Анализирай с Красимир Куртев

СЕКСЪТ И КРИСТАЛИТЕ – HAPPY THERAPY

СЕКСЪТ И КРИСТАЛИТЕ – HAPPY THERAPY

Сексът и кристалите – Happy therapy, една публикация, която отговаря на най-често задаваните въпроси: Кои скъпоценни и полускъпоценни камъни въздействат благоприятно за увеличаване на сексуалността и плодовитостта.

Минерали и кристали за сексуалността и плодородието

 В следващите редове ще ви представя част от минералите и кристалите, които спомагат за по горе описаните случаи:

Лунният камък е невероятен камък както либидото, така и за плодовитостта. В началото либидото се проявява като общо повишен жизнен тонус и еротичен интерес. Специфична сексуална насоченост то – (либидото) придобива по-късно, когато вниманието се отправя и съсредоточава към определен полов обект. Тогава може да възникне и амурозната (любовната) мотивация, която психично се характеризира с появата на любовни чувства и влечения.

Лунен камък има отразяваща и успокояваща енергия за балансиране на емоции дължащи се на стрес и тревожност. Самото въздействие на Лунен камък има за цел да увеличи сексуалното желание и на двата пола. Лунният камък често се използва за плодородие и безплодие, регулира менструалния цикъл при жената и стимулира женската енергия. Лунен камък може да помогне за разрешаване на проблеми между интимните партньори. Има няколко рецепти, които са предназначени за носене и употреба на този камък при полов акт. Това води до така наречената от мен „Щастлива терапия“ (Happy therapy).

Розов кварц подпомага за увеличаването на общата плодовитост. Също така е изключително полезен при главоболие, мигрена, сексуална дисфункция, депресия, зависимости и в загуба на тегло. Розов кварц при проблеми с бременност и раждане. Изключителен активатор за така желания оргазъм при жените. Розовият кварц съчетан с още три минерала спомага при емоционални травми с лечебните си емоционални рани и травми.

 

Авантюрин е се използва за насърчаване на бременността и подобряване плодородието. Той се смята за камъкът на любовта, който може да даде тласък на всички чувства и емоции, а също и насърчаване на оптимизъм и увереност при интимните партньори.

 

Карнеол е мощен генератор на сексуалната енергия. Насърчава ерекцията. Карнеол също така стимулира и балансира матката, яйчниците, маточните тръби, шийката на матката и влагалището. Той облекчава PMS и баланси репродуктивните хормони и помага като защита при евентуален спонтанен аборт.

 

 

Аквамарин е силно защитен по време на бременност, тя помага да пази майката и бебето от увреждане. Обезсърчава спонтанния аборт

 

Флуорит е минерал от ключово значение за подпомагане да се стабилизира хормоналните промени, като PMS, PCOS и менопаузата.

 

Черен Корал е един от най-често препоръчваните скъпоценни камъни за повишаване на мъжката плодовитост. Може да бъде емоционален лечител, засилва мъжествеността и както и облекчава стреса преди и по време на сексуален контакт.

Рубин Циозит (Известен също като Anyolite) насърчава плодовитостта, тъй като поддържа репродуктивния процес на всички нива, от самото зачеване, растеж на плода и до раждането.

 

Опушен кварц   повишава плодовитостта, либидото, сексуалната енергия и спомага за облекчаване на сексуални депресии както при мъжете, така и жените. Опушен кварц има положителен ефект върху половите органи, поради което е много добър минерал при миома на менопаузата. За мъжете това е отличен камък при възпаление на простатната жлеза.

 

Надявам се, че тази макар и кратка информация ще ви помогне да обърнете внимание за невероятните ефекти на минерали и кристали при сексуалните ви контакти. В случай, че проявите интерес мога да ви бъда от полза използвайки всяка една комбинация от тази Happy therapy, моля свържете се с мен!

Красимир Куртев: 0897 339585 и 0887 392139

 

Теми #Happy therapy #Аквамарин #анализирай това #красимир куртев #лунен камък #минерали и кристали #Планетарни идеи #плодовитост #полускъпоценни камъни #розов кварц #сексуалност #сексът и кристалите #скъпоценни камъни