Езотерика

СКРИТИЯТ ЕЗИК – СУЕВЕРИЕТО

СКРИТИЯТ ЕЗИК – СУЕВЕРИЕТО

Скритият език – суеверието е една публикация, която ще ви погълне като в лабиринт осеят със „скрити думи“. Успеете ли да осъзнаете една дума или изречение, без първо сигналното си мислене, ще преминете леко, защото всъщност няма да сте в лабиринта, а ще го наблюдавате от горе, опитайте – Струва си!

Като казвам – Не Вярвай на Никой…..имам предвид  също ….не вярвай на Двете най големи Суеверия след суеверието “черна котка” и те са нищо повече освен Религия и Догма.

Тези Две ….

Суеверия са причина за човешките страдания както в миналото така и днес.

Не изпълнявай команди като слепец…..питай съзнанието си….а не …страхът,който те плаши, че ще Загубиш, работата си….или живота си робски който живееш днес……със страх и мизерия

Не, вярвай на, никой! На, никой! На, никой – освен и единствено на съзнанието си!

Днес лъжците се увеличават във всички области на човешкия колективен свят,

Но, също се и увеличават истинските хора в индивидуалния и своя личен свят.

На земята ще настъпи вечен мир и просперитет единствено когато вярваме на себе си и своя личен свят.

Днес човечеството се намира в трансформация от свят хора хиляди години живеещи в лъжи и ограничения колективно, към свят на свобода и щастие индивидуално в този свят тук и сега

хей ,който и да си ти…..чети със мозъка си и чувствай написаното със сърцето си и сега ще ти кажа, “аз не мога да живея или да съществувам без теб, както в този ,така и в онзи свят,аз имам нужда от твоята помощ днес тук и сега,без теб е невъзможно, Аз съм.”

Да се кланяш на издялани камъни и дървета , наречени “паметници” е …..суеверие.

Да се поклониш на хора непознати със който се разминаваш по пътя си, е себеуважение и богомилие.

Бог е сътворил човека по свой образ и подобие……това е истина за мен, но също за мен е истина. Човека е тук на земята със една единствена цел,да учи,страда и работи, до този ден в който открие и види себе си, истината за своя Божествен образ и подобие.

Без Слънцето ,без Топлината и Светлина на Слънцето…..на Земята живота е невъзможен.

Защо?

Защото Светлината и Топлината на Слънцето помагат за химически,физиологически и биологическите Реакции, необходими за поддържане Живота на всяко живо същество при което Фото-Синтезата при растения и Фото-Действието при животните и хората е причина на Земята да има Живот

Това е във света на Физиката Тук на Земята,и всеки един със 8 клас би трябвало да го знае това.

А Сега ще Ви кажа нещо което хора със три по осем класа не знаят ето това….по една причина ,това не се учи в училища и институти …..просто защото някой го крие за да те държат в ТЪМНИНА или в НЕВЕЖЕСТВО, с цел да те УПРАВЛЯВАТ И ЕКСПЛОАТИРАТ.

КАКВО Е ТОВА?

В физическия свят без Слънцето, без Светлината и Топлината живота на земята е невъзможен….но,в Духовния свят на човека без Духът, без Знания и Любов ,живота на човека тук на Земята,е също НЕВЪЗМОЖЕН

Днес Тук на Земята корумпирани и алчни за пари “учени” изпълнявайки комадите на своите господари ( хора които се крият) блокират не само Слънцето като пръскат със самолети химикали , Слънце нужно за живия организъм. …но ,по лошото,през последните 2000 г.зли хора са блокирали ЗНАНИЯТА за хората като са пръскали в мозъците лъжи ,лъжи които са създали и Тъмнина и Студ в Души на хората…

Което и означава , днес все по бързо човека и Живота на Земята започва да се руши и да умира.

Все още ние хората, всеки индивидуално и колективно ако се СЪБУДИМ….може да спрем тази лудост на разрушение,лудост причинена от липса на СВЕТЛИНА и ТОПЛИНА в физически свят и ЗНАНИЯ и ЛЮБОВ в духовния истински наш свят …преди време открих нещо и сега ще го споделя със вас и света ,и това е”

“Хората повечето не само не виждат,но и не чуват….когато някой говори те глухите чуват ,но ,само това което те искат да чуват….и повечето, обичат да слушат….лъжи….на ,лъжите се усмихват,кланят и издигат в култ….или създават свой “култ”който те глухите и слепите наричат “култура”

Ето това открих….всяка една култура е “култ” в която се издига и лидер до висоти на “култ”

Ето това открих и днес го споделям със вас и света…..99% от хората си създават “култура” или суеверия, “култ” нещо в което сляпо вярват и следват, нещо което не съществува, а те хората заблудени и невежи се кланят и не само парите си дават, но и живота даже в това което вярват, без да разбират, че суеверието ги води с лекота към тъмнина и страдания.

Сега,приятелю ПРЕДСТАВИ СИ…само си го представи…..просто си го представи.

Представи си,преди милиони и милиарди години във Вселената,се е родила и днес все още съществува планета подобна на нашата Земята.

Представи си, на тази планета подобна по красоти на нашата Земя се родил живот .

Представи си, и днес все още там живеят хора като нас Тук на тази Земя

Представи си само преди 3 хиляди години се родили други хора на тази планета подобна на нашата Земя,хора алчни и жестоки,хора страхливи и коварни……само си го представи ,какви хора се е родили на тази планета

Представи си,тези страхливи,хитри и коварни хора създали и сътворили…..царство със сила ,където хората добри за свои роби обявели.

Представи си тези хора Зли, свои закони за роба и Господаря те създали.

Представи си, на тази планета от този ден как на хората СВОДНАТА ВОЛЯ и ЩАСТИЕТО ИМ СЪС ЗАКОНИ ТЕ ОТНЕ ЛИ.

Представи си на тази красива планета какво Злите хора със законите си те СЪЗДАЛИ .

Сега,ако не можеш да си го представиш ,какво на тази планета се е създало,

Просто погледни тук какво е на земята ,планета подобна и красива като онази за нас непозната….и ти ще откриеш истина за ….тях и нас тук и сега на земята.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ !

Така наречените учени днес не са създали абсолютно нищо истинските създатели не са “учени”хора. А това са хора които откриват себе си , откриват “гена си”

След което си откритие тези хора ,откриват и нов закон,както в физиката така и в метафизиката.

Тези окрили себе си хора са познати на хората като “гении”

А всички останали след тях “учени” само допълват и удължават откритието на гения,и ако погледнете в миналото,гениите или откривателите много от тях нямат и така нареченото “образование” (Стив Джоб ,със незавършено средно)

Така че, не образованието е причина за раждане на гения…причина е самия индивид и само образоването което го води до преоткриване на себе си или гениалното в себе си,

А гениалното е във всеки един и всеки един човек го носи в себе си. Така че всеки е гений,но не всеки е открил себе си или гена си, но никога не е късно…Това е истината за “учените” и гениите, приятелю невероятно, но – Факт.

Следва продължение…

Автор: Valves Erossoph – TORONTO Канада

Теми #личен свят #свобода и щастие #скритият език #суеверие #хора #човек