Анализирай с Красимир Куртев

НАЙ-ЧЕСТИТЕ ГРЕШКИ, КОИТО СЕ ДОПУСКАТ

НАЙ-ЧЕСТИТЕ ГРЕШКИ, КОИТО СЕ ДОПУСКАТ

Чудите ли се защо, когато искате нещо, получавате го, но не сте щастливи? Задавате ли си въпроси като: къде сгреших, дали наистина това действа…? Възможно ли е поръчката да не е била ясна?

Най-честите грешки, които се допускат:

Грешка номер 1 – Позицията на губещ. Липсва ви нещо и вие веднага задавате поръчката си от страната на човек, на който нещо му липсва. Така в стремежа си да имате липсващото, избързвате без да бъдете прецизен в искането си. А тук детайлите са от много голямо значение.

Грешка номер 2 – Не сте с положителна настройка. Факт е, че когато нямате положителна нагласа няма как да постигнете мечтите си (да сега стана модерно всеки да казва аз съм привърженик на позитивното мислене, но колко хора осъзнават какво е това? И как действа то? Колко хора го практикуват?). Ти имаш ли стопроцентова позитивна нагласа? Ако искате да избегнете негативното в живота си трябва да се научите да гледате на живота, като на прекрасен и забавен опит, колкото е възможно повече. Необходимо е да сте убедени, че всичко, което трябва да знаете за живота, се разкрива пред очите ви. Всеки ден каквото ви е нужно, то идва при вас в най-подходящия момент, просто трябва да си отваряте очите.

Грешка номер 3 – Разум, душа, ами сега? Възможно е да сте били объркани, ако сте се лутали между разум и душа. Тази обърканост, често не позволява човек да изпрати правилната енергия с подходящата поръчка, оттам и недоразуменията.

Съвет: Преди, каквато и да е поръчка – абстрахирайте се, оставете вашето вътрешно Аз да ви води, наблюдавайте, питайте се… Отделете време за вътрешен диалог, за да си припомните кой сте и накъде вървите.

Когато мечтаете, питате ли се какво искате днес – в този момент? Ако си кажете приемам за себе си … веднага ли ще посочите какво искате или ще се затрудните?

Тоест да приемем, че постоянно казвате „нямам това, нямам онова”, но кога си казвате „искам … „ и то не просто желание манипулирано от съзнанието и от желанието за придобиване на материални облаги, а желание, което изпълва душата и носи удовлетворение при постигането му. Едва тогава Вселената и вие ще вибрирате на една вълна и ще постигнете синхрон, естествено и поръчките ви ще бъдат изпълнени, без да се очаква да дадете бакшиш.

Не на последно място трябва да сте наясно, че: Обичайте себе си –Заслужавате!”

Ив

Картина: Walter Girotto ________Open ArtGroup___

Walter Girotto s-a nascut in 4 mai 1953 in Rovigo, Italia.

АМУЛЕТ Heart Stone – Розов кварц ЮАР

Теми #грешка #грешки #езотерика #красимир куртев #най-честите грешки