Анализирай с Красимир Куртев

Нумерологията е малката Кабала

Нумерологията е малката Кабала

Нумерологията е малката Кабала, част от великата всемирна философия. „Нумерология показва, че в една вселена от безкрайни измерения, всяка точка е абсолютния център. Вие сте такъв момент – точката на абсолютният център.“ – Hans Decoz

 

Нумерология е наука за житейски моделите и съдбовни цикли.

Нумерология е древна система от числа, които могат да ви помогнат да разберете своите силни и слаби страни, да идентифицирате вредните навици и да промените живота си към по-добро. Всеки човек има своите числени стойности, в името, имената си като цяло, рождената дата, месец и година. Това не е случайно.

Нумерологичният анализ има за цел да разкрие онзи уникален набор от числа, които “вибрират” в рамките на всеки един от нас, и как тези числа могат да засегнат всеки аспект от живота ни. Числената ви матрица е инструмент от който се нуждаете, да тествате съвместимост и синхрон между два близки човешки индивида, да разкрият какви възможности имате към дадена дата и час.

Нумерологията предоставя ценна информация и насоки за да ви позволи да откриете собствените си истински дарове- таланти и способности и по този начин значително се обогатява живота във физическо, психически емоционално и духовно нива.

Въз основа на датата ви на раждане и името нумерологията осигурява ценна информация за различни области на живота ви като кариера, здраве, взаимоотношения, финанси, и по този начин ви позволява да се направят нови неограничени възможности за избор и реализация на истинската част от вашият потенциал.

„Нумерология показва, че в една вселена от безкрайни измерения, всяка точка е абсолютния център. Вие сте такъв момент – точката на абсолютният център.“ – Hans Decoz. За контакти: 0897 339585 и 0887 392139

Аз съм кабалист, езотеричен изследовател и окултен наблюдател. Бих могъл да ви въведа в континиума, пространството в което сте положени – абсолютната точка на центъра.

Чрез Закона за привличането и философията на “Съзнателно създаване на доброта и изобилие в живота ни”. Основният акцент е върху следното: Съзнанието създава порой от объркани мисли, числата ще ви накарат да изберете най-добрите!

Аз също съм на ваше разположение за всяко проследяване и анализи на тревожните ви въпроси.

С уважение: Красимир Куртев – doctor honoris causa

Теми #вибрации #кабала #Нумерология #Нумерологията е малката Кабала #числа #числени стойности