Планетарни идеи

ЧУВСТВАТА СА КАТО ВЪЛНИ

ЧУВСТВАТА СА КАТО ВЪЛНИ

„Едно от най-ценните неща в книгата „Поискай и ще ти бъде дадено“ е това, че Абрахам ни дават 22 мощни процеса с чиято помощ можем да постигнем целите в живота си. Независимо къде се намираме, винаги има процес, който може да направи живота ни по-добър. Обожавам тази книга, както обожавам и Естер и Джери Хикс!“ – Луиз Хей

Тази книга ще ви помогне да разберете как връзките, здравето, парите и работата ви се влияят от мислите ви и от вселенските закони, които управляват вашата времево-пространствена реалност. Ще откриете техники и начини, които ще ви помогнат да се отпуснете и да заживеете по-щастливо. Ваше свещено право е да живеете живот изпълнен с всичко онова, което според вас е добро.

Ето е част от подсказките:

 • Мнозина са изпитвали дискомфорта от това наистина да искат нещо и да работят много усилено, за да го постигнат, но го отблъскват от себе си, понеже мислят за липсата му повече, отколкото за това как ще го получат. Така че с времето тези хора започват да асоциират получаването на желани неща с тежък труд, борба и разочарование.
 • Ако се съпротивляваш на нещо, ти се съсредоточаваш върху него и докато се бориш с него, активираш вибрацията му, като по този начин го привличаш. Така че не е добра идея да се бориш с нещо, което не желаеш. „Не се противете на злото“ са думи на човек, достатъчно мъдър, за да разбира, че това, което хората наричат „зло“, не съществува.
 • Ако забелязваш всичко в другия, тогава каниш всички негови черти в живота си. Ако обръщаш внимание само на нещата, които най-много харесваш в него, ще поканиш само тях в живота си.
 • Причината да изпитваш отрицателна емоция не е само в това, че тя ти говори за нещо, което не искаш да преживяваш. Отрицателната ти емоция е сигнал, че в теб има убеждения, които противоречат на собственото ти желание.
 • Мнозина са изпитвали дискомфорта от това наистина да искат нещо и да работят много усилено, за да го постигнат, но го отблъскват от себе си, понеже мислят за липсата му повече, отколкото за това как ще го получат. Така че с времето тези хора започват да асоциират получаването на желани неща с тежък труд, борба и разочарование.
 • Вселената не се интересува дали твоите вибрации са вследствие на нещо, което изживяваш, или на нещо, което си представяш. Тя просто приема вибрациите и им отговаря, като изпраща това, което ще си пасне с тях.
 • Моето бъдеще не е свързано с моето минало. Нищо от това, което се е случило, няма връзка с настоящето, освен ако аз не продължавам да мисля и да говоря за него. Новите мисли днес ще доведат до нови преживявания.
 • Никога не предприемай действие, ако вътрешно си убеден, че няма да се получи, защото това ще доведе до обратен ефект на това, което искаш. Говори със себе си, докато не се почувстваш по-добре. Едва тогава действай, воден от вярата и положителните емоции, а не от съмнението и негативизма.
 • Твоята работа не е да го направиш, твоята работа е да му позволиш да се случи. А ти му позволяваш да се случи с позитивното мислене, не с негативното,… с мислене, изпълнено с надежда, не със съмнения,… с вяра, че ще се случи, а не с убеденост, че няма да се случи… и с това да казваш на себе си, че се чувстваш наистина добре!
 • Понякога изглежда така, сякаш другите могат да влияят негативно върху настроението ти. Но това не е вярно. От начина, по който ти реагираш, зависи дали ще успеят да те извадят от състоянието на щастие.
 • Нищо не изважда на повърхността толкова бързо лошото у другия, както твоето съсредоточаване върху него. И нищо не изважда на повърхността толкова бързо доброто у другия, както твоето съсредоточаване върху него.
 • Ти никога не си извън своя път. Просто понякога се фокусираш върху неща, които ти пречат да го оцениш.
 • Чувствата са като вълни. Не можем да ги спрем да прииждат, но можем да решим върху коя вълна да караме сърф.
Теми #абрахам хикс #вселена #добро #общество #поискай добро #хора #цитати #чувствата