Анализирай с Красимир Куртев

Мълниите – страховити и полезни

Мълниите – страховити и полезни

Мълниите всяват страх и ужас сред повечето хора.  Дали е така или мълниите са необходими?

Земното магнитно поле е изключително важно за живота на човечеството, тъй като магнитосферата предпазва планетата от вредните космически лъчи. Връхлитащите мълнии унищожават всичко вредно във въздуха на планетата ни, нещо повече мълниите синхронизират  геомагнитното поле.

Кои космически лъчи унищожават мълниите?

Да разгледаме един пасаж  за така наречените сдвоени троични знаци.

„Творецът е  изпълнил  определена „Програма” от създаването на Земята през едноклетъчните и различните видове до Хомо сапиенс (в продължение на 4 милиарда години съгласно съвременната наука).

Очевидно към нашата планета е имало интерес, защото намираме различни свидетелства за посещения и пребиваване на различни Космически култури (цивилизации). Някои от тях са внедрявали (заселвали) свои „продукти” (видове). И в определен момент се оказало, че Земята е заселена от високо развити „животински” видове, „земноводи”, гиганти, джуджета и други.

Те са били на много по-високо еволюционно равнище в сравнение с местния Хомо сапиенс. Земните човешки същества са приемали пришълците за „богове”. Някои от тогавашните хора са били свидетели на действията на представителите на различните Космическите култури и на техните взаимоотношения, тоест  „боговете”.

Вероятно не е било възможно по-нататъшно съвместно съществуване на всичките тези видове на Земята. Можем да предположим поне една от причините – генетичното многообразие е предполагало несъвместимост между видовете-съществувала е опасност от замърсяване на основния генофонд и прочие.

И тогава се стигнало до решение за изчистване на Земята от „страничните” видове (продукти). Един от възможните варианти е бил „въоръжаване” (предоставяне Силата на троичните знаци) на определени хуманоидни същества, свързани с основния генофонд – предоставили им „мълнията” (сдвоени троични знаци Т.2, Т.9, Т.11) като оръжие.

„Мълнията” съдържала огромна мощ и убивала мигновено и безотказно. Унищожаването на различните нехуманоидни видове („богове”) се е запазило в паметта на човешката култура като войни между „боговете”.

Естествено би следвало да допуснем, че някои от хуманоидите са се изкушили от мощта, с която са разполагали и са я използвали за свои користни цели – така стигаме до първоначалното натрупване на карма.“

В крайна сметка всяко нещо сътворено свише е в полза на нас-човеците. Казано е:

„Има време за всяко нещо, И срок за всяка работа под небето: Време за раждане, и време за умиране; Време за насаждане, и време за изкореняване насаденото;“ – Еклисиаст (3:1-2)…

АМУЛЕТ ЖЪЛТИЯТ ВОИН – Жълт яспис

Теми #земно магнитно поле #знаци #Мълнии