Анализирай с Красимир Куртев

Таро анализ – Реактивирайте се чрез себеразглеждане

Таро анализ – Реактивирайте се чрез себеразглеждане

 

Таро е система чрез която се навлиза дебрите на езотеричното. Разчитането на таро подредбата ни въвежда към размисъл и съсредоточение, за всеоръжие на силите и ново снаряжение за предстоящо сражение – Може би със себе си. Повечето хора разглеждат повърхностно на таро -просто хвърляне на карти и гадателство, което неправдиво, разбира се.

Таро е пенитенциарна психология

Самата система разглежда закономерностите на функционирането на човешката мисъл. Аналитичната подредба сякаш говори – Реактивирайте се чрез потребна пауза за уединение, премисляне и себеразглеждане. Пренаредете се – мисли, спомени, намерения и отношения, като възглавнички на диван. Имайте интуицията да доловите вдъхновение свише, а ако не го доловите, да се помирите със себе си. Влезте под повърхността на нещата.

Таро – Архивар свише

Различните подредби на таро не са оказион, сиреч да заложим на случайното. Самото разчитане  се явява архивар свише, определен карта може да ни предостави потребната информация като например в правилно положение:  Поизветряла мъка, след преживяването й. Скривалище, гдето да си оближете раните, да се помирите със слабостта си, да я превърнете в сила, за да нанесете удар. Но не по себе си. Бдителност, уединение, самота, заточение, гроб, ковчег – (духовен разпад), както щете го наречете, но не и без възкресение.

Обърната пък таро картата ни свежда до: Преумора, или превъзбуда, или и двете заедно. Пакостна нетърпеливост или блажено дълготърпение? Намекнати са също като последствия -пестеливост, скъперничество, престъпление, завещание и прочие.

Таро е матрица, която дава точно толкова информация, която е нужна. Както гласи максимата – Лекарство в свръхдоза е отрова – затова бъдете бдителни, когато задавате въпрос. Защото, какъвто  е въпросът, такъв ще бъде отговорът или неправилно формулиран въпрос ще доведе то неформулиран отговор.

В случай, че бихте желали таро анализ може да ме потърсите на следните мобилни:

                               0897 339585, 0887 392139 и 0876 470567 – Красимир Куртев

 

Таро Проекция

АМУЛЕТ Heart Stone – Розов кварц ЮАР

Теми #Разчитането на таро #Таро - Архивар свише #Таро анализ #таро картата ни свежда #таро матрица