Магии

РЕКЛАМИТЕ – МОДЕРНИТЕ ВАМПИРИ

РЕКЛАМИТЕ – МОДЕРНИТЕ ВАМПИРИ

Рекламите – модерните вампири. В книга девета от „Необятното говори“ се визира модерният вампиризъм, рекламите които всяват смут в човешката душевност. Прочетете сами:
Измежду сценичните, визуалните и радио-телевизионните вампири няма по опасни от тия, които се нахвърлят стръвно върху жертвите си с убийствено силни децибели или с недовършване или внезапно прекъсване на музиката или филма – за реклама, за картечни внушения и новини.

Рекламите се нахвърлят стръвно върху жертвите като вампири

Липсата на пауза и особено смяната на тоналността нанася страхотен удар по висшите тела на човека и ги блокира задълго, създава гнойни, незарастващи рани дори в будическото тяло, причинява рак, тумори, множествена склероза и много други съвременни нелечими болести. Същото важи за повечето клипове и адски филми с бърза смяна на епизодите, за пъклената анимация с бесни гонитби, садизми и американски звукови ефекти.

Всичко това се носи в ефира и поразява не само глупаците със слушалките и пред екраните, но и много хора наоколо и из космоса, които не слушат и не гледат такива работи. Това са тънки прийоми на черната ложа, чрез които тя зомбира, програмира и срива непоправимо потребителите на подобни екстри и много още невинни същества в техния физически и психически радиус. Нещо ужасяващо представляват и клерикалните и аскетическите вампири.

Цярът и профилактиката се крият само в излизането нависоко в планините и живота с хора с монада, с искра Божия, както и храненето на душата с истинска култура и изкуство. Компютърните игри също имат свои специфични демони и вампири, които се виждат и на екрана, но унищожават без остатък наченките на причинното и ясновселенското тяло на човека, особено ако детето играе с хъс.

 

Мнозина няма да приемат и истината за състезателните вампири и демони, дори тези на шаха, както и за всички видове конкурси, отличия, награди и съревнования. Там има особен род вампири от астрала, нисшия ментал и даже от будическия ад, които изяждат астралното и менталното тяло на победителите още при влизането им в ада, не ги пускат нагоре и държат останките им там за дълговековни изтезания. Подобни, но и доста поразлични, са и душевадците на хората, които са били преуспели и богати на земята, без да са давали нищо където трябва.

Имаме осияния или, по-точно, “назидания” от Елма и за така наречените “домашни дракони” – безобразни и страшни сплетнения от странни октоподи, медузи, кръвоносни съдове и други отвратителни части от познати и непознати органи и чудовища с пипала, които “висят” във всеки дом, където някой смуче енергията на някого.
Някои от тъмните духове предпочитат òправните домакини, чистофайничките – тия, дето перат, гладят, тупат и лъскат до припадък. Дори и моралистите и моралистите също са обект на гаври и гнусни перверзии и оргии от страна на дяволите, когато човек заспива след полунощ и спи по време на изгрев слънце.

Вещиците и кикиморите се хранят от вторачването на жертвата в някого, от злото сърце или отвратителната миризма на страха и подсигуряването от нервността в общуването, от назидателството, прекъсването на говорещия и пр. Съществуват и вещици–“дзъркелджийки” (които карат хората да гледат остро), вещици-“чуми”, “кречеталници”, “съскаджийки, “темерутници”, “прекословници”, “отджавкаджийки” (дето вечно обичат да оспорват), “кавгаджийки”, “скандалджийки”, “клюкарници”, “копойници”, “слухарници”, “подлярки”, “коварници”, “латернаджийки”, “снобарки”, “лепкаджийки”, “леденярки” и пр. – неизброими видове и подвидове.

Една “лепкаджийка” например може да е най-голямата чистофайница, но да си угоява мъж, без никакви перспективи да го пусне сам на разходка или при другите. Такава особа е букет от десетки дяволи и вещици, вселени в очите й, в мимиките й, в словцата й… Но и в “милите” й молби към ближния понякога, ако не са взели връх “мустакарките” и кара с “мекия брус” като “мазняркиите – особен вид астрални проститутки. Но дори и с къща-аптека, свърталището на вещиците “чуми”, “грубиянки” и “хладнярки” и особено на “леденярките”, тялото и мозъка на такава жена или мъж през критическата възраст започва да пуска брадавици, мустаци, тлъстини или гърчавини, а гласът им спада в зверските октави…

Една аристократична дама съвсем не е предпазена от етерните вапири на урината и техните братовчеди, ако поддържа под кревата си нощно цукало… Тези духове влизат в нея още през нощта, дори и през похлупака, и правят господарката нервозна, взискателна, капризна, и сълзлива и мелодраматична.

Може да сте се снабдили и с най-образцовата съпруга – домашен робот, в която няма нито една астрална пепелянка, – мила, добра, хрисима, темпераментна, чудесна майка и перфектна сътрудничка. Но я легнете да спите или почнете да се занимавате с наука или медитация – на дневен ред мигновено излизат вампирите на домакинските шумове! В Словото се обяснява, че и най-тихата домакиня, която работи вкъщи докато другите спят, внедрява в тях с шетнята си вампири.

Те могат да се нарекат “потропници”, “шетнярници”, “блъсници”, “тресници”, “шумолярници” (ако спътницата не е холеричка), “джангърници”, “джаскаджии”, “стържачи”, “бръмчарници”, “чукаджии”, “дрънкарици”, “тракаджии”, “суетнярници”; а при наличие на гостенка или съседка – “дърдорилници” и “шепотнярници”… Това са все реално съществуващи нисши етерни елементали и астралци, които се боят от тишината панически и се грижат за успокояване на любовния глад или съвестта на човека,който ги предизвиква.

Йерунимус Бош вижда ясно как изглеждат и нашите къщички по двамка и по семейства, когато сме в кармични отношения и изборът ни е под всяка критика. Що се отнася до съществата от пъкъла, които пълнят аурата на един псуващ на майка, Аз нямам за тях никаква друга картина освен астралната “красота”, която представлява един провинциален общински клозет или входът на едно полицейско управление…

Източник: Необятното говори – книга 9

Тест за наличието на Магии

Теми #вапмпири #реклами #телевизия