Амулетите за 2019 – 2030

аметист

Амулетите за 2019 – 2030 година са чудесна придобивка за онези от вас, които биха желали да се потопят в скритите послания на езотеричното.

Скритото послание на амулетите 

                                                                                                              

Амулет Хималайски Яспис

яспис

Дава ви вдъхновение и увеличава вашата енергия. Хималайският Яспис носи силите на планинската мъдрост, следователно пробужда настроението ви и енергийните ви нива. Предотвратява депресията и разсейва негативните мисли и отрицателните чувства. Хималайският Яспис ви насърчава да сте жизнени, за да не се носите по течението. Хималайският Яспис, както е известно, когато се носи с течението на времето активира късмета, спомагайки на притежателят не само възможност за придобиване на пари, а ви дава уникалната възможност да преодолеете най-дълбоките си страхове. Хималайският Яспис е щастлив камък, дарува щастие и положителност на човека, който го носи. Амулета Хималайския Яспис е толкова мощен, че буквално ще ви залее с енергия, предпазва от уроки, а също така облекчава безпокойството, страха и фобиите.

 

Амулет Снежинков Обсидиан

Снежинков Обсидиан е камък на оптимизма. Вдъхва увереност и помага на човек да премине напред в нови ситуации като нови работни места, домове и лични взаимоотношения. Изключителен пазител, когато се сблъсквате с предизвикателни житейски ситуации. Помага при справяне с възходите и паденията в живота. Това е много полезен амулет, който да се използва по време на медитация. Това е Снежинков Обсидиан, който ви помага да виждате светлата страна на нещата и носи радост. По време на носенето може да ви помогне да възстановите изчерпаните нива на енергия. Той носи “късмет” и голям просперитет. Носете по време на хазарт, изпити, интервю за ново работно място, първа среща или някакво ново начинание. Освен това е амулет за насърчаване на креативността, мотивацията и баланса. Предотвратява „енергийните вампири“ да смучат вашата енергия. Помага при стрес.

 

Амулет Люляков Аметист

Може да се носи като висулка, а също така и чанта. Амулетът Люляков Аметист осигурява богатство, натрупване на пари, подобряване на финансовото състояние. Амулетът Люляков Аметист прехвърля собственика от старото състояние в ново състояние на засилен паричен поток, привлича късмет, финансово благополучие, успех, парични подаръци (печалби, идеи) и материални облаги за живота на притежателят. Помага да се придвижи напред за постигане на целта, дава енергия и ви позволява да усетите какъв път да следвате, отваряйки и разширявайки интуицията. Руническият код е тестван върху голям брой хора и носи скрити послания от Кабала.

 

Амулет Благостта на Купидон

Розовият кварц е един от най-ценните видове кварц и е известен с розовия си цвят, който е съставен от частици като титан и манган в този скъпоценен камък. Смята се, че розовият кварц освобождава емоционалния стрес и насърчава сърцето да се отвори, като по този начин внася повече любов и доверие в живота ни. Този зашеметяващ амулет е направени от благословията на Купидон, следователно има мощна енергия за прилив на любов и нежност, здраве и благоденствие. Благостта на Купидон може дори да възвърне изпепелените чувства, чрез правилно третиране разбира се. Амулетът Благостта на Купидон се явява пазител на любовните съкрови завинаги.

 

Амулет Седефеното цвете

Седефеното цвете може да предпази не само вас, а и да защити жилището ви и всички, които живеят вътре. Амулетът Седефеното цвете се явява като бутилка от 9 билки, които се използват за насърчаване на любовта, за привличане на любов, за защита, за късмет по време на ежедневието ви, за прошка и помирение, за увеличаване на сексуалната, и мъжката потентност както и за подпомагане на зачеването. Скритото послание на амулета е „Пресечете сърцето ми с любов“. Ако се стремите да обичате, това е полезен транслатор, в който да насочите чувствата там, където трябва да бъдат.

Езотерични консултации – Парапсихолог, Минерали и критстали