Езотерика

ХАОСЪТ – Д-Р РУМЕН СТОИЛОВ

ХАОСЪТ – Д-Р РУМЕН СТОИЛОВ

На планетата има 7 милиарда души. Ние сме един колектив, но няма колективно съзнание.   Въртенето около центъра на Галактиката е 260 милиона години. В момента сме в поток на абсолютна активност.  Той води до събуждане на Земята и човечеството. Дава ни се по- голям енергиен ресурс.  Представете си, че ако досега сме се движили в трабант, сега всеки човек на енергийно ниво е получил един мерцедес.

Предишният цикъл завърши 2012 година , а този процес на събуждане ще трае 2000 години. Но критичните моменти са сега. 2013, 2014, 2015 бяха години на подготвяне, сега през 2016 процесите се разгъват , а от 2017 ще се прецени какво е станало.

Силите, които са много добре информирани за тези процеси, са научните среди  и групите, които контролират обществото  през силата на парите и технологиите. Част от тях са земни същества, част от тях са т.нар. рептили, които се опитват от хилядолетия да завладеят земята. Сега те отново го правят.

Хаосът, който усещаме,  е опит да се наруши структурата на света, така че да се запази властта на тези, които губят старите схеми на влияние. Опитват се да направят човечеството по- глупаво, по-уплашено, по-зависимо от ставащото. Да унищожат част от хората или да ги владеят в новите структури и отношения.

В момента хаосът владее Земята , изкусно подклаждан. Целта е да се завладеят определени територии, които в бъдеще ще са изключително важни. Балканите са една от териториите, за които се води битка. Започвайки с Украйна и нарушаване на стабилността в Арабския свят, раздвижването на различни религиозни движения, които да повлекат човечеството, този хаос е планомерен.

 

Прочетете още → trafficnews.bg

Теми #хаосът