Това ще бъде нова стъпка към промяната на сътрудничество, приятелство и любовни взаимоотношения.

 

Козирог

Вашата самоувереност и положително отношение вероятно ще впечатлят хора в живота ви, които могат да ви помогнат да успеете в кариерата си. Този месец подходящ период от време да обърнете специално внимание на семейството си. Може да осъзнаете, че в семейството ви отдавна липсва вашето присъствие и обич. Вашият романтичен партньор може също да се нуждае от малко поглеждане. Юли може да се окаже финансово силен период за вас. Промяната в кариерата е много вероятна, която ще доведе до сериозни и впечатляващи резултати на работното място.

 

Водолей

Този месец ще имате много щастливи моменти в компанията на вашите приятели и семейство. Това ще ви даде страхотни възможности да покажете своята любов и обич към хората, които са най-важни за вас. Юли е подходящ месец за закупуване на бижута за себе си или като подарък за вашия специален човек. Ако харчите ненужно, бюджетът ви може да излезе извън контрол през този месец.

 

Риби

Време е да спечелите повече пари и да намерите повече радост в живота. Има вероятност да бъдете обсипани с любов и внимание от партньора си. По-късно през месеца обаче може да се изкушите да се включите в спор, който може да доведе до конфликт с близък човек. Можете да избегнете това, като освободите гнева и безсилието си чрез упражнения, спорт или прекарване на романтични моменти с любимия. Въпреки яркото слънце на работният небосклон ще има частични гръмотевични бури.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.

 

Източник: Trafficnews.bg

Теми #2020 #астрологичен #поглед #хороскоп #юли