Езотерика

ТРЕТИ ЗАКОН НА ТВОРЕНИЕТО

ТРЕТИ ЗАКОН НА ТВОРЕНИЕТО

Нека започнем с разбирането, че реалността, физическата реалност е продукт на това в което вярвате, това в което сте научени да вярвате най-силно, ще бъде истина за тази реалност, за вашите преживявания в нея. Във всички ситуации и обстоятелства, които може да привлечете и генерирате в живота си.

Това е третият закон на Творението – „Каквото изпращаш, е което получаваш“.

Промяна в централните вярвания

Как вие преживявате тези ситуации и тези обстоятелства е напълно свързано с това, как дефинирате вашето отношение към тази ситуация, към това обстоятелство, към този човек, към този спорен въпрос.

Моля, запомнете това – първо и най-вече – и това е много важно, ще го повторя ако е необходимо, колкото пъти е необходимо, докато това не стане ваше рождено разбиране, във всеки един от вас.

Един от най-великите дарове, които Творението дава на всички неща в Творението, и знаем как може да прозвучи първоначално, това е: Животът е безсмислен.

Каквото имаме предвид е това – нищо не идва с изграден смисъл автоматично. Всички ситуации, обстоятелства, неща в живота са неутрални. Те са неутрални подпори. Символи. Вие им давате значението. Независимо дали е автоматично несъзнателно, или в намерение с избор.

И значението, което вкарвате, значението, което присвоявате към всяка ситуация, обстоятелство, човек, място или нещо, в край на сметка, напълно определя ефекта, който взимате от тази ситуация, обстоятелство, човек, място или нещо.

Те са лишени от смисъл, така че вие сте способни да бъдете творец на вашата реалност и да решавате, и избирате, какъв смисъл да дадете на тези обстоятелства, и по този начин да определите какъв ефект получавате от обстоятелствата, независимо как изглежда. Едни и същи обстоятелства могат да ви дадат положителен или отрицателен ефект.

Положително или негативно преживяване

Ако се научите да слагате позитивно значение в обстоятелствата за вас, за вашето взаимоотношение с това обстоятелство, дефинираното от вас, като положително, ще вземе само положителен ефект от него независимо от това, че намеренията на някого са срещу вас.

Автор: Башар

Теми #вярвания #закон #творение