Анализирай с Красимир Куртев

Чакра камъните и вибрационна медицина

Чакра камъните и вибрационна медицина

Направете вашите чакра камъни част от здравословното си ежедневие

Желаете ли спокоен сън, искате ли да се събуждате жизнени, да притежавате такава енергия, която дори да подарявате? Тогава използвайте чакра камъни, които ще засилят резонантната ви честота.

Необходимо е само да проведем заедно една консултация за да се убедите в уникалността на чакра камъните. Ще попитате Как така? Няма нищо по добро от даровете на природата, просто се възползвайте от тях.

За повече информация: Красимир Куртев – 0897 339585 и 0887 392139.

Чакра камъни и Вибрационна медицина са необходимост за нашето физическо и душевно състояние.
Вибрационна медицина е диагностичен и лечебен подход при заболявания с помощта на енергия в различни форми и честоти. При вибрационната медицина липсват странични ефекти и противопоказания, отлагане на химикали от различни медикаменти и други вредни елементи.

Като терапия, вибрационната медицина е прилагане на различни видове енергия с лечебна цел, включително подходи като излъчване на различни положителни вибрации при рак на гърдата, използването на статичното електричество отделено от кристалите за стимулация на нервната система и локализиране на болки, засилване на електромагнитното биополе, чрез чакра камъни-стимулатори за ускоряване на зарастването на счупени кости, пълен светлинен спектър за лечение на сезонни афективни разстройства или депресии.

Вибрационната медицина обхваща по-фините форми на лечение като акупунктура, хомеопатия, цветни есенции, терапевтично докосване, и други. Прилагането на чакра камъни във вибрационната медицина включва използване на фината жизнена сила за лекарство, също така и превантивни мерки при евентуални заболявания.

Основната цел на чакра камъните от хармонизация на физическото и менталното състояние при човешкият индивид. Вибрационната медицина е част от традиционната такава и се явява като „допълващ елемент“.

Как работят чакра камъните?

Телата ни са в постоянен енергиен поток. Ние излъчваме и поглъщаме енергия от към заобикалящата ни среда по всяко време. Нашата кожа винаги абсорбира енергията като слънчевите лъчи. Нашите черва абсорбират калориите на енергия чрез прием на храна.
Нашите мисли представляват електрически импулси и всяка мисъл отделя определено количество енергия. Това изразходва енергийният ни баланс, настъпва потребност от хармонизация, която действително може да записва, измерва и анализира енергийното ни ниво.
Чакра камъните са енергията на всичко (жива и нежива) предизвикват вибрации по всички клетки в телата ни съставяйки своя база резонантната честота.

Сега да разгледаме чакрите:

“Чакра” на санкрит означава колело на светлината. Чакрите са седемте енергийни точки в човешкото тяло, през които циркулира енергия или жизнена сила, известна още като прана. Те са вертикално подравнени в центъра на тялото в близост до гръбначния стълб.

Ако чакрата не балансирана – тя не е правилно подравнена или блокирани и това може да повлияе на физическото и психическото здраве. Духовното развитие е свързано с доброто здраве на чакрите.
Чакра камъните вливат енергия в чакрите, за да ги пренастоят и съживят.

Една небалансирана чакра може да причини запушване или изтичане на потока на енергия през тялото ни, което води до физическа или ментална „болест“. Важно е да се нормализират и хармонизират нашите чакри, това ще повиши енергията ни и ще ни помогне да останем балансирани и здрави.

plan-cristal-chakraКОРОННА ЧАКРА – СЕДМА ЧАКРА

Намира се над главата. Тази чакра свързва индивида с Вселената.
Функция: заобикалящ ритъм
Отговаря за: духовност, връзка с Бог, връзка с Вселената
Тази чакра се отнася до мозъка и епифизата. Когато коронната чакра е блокирана или извън равновесие ще се почувствате тромави, некоординирани и неспособни да подредите живота си. Ще ви е скучно и ще имате чувството, че тъпчете на едно място. Не знаете кои сте и защо съществувате. Ще имате трудности в отношенията, реализирането на идеи и мечти. На физическо ниво може да страдате от депресия или друго психично разстройство.

amethst-chakraЧАКРА ТРЕТО ОКО – ШЕСТА ЧАКРА

Намира се между очите. Това е чакрата за интелигентност и психическа енергия.
Функция: хормонална и физиологична регулация
Отговаря за: интуиция, мъдрост, креативност и интелигентност
Когато тази чакра е извън равновесие – страда целият организъм. Чувствате се объркани, без перспектива и нищо няма смисъл за вас. Не можете да прецените кое е важно и кое не. В случай, че е нарушена тази чакра може да страдате от главоболие, болки в ушите и проблеми със зрението. Ще се чувствате дезорганизирани и объркани.

sodalite-chacras

ГЪРЛЕНА ЧАКРА – ПЕТА ЧАКРА

Намира се на гърлото. Това е чакрата на творчество, себе изразяване и търсенето на истината.
Функция: метаболизъм и регулация на калции
Отговаря за: комуникация
При пробив на тази чакра това може да повлияе на функциите на другите чакри. Когато гърлената чакра не е в равновесие, физическите симптоми могат да бъдат – болки в гърлото, схващане на челюстите, схващане на врата и главоболие. Нарушенията в тази чакра пораждат чувство на страх, съмнения в намеренията на другите, заекване и загуба на думи. Ще се чувствате изолирани и неразбрани. Чакрата на гърлото блокира енергията и на другите центрове, затова може да имате и други симптоми от други блокирани чакри.

rose=chakra

СЪРДЕЧНА ЧАКРА – ЧЕТВЪРТА ЧАКРА

Разположена е на сърцето. Това е чакрата на най-високо осъзнание и любовта.
Функция: генератор на електромагнитно поле, кръвно налягане, имунитет
Отговаря за: даване и получаване на любов
На физическо ниво тази чакра се свързва със сърцето и кръвоносната система, както и белите дробове. Когато тази чакра е извън равновесие симптомите са – напрежение в горната част на торса. Често ще стоите със скръстени ръце. Избягвате ръкостискания и прегръдки. Когато тази чакра е нарушена се дразните и от най-малките неща, вие сте или контролиращ или ви контролират във връзката ви.

 

 

cal-chakraЧАКРА СЛЪНЧЕВ СПЛИТ – ТРЕТА ЧАКРА

Намира се на слънчевия сплит. Това е чакрата на идентичността.
Функция: храносмилане, усвояване, мускули
Отговаря за: индивидуална сила, самостоятелност и себе изразяване
Контролира имунната и храносмилателна система. Когато тази чакра е извън равновесие често ще страдате от инфекции, нарушения на хормоните и ниска толерантност към много храни. Духовно ще чувствате страх: страх от неодобрението на другите, страх да не разочаровате другите, страх да се отдадете на удоволствия и да живеете спокойно.

 

car-chakraСАКРАЛНА ЧАКРА – ВТОРА ЧАКРА

Намира се в областта на гениталите. Това е чакрата, която отговаря за сексуалността и възпроизвеждането.
Функция: сексуални функции, изчистване, регулация на вода
Отговаря за: емоционален баланс, сексуалност, възпроизвеждане
Тя контролира потока на информация от органите към ума и от ума към тялото. Това е чакрата на чувствата и интуицията. Когато сакралната чакра е извън равновесие, симптомите са – объркване, зависимост от другите, потискане на чувства, неспособност да се чувствате щастливи, страх от чувства или секс, фрустрация и горчивина.

 

jasp-chakraКОРЕННА ЧАКРА – ПЪРВА ЧАКРА

Намира се в подножието на зоната на гръбначния стълб и слабините. Това е чакрата на естествената ни природа.
Функция: надбъбречна жлеза, възпротивителни сили, кости/скелетна структура
Отговаря за: оцеляване, физически нужди, родово асоцииране
Чакрата на физическата и духовна енергия на организма. Когато тази чакра е извън равновесие, симптомите се проявяват в летаргия, ниски нива на активност, липса на ентусиазъм, необходимост от постоянно стимулиране. Може да се чувствате контролирани и лесно да се ядосвате. Може да почувствате болки в кръста, в краката или да имате нарушения в имунната система. Когато тази чакра е пробита се чувствате вятърничави, откъснати от реалността. Може да започнете да се съмнявате в собствените си вярвания, да спрете да бъдете лоялни към дългосрочни партньори и организации. Не изпитвате радост от физически удоволствия.

 

Да се надявам, че тази публикация ви е била от полза.
С уважение: Красимир Куртев

За контакти: 0897 339585 и 0887 32139

Полагането на чакра камъните лесно е изключително ефективно. След като сте използвали по схема и седемте еднакви по големина специално калибровани камъка, полагайки ги на определените им места след като хармонизират чакрите те сами ще се „отлепят“. Което означава, че дадена чакра вече действа балансирано. Изчакайте останалите да се „отлепят“. Възможно е един или два чакра камъка да се задържат повече време, не ги снемайте, след като си свършат работата те също ще се освободят от дадената чакра, бъдете търпеливи и ще се убедите, че чакра камъните са уникални.
*Не използвайте различни камъни, чакра камъните са строго фиксирани, по големина, дебелина и широчина.

Теми #вибрации #вибрационна медицина #камъни и чакри #лечение #лечение с кристали #хармонизиране #чакра камъни #чакри