Анализирай с Красимир Куртев

Това, което не знаете за амулетите

Това, което не знаете за амулетите

Амулетите се явяват допълнителна кристална решетка, която има за цел да подсили имунната система на душата. Както знаете имунната система е съвкупност от множество биологични структури и процеси в организма, предпазващи го от болести, тоест защитава тялото или същата се явява амулет, който предпазва организма от вируси образуващи патогенни зони. Разстройствата на имунната система могат да доведат до автоимунни заболявания, възпалителни заболявания и рак. Като цяло структурата на човека е сътворена от дух, душа и тяло. И трите са ни предоставени даром с цел да се грижим за тях сами.

Душата има също имунна система, която всъщност е Духът. Душевната имунна система вибрира с еднаква честота като на свободното право на избор. Сиреч, пускайки нашият свободен избор ние отваряме трите основни портала на фините тела. В случай, че нашият избор е „заразен“ (не е за добро), навлизат опасни вируси, които разграждат нашите настоящи и бъдещи събития. Това са нашите постижения, семейство, работа, деца и прочие. Енергийната зараза обаче ги руши осезателно. Човечеството все повече се материализира и това е описано в Светото писание. Това води до объркване на човешкото съзнание и допуска все повече вредните вируси (ниските страсти), алчност, злоба, завист, лицемерие, алчност и т.н.

Необходимо ли е да имаме амулети?

Амулетите са енергиен щит. Използването на минералите и кристали, ,вграждането на положителна енергия, закодираното на  специални параметри строго специфични за определен човек като украшения с цел предпазване от негативни въздействия, запазване на цялостна чистота на полетата и много други строго специфични случаи.

Амулети или талисмани?

Двете понятия са синоними, но в действителност истината е друга. Амулетът и талисманът са едно и също нещо – енергийна защита. Разликата е в наименованията. Самата дума амулет идва от латинското amorili, което означава със значението на „премахвам“ или „възпирам“ – отблъсквам, отклонявам, сиреч амулет е нещо, което отклонява и отблъсква злите сили. Амулет идва от името Хавез в превод от арабски „Пазител“ – малък предмет за защита от нещастия и болести. Талисман – фр. Talisman –  Предмет, предпазващ от нещастия и носещ на притежателя си щастие и успех, дори му придава свръхестествени сили. Или имаме на лице едно и също нещо с различни наименования, ала смисълът е един – символи, които предпазват отделния човек от зловредните влияния на околната среда и заобикалящия го свят.

Препоръчително е амулетът (талисманът) да се изработва индивидуално за съответния човек или проблем. Важно е да се има в предвид, че неправилно избран или амулет- талисман може да доведе до отрицателен аспект на неговата вградена сила.

Кодирането на амулет или талисман е вид влияние върху полето на дадена личност  независимо дали е индивидуален или универсален (които може да се носи от всекиго, но е напластен с определени положителни задания) е свързано с програмиране на предмета и се създава специална енерго- информационна връзка.

Предмет може да се кодира  за постоянно строго индивидуално за дадена личност в този случай се задават параметри които работят  максимално за притежателя си. Когато кодировката е направена за определен случай , тя е нетрайна , талисмана и амулета се носят определен период от време при което се създава естествено общо поле за определената ситуация.

Благодарение на заданията и създадените полета талисманите и амулетите действат.

В случай когато те биват загубени или откраднати, или докоснати, полето нарушава своята структура , изкривява параметрите си и вече не може да се говори за хармоничност. Дисхармонията създава негативни структури които започват да действат отрицателно на даденото лице. Когато се претърпи такъв род събития е задължително правило да се отиде при специалист които да прекъсне енергийната връзка и да върне хармонията на полето, изготвя се ново задание кодира се и започва да се съхранява в къщи за известно време под „карантина“, след което е готов отново да ви предпазва.

За повече информация и заявки: Красимир Куртев, 0897 339585

Лични хороскопи, Руни и Таро отговори

Теми #амулети #имунна система #красимир куртев #кристали #минерали #Планетарни идеи #Талисмани