Анализирай с Красимир Куртев

Числата на кармичният дълг

Числата на кармичният дълг

Числата на кармичният дълг са израз на нарушения в различните периоди на цикли в предишните ни инкарнации-прераждания.
Кабала се основава на идеята, че всеки от нас е духовно същество-творение, или една душа, която се въплъщава много пъти, за да продължи да се развива към по-високи състояния на съзнанието. По време на нашия еволюционен път на много въплъщения, през които сме натрупали богатството на мъдростта, но също така грешки чрез които сме злоупотребили с даровете, които сме получили. За да се коригират тези грешки, ние можем да поемем допълнителна тежест, за да си научим определените уроци, които не сме успели да научим и усвоим в предишните животи. В Кабала, това се нарича кармични дългове.

 

Числата на кармичният дълг спрямо вашите числа

Числата, които показват кармична дълг са 13, 14, 16 и 19, и когато те се намират във вашата Нумерологична графика е също толкова важни, колкото и техните ефекти. Ако числото ви – пътя на живота съвпадне с числените стойности на кармични дългове, въздействието ще се усети многократно през целия ви жизнен цикъл, но не непрекъснато. Но ако вашият номер, ако Ч и с л о  н а  и з р а з а ( сбор от всички букви на имената ) съвпадне с вибрациите на числата от кармична дълг, вие ще се чувствате влиянието му по-продължително, но по-малко драматично, база засягаща най-вече вашият професионален / продуктивен живот.

В случай, че числото на сърцето – вашите заложени желания, чисти енергии се влеят в ритмите на кармична дълг, вие ще имате склонност да правите лош избор и решения по отношение на начина ви на живот и взаимоотношения. Кармичният дълг се усеща особено силно по време на края на тинейджърите и началото на двадесетте години, както и късните си четиридесетте и началото на петдесетте години (кризата на средната възраст).

Кармичните дългове също са свързвани с числата 4, 5 и 7. Тези цифри могат да бъдат предшествани от масив от двуцифрени числа, но когато 4, се предшества от 13, 5, и съответно се предшества от 14 или 7 от 16, кармичният дълг също се чете като част от едноцифрни тълкувания.

Какво се случва, когато вашите числа влезнат във вибрациите на Кармичните дългове?

Числени стойности на периодите – 13, 14, 16 и 19.

Кармичен дълг в 13 – може да изпитате чувство на неудовлетвореност, и ще трябва да работите много усилено, за постигане на всяка цел. Мислете за това като последица от предишен живот.

Възникналите препятствия с 13 в кармичните дългове трябва да бъдат преодолени, отново и отново. Често може да се чувстват обременени и разочаровани от безсмислието на усилията си, може да има желание да се предадете пред трудностите или просто да се откажете от целта. Трябва да се поддържа график, ситуациите да бъдат под контрол и никога не отлагате.

Кармичен дълг в 14 – произтича от предишни животи, през които човешката свобода е била насилвана. Според кабалистите, хора с имащи числа с вибрации задвижени от 14 ще бъдат принудени да се адаптират към непрекъснато променящите се обстоятелства и неочаквани ситуации. Налице има остра опасност да станете роби на собствения си свобода чрез злоупотреба с наркотици или алкохол и прекомерно хранене. Трябва да поставите юзди върху себе си, вашите емоции. Скромността във всички отношения е от решаващо значение за преодоляването на кармичните дългове.

Също така важна е необходимостта от поддържане на ред в живота и да се създаде порядък в собствена емоционална матрица. Трябва да сте готови да се приспособите към неочаквани обрати на живота докато все още поддържате на фокус своите цели и мечти. Гъвкавост и адаптивност са в самата основа на тази борба, подреденост в непосредствената среда една е от решаващо значение, за да се поддържа по-голяма яснота.

Основният ключ към 14 в кармичен дълг обаче е и ангажимент. Животът ще прилича скоростно пътуване, но то винаги ще пътува в правилната посока, така че не се отказвайте от мечтите си. 14 в кармичен дълг може да изпита живот ви до краен предел. Балансирайте в тези периоди и не се отказвайте от своите заложени цели.

Кармичен дълг в 16 – включва разрушаване на старото и раждането на новото. Вашите числа в 16 вибрират около падането на егото и всичко, което сте построили за себе си – това е прочистване. Чрез 16, срещата с великия дух се осъществява.

Такъв период може да е болезнен процес, защото се проявява след инфлация на егото. Животът ви ще бъде изправен пред предизвикателството за грандиозни вашите планове и следва да сте склонни да направяте избор.

16 в кармичен дълг е числената стойност на изгубената битка и най-вероятно ще ви донесе неприятни изненади. Но това смирение е ключът към успех на по-късен етап, защото ще се научите да се следвате интуицията си съм по-висока реалност, приближава живот с изцяло ново усещане.

Тези, които имат вибрация в кармичният дълг на 16 трябва да бъдат внимателни с егоизмът. Много често ще се появят прояви на ниво „Аз съм“, силно интуитивния и изискан интелект може да предизвика да гледате отвисоко на другите, и да видите останалата част от света, както на нещо по-ниско, което ще доведе до остра отчужденост и самота.

Когато 16 е в сектора на Катарзис, този процес на унищожение ще се превърне в прераждане на един непрекъснат цикъл, който всъщност служи да ви отведе до по-висше съзнание, по пътя на петте висши свята.

Кармичен дълг в 19 – трябва да ви научи на независимост и на правилното използване на енергията. Вие ще бъдете принудени да се застъпите за себе си, защото предстоят трудности, които ще преодолеете чрез лична борба.

Една от основните поуки за хората във вибрации към 19 е Любов. Такива хора упорито ще се противопоставят на всяка една предоставена помощ. Голяма част от вашата независимост всъщност е самоналожена и вие просто не искате да слушате другите, или да приеме помощ , съвет от тях. И следва да осъзнаете, че ви се предоставя реална възможност от взаимна любов.

Най-важният урок на 19 в кармичен дълг е да осъзнаете, че докато се стремите да стои на собствените си крака, че все още сте човешко същество, дълбоко свързано с други хора и се нуждаете от подкрепата, съдействието и човешкото разбиране, че всички хора имат нужда.

Периодите на кармичният дълг изразени в числата 13, 14, 16 и 19, не подлежат на редуциране, те са числени стойности на кармичните дългове.
Може би ще попитате, как да установим дали сме във вибрациите на кармичен дълг? Направете си таблица на вашите числа, Път на живота и Лична година след което прибавете общата стойност към Дневна вибрация.

Пример: Път на живота 7, Лична година 8, към 9-ти април (4). Лицето с тези числени стойности влиза на 09.04. във вибрация на кармичен дълг 19.

Лични хороскопи, Руни и Таро отговори

Теми #кабала #карма #кармичният дълг #Нумерология #числата в нумерологията #Числата на кармичният дълг