Магии

Независимо дали не вярвате, магиите съществуват

Независимо дали не вярвате, магиите съществуват

Независимо дали дадена магия е бяла, черна или червена, тя е нищо повече от Негативното вмешателство. Често подвеждани от различни примамливи предложения за събиране на разделени двойки, хората се спускат отчайващо към тази стръв, без да си дават сметка, че това води най-често до ефект на бумерангът. Може би ще попитате – Защо? Обяснението е просто, всеки човек има право на свободна воля и когато има намеса без знанието както и съгласие от негова страна, това се нарича негативно вмешателство.

Винаги съм твърдял като езотерик, че нещата се хармонизират, а не да се развалят или изграждат „добрини“ чрез извършване на магически ритуали. За аргумент може би ще ви послужи тази публикация включваща част от книгата на Даян Стейн:

ЕНЕРГИЙНО БАЛАНСИРАНЕ

Негативното вмешателство, наречете го злото, ако желаете, съществува в света и е реално. Въпреки че почти няма човек, който би оспорил идеята за злото на Земята, много напреднали лечители отказват да повярват, че то съществува в другите измерения или в психичния свят.

Негативно вмешателство – магии и родови проклятия(Кармична обремененост)

Отказът да приемем идеята за негативно вмешателство може би е човешки защитен механизъм. Отказът да признаем злото ни спестява необходимостта да се изправим срещу него или да се страхуваме от него. Тук определено има неща, от които да се боите, но няма причина да се страхувате от очистването и излекуването на всички негативни вмешателства от енергията ви. В резултат на многобройните инкарнации и на преживяванията в тях всеки един от нас е натрупал известна негативност.

Ако вие сте Светлинен работник на тази планета, със сигурност сте попадали под ударите на енергийна атака по някакъв начин, на някакво ниво, в няколко или в много от инкарнациите си. Ако сте обикновен човек, мнозина са се опитвали да ни манипулират съзнателно или несъзнателно в даден момент и това вероятно се е случвало често. Независимо дали си давате сметка за тези неща , те съществуват.

Негативното вмешателство нанася вреда. То блокира самоопределянето на живота и на свободната ви воля и не ви позволява да осъществите мисията на вашия живот. Ако непрекъснато страдате от лош късмет или от здравословни проблеми, причината може да е негативно вмешателство от този или от някой друг живот. Онова, което наричаме понякога на шега “лоша карма”, също може да се дължи на негативно вмешателство.

Постоянната депресия или раздразнителност, черногледството и негативните мисли, физическата болка, хроничната умора, болестите, емоционалните разстройства и животът, изпълнен със страх, могат да се дължат на същата причина. Всяка направена ни злина остава в енергията ни, както и страданието, докато не бъдат отстранени или излекувани. Настоящият процес се опитва да премахне колкото е възможно повече видове негативни вмешателства от енергията ни. Възможно е да видите как някои от тях си отиват или да покажат съпътстващите ги ситуации.

Различни негативни същества могат да се прикачат към енергията ви в този живот и дори да се пренасят от минали инкарнации. Това обикновено са хора, които умират, но отказват да напуснат Земята, а се прикачат към някой приемник, за да се възползват от тялото му. Възможно е да не са били лоши хора, докато са живели тук, но често са нисши и не принадлежат към вашата енергия. Внезапните промени в личността и характера на човека обикновено се дължат точно на такъв вид прикрепване, което се нарича обсебване.

Съществата от този вид са широко разпространени и могат лесно да се прихванат в погребалните домове, болниците и баровете, а хората, които злоупотребяват с алкохол и наркотици, могат да ви ги навлекат с енергията си. Това са енергийни паразити, които нанасят огромна преда. Нечовешките същества със сходно поведение се наричат прикрепвания и включват природните елементали. Те обикновено не са лоши, но са попаднали на неподходящо място и създават хаос.

 

За събирането на разделени двойки и бяла магия за любов

Негативната манипулация е всеки акт на принуда на всякакво ниво. Принуждаването   на   някой да стане наш любовник или любовница   с помощта на магии и заклинания е често срещан пример за това. Подобни заклинания (също ритуали, проклятия и негативно използване на символи) могат да съществуват и да се пазят в енергията ви без ваше знание, от този или от друг живот. Артефактите от минал живот са обекти, които остават в енергията ви от минали инкарнации. Някои от тях са позитивни и повечето са били такива за времето си, но вече не са ви от полза.

Аз имах една рубинена огърлица от инкарнация в Русия, която символизираше неудовлетворението ми от живота на отегчена аристократка, водеща безцелно съществуване. Когато поисках да се освободя от негативните артефакти, открих огърлицата и я изхвърлих, което ми помогна да се отърся до голяма степен от неудовлетворението си в този живот.

Психичните атаки – Зомбиране

Психичните атаки много приличат на физическите нападения, но се случват на други измерения. Енергийните атаки могат да се дължат на негативно извънземно вмешателство или да идват от земни източници. Те сериозно увреждат Душевното ядро на много нива и могат да се пренасят от миналите и в бъдещите животи.

Последният пример за негативно вмешателство е негативната енергия на масовото съзнание. Всички ние сме продукт на религиозните и философските вярвания на тази планета, както и на убежденията, в които са възпитали обществото и семейството ни. Ако знаете, че нещо е погрешно, няма нужда да го възприемате, но обикновено ние не се замисляме над повечето убеждения на масовото съзнание. Те са факт и на човек дори не му хрумва да се замисли над тях.

Само че е време много от тези убеждения да се преразгледат и променят. Войната, насилието и расизмът, например. Променяйки собственото си отношение към тях, ние ги променяте във вашата Мисловна мрежа, вследствие на което променяте мисленето и кармата си. По този начин вие променяте и частица от Земната мрежа, масовото съзнание на планетата.

Из от книгата на Даян Стейн: „Енергийно балансиране“

Кабала Тест – Магии, Демони, Проклятия

Теми #енергийно балансиране #карма #магии #негативно вмешателство